Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Голяма осемместна семейна палатка
Re: Голяма осемместна семейна палатка
up
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
up
- Vesko1
- сериозен играч
Колега...говориш глупости.Ето ти колко струва палатката в датски сайт-1300крони след намалението...сметни си ги по курса и ще разбереш колко струва в лева.350лв го сметнах аз...без шипинга.Ако си я купиш от магазин слагаш още 20% ДДС.И все пак някой трябва да ти я донесе от там,защото никъде в България не я продават.berk0199 написа:Колега тази палакатка струва 150 лв в метро
http://www.harald-nyborg.dk/p8171/nakan ... -polyester
А от Метро...можеш да си купиш някой китайски боклук..дето ще ти протече при първия дъжд.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- научил се да хвърля
Vesko1 написа:Колега...говориш глупости.Ето ти колко струва палатката в датски сайт-1300крони след намалението...сметни си ги по курса и ще разбереш колко струва в лева.350лв го сметнах аз...без шипинга.Ако си я купиш от магазин слагаш още 20% ДДС.И все пак някой трябва да ти я донесе от там,защото никъде в България не я продават.berk0199 написа:Колега тази палакатка струва 150 лв в метро
http://www.harald-nyborg.dk/p8171/nakan ... -polyester
А от Метро...можеш да си купиш някой китайски боклук..дето ще ти протече при първия дъжд.
Тя пък тази е оригинална отвсякъде

NASLUKA
Престанете с оценки за нещо което не сте видели!Не ме принуждавайте да показвам лс с молби за палатката на РАЗБИРАЧИ които не я получиха като подарък!Стоката си има цена и ще я получи колега който цени какво получава!Отворен съм към РАЗУМНИ предложения и бартери.Поздрави на всички и не пълнете темата с глупости!!!!
Забравил съм да спомена за тези дето се интересуват,че в началото се монтира първия слой (горния). Спалните помещения(втория слой) се монтират след това според броя и участниците в компанията или нуждата от голямо пространство (коридора )Може да се монтира само една или две спални и тн.Поздрави!!!
Чакам предложения!!!
Последно намаление 320 лв!Ако до 30 06 2012г няма желаещи да я притежават ще си остане за мен и моля за ключ!!!!
Бартер за 4 броя добри сигнализатори!
Моля за ключ!!!!Ако все пак се появят колеги с някакви предложения да ме търсят на лични!!!Поздрави!!!!
Последна оферта 315 лв !Ако има желаещи с предложения на лс!МОЛЯ за КЛЮЧ!!!Поздрави и наслука на всички!!!!
Моля ключ.