Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на хищници
 Риболов на хищници

Снощи,праснах трима!
Модератор: sapuna
- 
				Troli
Снощи,праснах трима!
Да,праснах ги!Ето,как започна.На 6-ти,улових 73 костура и влязох да кльонкам и в силния вятър успях да извадя 5кг.сомче!На 7-ми улових 30 костура и след 3 часово кльонкане в проливен дъжд отново удари сомче 3кг.!На 8-ми в ураганен вятър хванах 20 костура и се капотирах на кльонк!Защо?Защото силния вятър е основен проблем за кльонкащия,едно че трудно вадиш звук и бързото отнасяне на лодката от мястото на бучкане.На 9-ти времето стана сомско!С мъка улових 7 костура и след 15минути кльонкане извадих сомче 6кг.След това някой ми сви рибката,но аз извадих до вечерта още две сомчета.Май,им хванах цаката и ако тръгнат Големите ще стане интересно!  Ловя без сонар и се доверявам на усет и изобщо не виждам какво става под мене.
 Ловя без сонар и се доверявам на усет и изобщо не виждам какво става под мене.  Този улов изглежда успешен,но не е защото търся трофея.
 Този улов изглежда успешен,но не е защото търся трофея.   

Ловя без сонар и се доверявам на усет и изобщо не виждам какво става под мене.
 Ловя без сонар и се доверявам на усет и изобщо не виждам какво става под мене.  Този улов изглежда успешен,но не е защото търся трофея.
 Този улов изглежда успешен,но не е защото търся трофея.   

- 
				ULtRA^CsKa
- ще става разбирач 
Re: Снощи,праснах трима!
Troli написа:Ловя без сонар и се доверявам на усет и изобщо не виждам какво става под мене.

Страх ме е и да си помисля колко щеше да праснеш, ако ловеше със сонар!
- 
				Troli
Много ми е чудно,защо да съм шмекер?Винаги придружавам описанията си със снимки!Не е ли достатъчно?Защо да казвам водоема?Около мен винаги има хора,които ловят успешно и други нехващащи нищо или малко.Ловя успешно защото съм концентриран и знам за какво точно отивам и си изработвам тактика.Най-много съм научил от капотата!  Следва анализ и въпроса-ЗАЩО?Веднага щом си отговоря правилно и резултатите са налице.
 Следва анализ и въпроса-ЗАЩО?Веднага щом си отговоря правилно и резултатите са налице.  Ало,превъртелия!Нямам нищо против красивите и умни баячки!Дай ги насам веднага!
 Ало,превъртелия!Нямам нищо против красивите и умни баячки!Дай ги насам веднага!  
   Действително,че изпитвам страх от сомове между 40-120кг.Страхът ми се изразява в това да не ги изпущим.Все още се терзая дали да се снимам и да го пусна или да му резна тиквата за трофей.Месото не ме блазни никак.За това бих се обадил на Телето да ме посъветва.Евала на Краси,дано и аз преодолея желанието си за трофей и да върна рибата обратно.Трябва сърце за тая работа!
 Действително,че изпитвам страх от сомове между 40-120кг.Страхът ми се изразява в това да не ги изпущим.Все още се терзая дали да се снимам и да го пусна или да му резна тиквата за трофей.Месото не ме блазни никак.За това бих се обадил на Телето да ме посъветва.Евала на Краси,дано и аз преодолея желанието си за трофей и да върна рибата обратно.Трябва сърце за тая работа! 

Следва анализ и въпроса-ЗАЩО?Веднага щом си отговоря правилно и резултатите са налице.
 Следва анализ и въпроса-ЗАЩО?Веднага щом си отговоря правилно и резултатите са налице.  Ало,превъртелия!Нямам нищо против красивите и умни баячки!Дай ги насам веднага!
 Ало,превъртелия!Нямам нищо против красивите и умни баячки!Дай ги насам веднага!  
- 
				Краси_поборника
- кандидат преподавател 
- 
				Troli
Ало-ало,Поборников ли е?Намалете алкохола,ако обичате и няма да ви се привиждам в тъмното!  

В неделя ходих да покльонкам и след 30минути улових един 6 килограмов нехранимайко!Помислих,че е по-голям защото се опъна яко,завъртя и лодката огъна с лекота 50либровата гьостерица!
 В неделя ходих да покльонкам и след 30минути улових един 6 килограмов нехранимайко!Помислих,че е по-голям защото се опъна яко,завъртя и лодката огъна с лекота 50либровата гьостерица!  Ако ми удари некой нервен петдесетак,ще се видим у приключение!
 Ако ми удари некой нервен петдесетак,ще се видим у приключение!  

В събота не бях за риба,защото беше първия учебен ден!
 В събота не бях за риба,защото беше първия учебен ден!  Сметай на колко съм?
 Сметай на колко съм? 

В неделя ходих да покльонкам и след 30минути улових един 6 килограмов нехранимайко!Помислих,че е по-голям защото се опъна яко,завъртя и лодката огъна с лекота 50либровата гьостерица!
 В неделя ходих да покльонкам и след 30минути улових един 6 килограмов нехранимайко!Помислих,че е по-голям защото се опъна яко,завъртя и лодката огъна с лекота 50либровата гьостерица!  Ако ми удари некой нервен петдесетак,ще се видим у приключение!
 Ако ми удари некой нервен петдесетак,ще се видим у приключение!  

В събота не бях за риба,защото беше първия учебен ден!
 В събота не бях за риба,защото беше първия учебен ден!  Сметай на колко съм?
 Сметай на колко съм? 

и най вече за това,че не си се отказал заради дъжда и вятъра
 и най вече за това,че не си се отказал заради дъжда и вятъра