Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Val848
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Val848 »

Така съм съгласен....
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Аз не виждам седем риби какво толкова ще променят.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
deathshark
новобранец
новобранец

Мнение от deathshark »

Здравей колега.
Пише ти човека от клипа с големият амур ( 8,5 кг. ТОЧНО )
На буруна застанах в петък вечерта. След обилно захранване хвърлих въдиците и зачаках. И така дойде големият удар ( Неделя 11:00 часа . ) След половин час борба Амурът се озова в кепа. Последва обаждане до пазача и шефа. Клипът е направен , половин час след изваждането на рибата. Амурът не е пускан в живарник и е нормално той да не мърда ( поради простата причина , че се бяхме приготвили да тръгваме ) Който има съмнения относно ваденето на рибата , нека ме потърси лично ( Всяка събота и неделя съм на язовира - за предпочитане на горепосоченото място ) Казвам се Николай , карам черен GOLF 3 ( с червени пламъци. )
Ако искаш да си пием заедно ракията ( на язовира ) бъди така добър да отговориш на това съобщение и в последствие да се разберем. От 10 години посещавам този язовир редовно , и ти гарантирам , че следващите 10 пак ще бъда там ! Вадил съм много риба ( но съм имал и дни без удар ) но язовира е уникален , и е необходимо много търпение и умения за да има какво да се разказва вечер до камината ( през зимата ) Желая ти НА СЛУКА и дано да имаш моят късмет.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

deathshark написа:Здравей колега.
На буруна застанах в петък вечерта. След обилно захранване хвърлих въдиците и зачаках. И така дойде големият удар ( Неделя 11:00 часа . ) След половин час борба Амурът се озова в кепа. Последва обаждане до пазача и шефа. Клипът е направен , половин час след изваждането на рибата. Амурът не е пускан в живарник и е нормално той да не мърда ( поради простата причина , че се бяхме приготвили да тръгваме ) Който има съмнения относно ваденето на рибата , нека ме потърси лично ( Всяка събота и неделя съм на язовира - за предпочитане на горепосоченото място ) Казвам се Николай , карам черен GOLF 3 ( с червени пламъци. )
Ако искаш да си пием заедно ракията ( на язовира ) бъди така добър да отговориш на това съобщение и в последствие да се разберем. От 10 години посещавам този язовир редовно , и ти гарантирам , че следващите 10 пак ще бъда там ! Вадил съм много риба ( но съм имал и дни без удар ) но язовира е уникален , и е необходимо много търпение и умения за да има какво да се разказва вечер до камината ( през зимата ) Желая ти НА СЛУКА и дано да имаш моят късмет.
Това до мен ли беше адресирано колега?
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Тоше имаш ли някоя едра риба във фризера.Аз имам една 2кг ако имаш по-голяма да направим един клип на Янък Дере м/у Калоян и Ст.Караджа никой не го държи и в събота и неделя съм на село и ще стане супер клип.Другата събота ще минем от там и да видим сеир,но по отдалеч че да не го отнесем,защото много хора на познават.Имаш ми телефона ако искаш се обади.Писна ми от хвалби и подлагане на динени кори все едно сме аматиори и хал-хабер си нямаме от риболов.В нашата област е най оглозгано от цялата страна,но от към писатели сме най-добри.Като погледнем колко страници има изписани толкова риби няма извадени а само надувания и ефелъци.Да спра до тук че пак да няма "БАН" за пореден път.Слука на всички таз година!!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

pasator написа:
Пише ти човека от клипа с големият амур ...........
Това до мен ли беше адресирано колега?
Не до теб, а до мен. Прати ми го на лични.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Разбира се, че ще отговоря. В коментара си писах, че не искам да съм категоричен в отричане на видяното, но все пак в мен остава съмнение. В крайна сметка, щом си го хванал - браво. Що се отнася до посещението на язовира - от галерията ми се вижда, че не ми е непознат. А що се отнася до това - да си пием ракията на язовира, с удоволствие. Правя я чудесна. А и ще разкажеш доста интересни неща, предполагам :drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

vasileva написа:Тоше имаш ли някоя едра риба във фризера.Аз имам една 2кг ако имаш по-голяма да направим ........
Нямам никаква риба във фризера колега :D Аз риба от който и да е водоем-не вземам .Аз ходя на риболов с фотоапарата,а не със живарник или разни сезалени въжета :wink:
Рашо
новобранец
новобранец

Мнение от Рашо »

Val848 написа:Така съм съгласен....

http://vbox7.com/play:1af50b1b0c
Рашо
новобранец
новобранец

Мнение от Рашо »

pasator написа:
Рашо написа:

Ето един добър улов
http://vbox7.com/play:881e782852
Той този амур май не е много жив бе колега :lol:
Ето и много жив и игрив...На слука,колега!

http://vbox7.com/play:27559f2d7a

http://vbox7.com/play:1af50b1b0c

http://vbox7.com/play:7252e10d0d
ivkoto
новобранец
новобранец

Мнение от ivkoto »

Страхотно!!!! нямам думи, просто!
Бих ли могъл да попитам с какво количество общо е зарибен. И амур видях макар и един браво! :prayer: :D :prayer: :D :prayer: :D :prayer:
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

сега язовирът ще гръмне от посещения,както всеки си казва "Аз няма да стъпя" сега ще стане като на 7-я миналата година в началото,всеки като отиде ще взима по 10 риби и нищо няма да остане за 1 месец ,после пак ще реве всеки "що няма",ами при толкова много хора в Варненска и Добричка област няма как с няколко водоема да се наситят хората;)това е за съжаление ако имахме няколко такива големи водоеми можеше и да бъдем задоволени:)
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

pesho86 написа:сега язовирът ще гръмне от посещения,всеки като отиде ще взима по 10 риби и нищо няма да остане за 1 месец ,после пак ще реве всеки
Ако има ЯСЕН РЕГЛАМЕНТ И СТРОГ КОНТРОЛ риба ще има дълго време във водоема колега :wink:
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

pasator написа:
pesho86 написа:сега язовирът ще гръмне от посещения,всеки като отиде ще взима по 10 риби и нищо няма да остане за 1 месец ,после пак ще реве всеки
Ако има ЯСЕН РЕГЛАМЕНТ И СТРОГ КОНТРОЛ риба ще има дълго време във водоема колега :wink:
Абсолютно си прав :!:
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
Аватар
Val848
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Val848 »

Бях на яз.Николаевка. Пуснали са 2 тона рибета и според мене риба ще има още около 20 дни, защото вс. са чобани, и пълнят багажниците.Аз лично хванах към 15 шаранчета от 1кг. до 3.200 кг. ...ако някой не вярва имам снимки, ама за сега ме мързи да ги качвам :).. питам пазача на язовира какви са условията ,той ми вика 10 лв. на човек. Можело да ловя сякак ,само не на Търмък.... ако искам можело и 50 въдици да имам . Е добре, колеги ,според вас колко ще се задържи рибата там..... За каккво ми е търмък, като мога да опъна 50 въдици :D ....

УЖАС....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”