Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дера ги, Диканаров, ма не си трая!
Модератор: dantho.mihov
Дера ги, Диканаров, ма не си трая!
Диканаров, здравей!
Днес се прибрах от тримесечните ми приключения в старопланинските дебри и вндях в една от темите следния твой въпрос:
В два поредни излета през седмица на Чепинци съм без удар на бяла или щука. Бабушката и оклея са много тенясали!
За сметка на това на следващите дни направих два хубави излета на малини на Витоша. Гъби няма!
Някой знае ли какво прави Доцента? Дере ги някъде и си трае!
Ами, драх ги , брат, ето виж по какви места:

Главно балканска мряна, чат-пат балканска пъстърва, а в ниското чат- пат и шаран:

Ето как изглежда ремонтираната ми къща сега:

Малко средства за защита и Божия намеса:

Мангалите ми окачват на портата използвани презервативи:

И продължават да крадат пред очите ми:

В конкретния случай друсаха ореха.
Но след няколко диалога с горепосочените Божии средства, като ме видят вече ме посрещат така:

Радвам се, че има и свестни българи и запазени традиции!

Това е братя, ако давате отпор на душманите и те няма как да не мирясат.
Аз не съм националист и никога няма да бъда такъв в политическия смисъл на думата, но вие си правете изводите как трябва да се държим заедно и да си помагаме като сънародници.
Наслука!
Днес се прибрах от тримесечните ми приключения в старопланинските дебри и вндях в една от темите следния твой въпрос:
В два поредни излета през седмица на Чепинци съм без удар на бяла или щука. Бабушката и оклея са много тенясали!
За сметка на това на следващите дни направих два хубави излета на малини на Витоша. Гъби няма!
Някой знае ли какво прави Доцента? Дере ги някъде и си трае!
Ами, драх ги , брат, ето виж по какви места:

Главно балканска мряна, чат-пат балканска пъстърва, а в ниското чат- пат и шаран:

Ето как изглежда ремонтираната ми къща сега:

Малко средства за защита и Божия намеса:

Мангалите ми окачват на портата използвани презервативи:

И продължават да крадат пред очите ми:

В конкретния случай друсаха ореха.
Но след няколко диалога с горепосочените Божии средства, като ме видят вече ме посрещат така:

Радвам се, че има и свестни българи и запазени традиции!

Това е братя, ако давате отпор на душманите и те няма как да не мирясат.
Аз не съм националист и никога няма да бъда такъв в политическия смисъл на думата, но вие си правете изводите как трябва да се държим заедно и да си помагаме като сънародници.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Здравей Доценте, днес щях да пусна питане къде си, как си? И ето че се показа на хоризонта.Радвам се да те видя жив и здрав като "Вехта Воевода" на връх Балкана.
Извинявай, ама тая чикийка и това газово пищовче,
нещо не се вързват.Размера е важен Доценте, я тури некой пищов "Мети улица" и някоя сабля "Дамаскиня", край Черешоното топче - на туй му викам аз "УРУЖИЕ"!!!!!
Па да видим после "Кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли"?
Извинявай, ама тая чикийка и това газово пищовче,

Па да видим после "Кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли"?

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Добре дошъл отново,Доценте!
Беше ни домъчняло вече за теб. Като гледам и чувам какви неволи си преживял с тези мургави "братя",ми идва една идея.Вземи ни събери отбор юнаци за 2 дни там.Хем ще се напием подобаващо , хем ще постреляме на воля /във въздуха,де/. Може и да хване дикиш!

Беше ни домъчняло вече за теб. Като гледам и чувам какви неволи си преживял с тези мургави "братя",ми идва една идея.Вземи ни събери отбор юнаци за 2 дни там.Хем ще се напием подобаващо , хем ще постреляме на воля /във въздуха,де/. Може и да хване дикиш!

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- dimitar_
- сериозен играч
Хубаво е , че отново си на "линия" , добре си отпочинал , природата е най- добрият лек за нас , далеч от тази "лудница" в градовете !
Дано "мургавелите" са си взели урок , крайно време е да разберат , че когато "удряш" , рано или късно ще бъдеш "ударен"!!!
Така че ние може само да сме доволни от твоето присъствие , това е гаранция за добри отговори и съвети в каквито и да е теми ... !
Дано "мургавелите" са си взели урок , крайно време е да разберат , че когато "удряш" , рано или късно ще бъдеш "ударен"!!!
Така че ние може само да сме доволни от твоето присъствие , това е гаранция за добри отговори и съвети в каквито и да е теми ... !
Добре дошъл. Липсваше на всички!!!
Както гледам не си скучал по време на ваканцията
Както гледам не си скучал по време на ваканцията

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Благодаря на всички за добрите думи! Кръвожадните изявления оставям настрана, защото все някак трябва да се спогаждаме със съседите си. На Батмилен му казвам, че имам и доста по-сериозни оръжия от чикийката и газовото пищовче, но не искам да ги показвам, за да не са наясно някои елементи какво може да ги очаква... Трябва да разчитаме на закона и да му съдействаме, което и правих през тези месеци. А и все пак аз съм от четвъртата власт - трябва да се знае, че журналистиката нерядко дава по-бърз и добър резултат от правосъдието например.
Я, по-танцово, пичове
Пак наслука!
Я, по-танцово, пичове
Пак наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Ееее
Браво Доцента е жив и здрав и отново е сред нас. Пък с Аспаруховите българи на глава не се излиза колкото повече ги гърчиш толкова повече мизерии ти правят / бий магаре по - магаре/ Сметам че доцента е избрал най- правилната тактика спрямо тях.Дръж приятелите си близо а враговете още по-близо
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Диканаров
- кандидат преподавател
Дера ги Диканаров, ама не си трая!
Най- после да те чуем! Привет, завиждам ти с добро за трите месеца сред природата. Явно не всичко ти е било по кефа, но си му намерил колая! И на мен ще ми изгрее слънцето, най-сетне. От другата седмица ще върлувам десетина дни на Сопот. Бях там по септемвлийските празници, но си бе мъка. Студ, дъжд, вятър е и дребен костур на стената, защото язовира спада динамично.