Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

яз. Синкевица - бракониер
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
яз. Синкевица - бракониер
Току що се прибирам от язовира - бях на разходка. Около 20.00 часа пристигна един хубавец, който веднага ми направи впечатление, че само обикаля с един прът и се оглежда. Викам си този ако не е тройкаджия пък на. За това и оставих приятелката си да говори с една нейна приятелка, която бяхме срещнали малко по-рано и го последвах. Какво мислите, хубавеца започна да си търмъчи най-нагло. Помислих да се разправям с него но реших да звънна на ИАРА Габрово. Обадих се на един телефон който имам, човекът с когото говорих ми каза, че ще се обади на колегата си и той ако е наблизо ще реагира.
Аз за себе си съм удовлетворен, че изпълних дълга си, надявам се от ИАРА да са могли да го хванат. Ако не се надявам да четат тук или другия форум ( темата ще я пусна и там ) защото имам снимки и видеоклип. Сега нямам възможност да ги качвам. Понеже не са с добро качество запомних номера на колата и ще ви го кажа, ако някой колега от Габрово го види там да има едно на ум. Колата е пикап Рено Рапид - сиво на цвят с ДКН ЕВ 26 18 АР. Между другото имам чувството, че тоя виси там всяка вечер. Дано да си получи заслуженото.
Поздрави на всички колеги!
Аз за себе си съм удовлетворен, че изпълних дълга си, надявам се от ИАРА да са могли да го хванат. Ако не се надявам да четат тук или другия форум ( темата ще я пусна и там ) защото имам снимки и видеоклип. Сега нямам възможност да ги качвам. Понеже не са с добро качество запомних номера на колата и ще ви го кажа, ако някой колега от Габрово го види там да има едно на ум. Колата е пикап Рено Рапид - сиво на цвят с ДКН ЕВ 26 18 АР. Между другото имам чувството, че тоя виси там всяка вечер. Дано да си получи заслуженото.
Поздрави на всички колеги!
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

Re: яз. Синкевица - бракониер
съдействието на Икономическа и Криминална Полиция – Велики Преслав е хванала знакови бракониери край язовир Тича
При операция на специализирана мобилна група към ИАРА със съдействието на Икономическа Полиция и Криминална Полиция – Велики Преслав и сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Шумен са хванати знакови бракониери, извършващи незаконен риболов на язовир “Тича”. Акцията е подготвена три дни, като представител от мобилната група на ИАРА е влязъл във връзка с бракониерите и се е представил за купувач на риба.
Бракониерите Никола Косев с прякор Кольо – ножаря и Федаил Хасанов са хванати в момент на предаване на рибата на поставеното лице. От тях са иззети 170 кг. риба и 200 метра бракониерски мрежи. На лицата са съставени 3 акта за нерегламентиран превоз на риба, за улов на маломерна риба и за извършване на стопански риболов без разрешително. Полициите са направили проверка и в къщата на Федаил Хасанов в с. Сушина. Там са открити още 150 кг. риба. Лицето е задържано за 24 часа и е образувано досъдебно производство.
При операция на специализирана мобилна група към ИАРА със съдействието на Икономическа Полиция и Криминална Полиция – Велики Преслав и сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Шумен са хванати знакови бракониери, извършващи незаконен риболов на язовир “Тича”. Акцията е подготвена три дни, като представител от мобилната група на ИАРА е влязъл във връзка с бракониерите и се е представил за купувач на риба.
Бракониерите Никола Косев с прякор Кольо – ножаря и Федаил Хасанов са хванати в момент на предаване на рибата на поставеното лице. От тях са иззети 170 кг. риба и 200 метра бракониерски мрежи. На лицата са съставени 3 акта за нерегламентиран превоз на риба, за улов на маломерна риба и за извършване на стопански риболов без разрешително. Полициите са направили проверка и в къщата на Федаил Хасанов в с. Сушина. Там са открити още 150 кг. риба. Лицето е задържано за 24 часа и е образувано досъдебно производство.
- StoychevV
- разбира нещата
Да беше само той.Няколко са редовните търмакджий на язовира..но нещо не ги ловят дано скоро време им разкажат игричките
аз миналата година имах саморазправи с единия от тях,драпаше щуклета по 20-30см покрай брега

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй , тъй , малко по малко се изглаждат нещата как баш точно трябва да се "спипват" бракониерите та да не излезе после че примерно акто е "неправомерен" и пр. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Аз точно твоята тема отворих колега, защото се сетих за нея и реших да видя дали не е същия, но така по снимките ми се струва че не е.StoychevV написа:Да беше само той.Няколко са редовните търмакджий на язовира..но нещо не ги ловят дано скоро време им разкажат игричкитеаз миналата година имах саморазправи с единия от тях,драпаше щуклета по 20-30см покрай брега
Не знам дали някой от ИАРА чете тук във форума, но аз без да се замисля мога да им дам снимките, видеоклипа и да стана свидетел, само да кажат.
Съдбата рано ни излъгала,