Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Пантелей пътниците токущо се пребират.
След близо 15-20 дневния риболовен маратон със Зако си казахме два месеца почивка от въдици
Малко да обърним внимание на жените и децата че развод
Та така преди три дена кервана потегли към поредната дестинацийка яз.Кърджали Арденския ръкав.
Инфото беше за бели риби на дъните на чаушанчи.
Ама нейсе Зако три дена прокопа ръкава с лодката на тролене само едно сомчи искара около 3-4 кила.
3 дъни на чаушанчи един единствен удар но испуснат
3 дъни на царевица нищо.
Аз в деренцето до самия лагер правих има няма по 10 кила перки и чаушани на ден
И последния ден и на мен ми се усмихна късмета едно Унагарско голо бежу 1,50кила влезна в кепа на щеката.
Благодаря за инфото на колегите Георги 30 с който имахме конферетна връзка малко лоша ама няма значение, и на Мастера Бат Дончо благодаря за инфото което за съжаление не видях преди тръгване.И на Локалски и сие за напътствията.
Водата е много ама много висока ,имаше искарани бели риби от колеги около нас, но по време на нашия мандат явно се бяха дръпнали, понеже и тези дето тролиха я имаха един удар за ден я не.
Следващата дестинация ще ми е яз.Сушица малко ще му обърна внимание и на него големи реклами големи хвалби от там.
Пък инфото оскъдно

След близо 15-20 дневния риболовен маратон със Зако си казахме два месеца почивка от въдици

Малко да обърним внимание на жените и децата че развод

Та така преди три дена кервана потегли към поредната дестинацийка яз.Кърджали Арденския ръкав.
Инфото беше за бели риби на дъните на чаушанчи.
Ама нейсе Зако три дена прокопа ръкава с лодката на тролене само едно сомчи искара около 3-4 кила.
3 дъни на чаушанчи един единствен удар но испуснат
3 дъни на царевица нищо.
Аз в деренцето до самия лагер правих има няма по 10 кила перки и чаушани на ден

И последния ден и на мен ми се усмихна късмета едно Унагарско голо бежу 1,50кила влезна в кепа на щеката.
Благодаря за инфото на колегите Георги 30 с който имахме конферетна връзка малко лоша ама няма значение, и на Мастера Бат Дончо благодаря за инфото което за съжаление не видях преди тръгване.И на Локалски и сие за напътствията.
Водата е много ама много висока ,имаше искарани бели риби от колеги около нас, но по време на нашия мандат явно се бяха дръпнали, понеже и тези дето тролиха я имаха един удар за ден я не.
Следващата дестинация ще ми е яз.Сушица малко ще му обърна внимание и на него големи реклами големи хвалби от там.
Пък инфото оскъдно

-
- ще става разбирач
Бравос на групата! Ми що не щракна да оплакнем окото?! 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Що мислиш че не съм щракналangel.tr написа:Бравос на групата! Ми що не щракна да оплакнем окото?!

Нещо ми се е сбангясал комп. и не мога да ги кача.
-
- ще става разбирач
Бе подозирах аз, че има нещо такова, ама...пуста простотия! Хем знам, че не си човек дето да не щрака. 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето част от снимките, другите нещо ми ги дават на друг формат и не мога да ги форматирам.
И аз съм един фотаджйя ама с телефона толкоз

И аз съм един фотаджйя ама с телефона толкоз

- antivik
- кандидат преподавател
А-а-а, добри са, хич недей да скромничиш, а за форматите трябва да ги отвориш/ако стане/ с microsoft offis Picture Manager и да зададеш jpeg формат. Има и други начини ма са бая сложни.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
Това сомче кучето ли го донесе?! 

-
- сериозен играч
Искам да попитам някой колега има ли прясно инфо за Брягово.Не съм ходил повече от месец там,положението тогава беше трагично.Дали е поспаднала водата и започнала ли е да се хваща и мирна риба като шаран и каракуда.На каква стръв?На кои места е удачно да се лови в момента там,ако изобщо е потръгнал риболова.Предварително благодаря.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Де толкова акъл у Бариangel.tr написа:Това сомче кучето ли го донесе?!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако не ми пресече котка пътя смятам Петък след работа да намина към Брягово и да поостана ден два да пробвам как е хаватаdobrin_dinev написа:Искам да попитам някой колега има ли прясно инфо за Брягово.Не съм ходил повече от месец там,положението тогава беше трагично.Дали е поспаднала водата и започнала ли е да се хваща и мирна риба като шаран и каракуда.На каква стръв?На кои места е удачно да се лови в момента там,ако изобщо е потръгнал риболова.Предварително благодаря.

Така че актуална информация от Брягово Понеделник здраве и живот

Днеска на Сушица, на фидер - пълен валат.
Язовира е все още много пълен.
Бях на третия залив след паркинга и постройките на пазачите, както с други колеги го кръстихме: "Змийския", щото 3-4 змии постоянно щъкаха около нас и направо в краката ни.
Нямах пипане, въпреки, че пробвах сумати видове стръв: бял, земен, царевица, пелети.
Много пъти при ваденето имах леки закачки, като веднъж даже почти отписах новата ми хранилка. Много често имаше и изгнила шума по куката, и си правя извода че заради високото ниво съм ловил в залети храсти и шума. Та или е тва причината или нещо съм сбъркал тактиката, но има и такива дни, какво да се прави, то иначе няма да е интерсно
В крайна сметка, като извод за себе си, го забравям тоя водоем поне за месец, докато не му падне нивото. Даже си викам, ако ще се ходи пак там, ще е късно лято ранна есен. И за да не ме разбере някой грешно: изводите са си мои и са предимно за мене, може да има, а и сигурно има колеги с по-добра слука от моята там тия дни.
Това е от мен колеги, дано да съм бил полезен.
Живи-здрави и наслука.
Язовира е все още много пълен.
Бях на третия залив след паркинга и постройките на пазачите, както с други колеги го кръстихме: "Змийския", щото 3-4 змии постоянно щъкаха около нас и направо в краката ни.
Нямах пипане, въпреки, че пробвах сумати видове стръв: бял, земен, царевица, пелети.
Много пъти при ваденето имах леки закачки, като веднъж даже почти отписах новата ми хранилка. Много често имаше и изгнила шума по куката, и си правя извода че заради високото ниво съм ловил в залети храсти и шума. Та или е тва причината или нещо съм сбъркал тактиката, но има и такива дни, какво да се прави, то иначе няма да е интерсно

В крайна сметка, като извод за себе си, го забравям тоя водоем поне за месец, докато не му падне нивото. Даже си викам, ако ще се ходи пак там, ще е късно лято ранна есен. И за да не ме разбере някой грешно: изводите са си мои и са предимно за мене, може да има, а и сигурно има колеги с по-добра слука от моята там тия дни.
Това е от мен колеги, дано да съм бил полезен.
Живи-здрави и наслука.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Утри заминавам за Черногорово за три дена 21-22 сектор.
Ако имаме слука убо ако ли не салатка и ракийка и каквото му дойде.
Ако имаме слука убо ако ли не салатка и ракийка и каквото му дойде.

-
- сериозен играч
Приятно изкарване и да е много дашно от към риба! 

След 3 часа заминавам за яз. Леново
малко даги поизмора шараните!
Стига им толкова зимнаа почивка..
малко даги поизмора шараните!
Стига им толкова зимнаа почивка..
Здравейте колеги, да ви питам какво е положението на Руенското езеро към момента? 

Да живее България!!!