Дера ги, Диканаров, ма не си трая!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Дера ги, Диканаров, ма не си трая!

Мнение от docenta »

Диканаров, здравей!
Днес се прибрах от тримесечните ми приключения в старопланинските дебри и вндях в една от темите следния твой въпрос:

В два поредни излета през седмица на Чепинци съм без удар на бяла или щука. Бабушката и оклея са много тенясали!
За сметка на това на следващите дни направих два хубави излета на малини на Витоша. Гъби няма!
Някой знае ли какво прави Доцента? Дере ги някъде и си трае!

Ами, драх ги , брат, ето виж по какви места:
Изображение
Изображение
Изображение
Главно балканска мряна, чат-пат балканска пъстърва, а в ниското чат- пат и шаран:
Изображение
Изображение
Ето как изглежда ремонтираната ми къща сега:
Изображение
Малко средства за защита и Божия намеса:
Изображение
Мангалите ми окачват на портата използвани презервативи:
Изображение
И продължават да крадат пред очите ми:
Изображение
В конкретния случай друсаха ореха.
Но след няколко диалога с горепосочените Божии средства, като ме видят вече ме посрещат така:
Изображение
Радвам се, че има и свестни българи и запазени традиции!
Изображение

Това е братя, ако давате отпор на душманите и те няма как да не мирясат.
Аз не съм националист и никога няма да бъда такъв в политическия смисъл на думата, но вие си правете изводите как трябва да се държим заедно и да си помагаме като сънародници.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Здравей Доценте, днес щях да пусна питане къде си, как си? И ето че се показа на хоризонта.Радвам се да те видя жив и здрав като "Вехта Воевода" на връх Балкана.

Извинявай, ама тая чикийка и това газово пищовче, :wink: нещо не се вързват.Размера е важен Доценте, я тури некой пищов "Мети улица" и някоя сабля "Дамаскиня", край Черешоното топче - на туй му викам аз "УРУЖИЕ"!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Па да видим после "Кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли"? :lol:
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

браво доценте хубаво си прекарал там,сред чистият въздух и природа и риба,перфектно много успехи в риболова :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Добре дошъл отново.Защо не удереш един циганин и да му опънеш кожата на оградата да видим дали ще барат.Стават само за брашно за лов на раци. :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Добре дошъл отново,Доценте!
Беше ни домъчняло вече за теб. Като гледам и чувам какви неволи си преживял с тези мургави "братя",ми идва една идея.Вземи ни събери отбор юнаци за 2 дни там.Хем ще се напием подобаващо , хем ще постреляме на воля /във въздуха,де/. Може и да хване дикиш! :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Хубаво е , че отново си на "линия" , добре си отпочинал , природата е най- добрият лек за нас , далеч от тази "лудница" в градовете !
Дано "мургавелите" са си взели урок , крайно време е да разберат , че когато "удряш" , рано или късно ще бъдеш "ударен"!!!
Така че ние може само да сме доволни от твоето присъствие , това е гаранция за добри отговори и съвети в каквито и да е теми ... !
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Добре дошъл. Липсваше на всички!!!
Както гледам не си скучал по време на ваканцията :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Благодаря на всички за добрите думи! Кръвожадните изявления оставям настрана, защото все някак трябва да се спогаждаме със съседите си. На Батмилен му казвам, че имам и доста по-сериозни оръжия от чикийката и газовото пищовче, но не искам да ги показвам, за да не са наясно някои елементи какво може да ги очаква... Трябва да разчитаме на закона и да му съдействаме, което и правих през тези месеци. А и все пак аз съм от четвъртата власт - трябва да се знае, че журналистиката нерядко дава по-бърз и добър резултат от правосъдието например.
Я, по-танцово, пичове
Пак наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Ееее

Мнение от Gan4eff »

Браво Доцента е жив и здрав и отново е сред нас. Пък с Аспаруховите българи на глава не се излиза колкото повече ги гърчиш толкова повече мизерии ти правят / бий магаре по - магаре/ Сметам че доцента е избрал най- правилната тактика спрямо тях.Дръж приятелите си близо а враговете още по-близо
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Дера ги Диканаров, ама не си трая!

Мнение от Диканаров »

Най- после да те чуем! Привет, завиждам ти с добро за трите месеца сред природата. Явно не всичко ти е било по кефа, но си му намерил колая! И на мен ще ми изгрее слънцето, най-сетне. От другата седмица ще върлувам десетина дни на Сопот. Бях там по септемвлийските празници, но си бе мъка. Студ, дъжд, вятър е и дребен костур на стената, защото язовира спада динамично. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”