Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги мерси за инфото за Пожарево сега мисля да ходя и аз.
Доскоро нямаше никво инфо за там.
Дано да мога да си направя кефа там.
Доскоро нямаше никво инфо за там.
Дано да мога да си направя кефа там.
-
- новобранец
Колега я кажи кви бяха условията на Доганово. Колко се плащаше там и кво си зимаш След това. Благодаря предварително,.MiTaKa™ написа:Събота на Доганово , 5 шарана най-големия беше 1.700 , 10 каракуди по 250-300 гр , една бяла риба към 1.500кг и 4 зверски късания на толупи , още със засичането . Два пъти скъса 0.10 и после две късания на 0.12мм . А бялата си излезна с 0.10мм бяз ядове , това всичко на мач
На Доганово 8лв на пръчка и си взимаш един шаран. Това на средния гьол. Другите са за спортен риболов и за пъстърва, която си я плащаш на кило.
Рибата винаги е на другия бряг
Имате ли някаква информация за положението на Суходол ... ??
-
- новобранец
Благодаря колега за инфото.Gad975 написа:На Доганово 8лв на пръчка и си взимаш един шаран. Това на средния гьол. Другите са за спортен риболов и за пъстърва, която си я плащаш на кило.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега на Пожарево е тегаво , преди 2 -3 седмици бащата врътна капато , пускат по малко риба , и има време до като се посъбере из целия язовир . Моя съвет е да ходиш към средата на Август . Поредна година за Никулден го грипосват и каквото не продадът връщат и за това трябва да мине време след пусканията с риба да се завърти из целия язовир . Отделен е въпроса колко пускат и през колко време , преди беше всеки петък по 400кг шаранчета сигурно и сега е така. А 8 лв ли са го направили от тази година
.
А за Доганово на язовирчето до кръчмата имаш право да си вземеш един шаран , каракудата ,клена и костура са бонус. Но каракудата си е от Белопопци и си заслужава 10каракуди 3.800кг

А за Доганово на язовирчето до кръчмата имаш право да си вземеш един шаран , каракудата ,клена и костура са бонус. Но каракудата си е от Белопопци и си заслужава 10каракуди 3.800кг

Каракудата си е от Огняново, стига му пълнихте гушата на тоя бе..MiTaKa™ написа:Но каракудата си е от Белопопци и си заслужава 10каракуди 3.800кг

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
topsoft написа:Каракудата си е от Огняново, стига му пълнихте гушата на тоя бе..MiTaKa™ написа:Но каракудата си е от Белопопци и си заслужава 10каракуди 3.800кг

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- новобранец
[quote="MiTaKa™"], преди беше всеки петък по 400кг шаранчета сигурно и сега е така.
400 кила са пускали всеки петък ,ама друг път.
Пускат по 50-80 кила.

Пускат по 50-80 кила.
-
- разбира нещата
Здравейте колеги! След дълъг престой зад граница,кажете сега, къде е по-добре да се направи целенасочен риболов на толстолоби-на Пожарево или на Габра? Благодаря!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миналата година Август и Септември се ловеха толупи на Пожарево , сега не знам , но за Габра колеги се хвалят с добри риби от там ,аз бих отишъл там .Дори миналата седмица мислех там да ходя , но май ще стане за началото на юли.Ходи виж как е и сподели 

-
- разбира нещата
ogi_peugeot написа:Вчера сутринта(неделя) се прибрах от Габра а отидох в събота сутринта.Та равносметката е 2 големи толстолоба единия близо 5 кг а другия точно 6 и 5 шарана като 2 от тях по 2.5 кг а другите 3 малки по около кило...даже не съм ги мерил.Изпуснахме още един толстолоб и няколко шарана.Това е от мен.Успех на всички.
Колега,сподели малко повече,относно места,стръв,захранка,методи на риболов?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!