риболов на сом,шаран,каракуда и др въпроси моля за отговори

Модератор: sapuna

AMG
новобранец
новобранец

риболов на сом,шаран,каракуда и др въпроси моля за отговори

Мнение от AMG »

здравейте нов съм във форума и се регистрирах защото искам да ви попитам есента си взех една яка въдица от фибростъкло и с нея искам да ходя за шаран,сом едра каракуда и кефали по марица и язовирите около пловдив та искам да ви попитам въдицата ми е готова но ми трябва яка макара ще може ли да ми помогнете и да ми предложите някакви видове макари защото не знам каква трябва да е и знам че шарана и сома да дънни риби и искам да уловя по-едри екземпляри които са навътре в езерата и да ми качите снимки тук на монтажите на дъно за сом и шаран и да ми покажете 1,2 монтажа за риболов на плувка защото все пак ходя за 2-ра година на риболов и до сега ходих на една малка река където хващах малки каракуди и кефалчета и мнооого слънчевки и хващах само на червейче и да ми предложите някои други видове стръв благодаря на всеки който благоволи да ми помогне :|
въдицата ми е спининг от фибростъкло с акция 150-300 грама
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: риболов на сом,шаран,каракуда и др въпроси моля за отгов

Мнение от nikolaiiliew »

Повярвай ми не е спининг. :lol: За шаран ти препоръчвам макара от типа "baitrunner" .А има толкова писано в този форум за монтажи, стръв и т.н. и т.н.
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Абе пич ходи в магазина си купи кило риба и недей се занимава с глупости!!! Ако беше сериозен и мераклия , първо щеше да се разровиш във форума където има много писано, а след това да пускаш тъпи теми!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Кхм,такова....ам тука нали си говорим за спинингов риболов все пак -за риболов на плувка си има много други теми и раздели,също и за риболова на шаран :?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Определено темата не е за тук и ще се наложи да я попреместя :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Най - първо:
Пръчката определено е за дъно/или за спининг/.За плувка ще ти се наложи да заприходиш друга ..........
Аватар
emko68
новобранец
новобранец

Мнение от emko68 »

що не оставите момчето кво сте го подхванали щом пита явно има нужда от помощ
Любето
новобранец
новобранец

Мнение от Любето »

evgeniboy написа:Абе пич ходи в магазина си купи кило риба и недей се занимава с глупости!!! Ако беше сериозен и мераклия , първо щеше да се разровиш във форума където има много писано, а след това да пускаш тъпи теми!!!
Абе кво се филмираш ако не искаш да му помогнеш, не спами излишно , нормално че трябва да тръгне от някъде , ти щом си толкова голямо про аре ходи си налови риба и си гледаи живота ;) колкото до момчето нека продължава да се учи и да не се връзва на такива хей-търи ! ;) аре лека вечер ! ! ! ! !
Айде рибо рибо рибо .. :D
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Любето написа:
evgeniboy написа:Абе пич ходи в магазина си купи кило риба и недей се занимава с глупости!!! Ако беше сериозен и мераклия , първо щеше да се разровиш във форума където има много писано, а след това да пускаш тъпи теми!!!
Абе кво се филмираш ако не искаш да му помогнеш, не спами излишно , нормално че трябва да тръгне от някъде , ти щом си толкова голямо про аре ходи си налови риба и си гледаи живота ;) колкото до момчето нека продължава да се учи и да не се връзва на такива хей-търи ! ;) аре лека вечер ! ! ! ! !
"хей-търи" сте вие с тоя дето е пуснал темата...(освен ако не сте един и същи човек). Що се криете с нови профили и с по 1 мнение , колкото само да дразните хората. Излезте си с истинските НИК-ве пък питайте колкото си искате....!!!

П.С. До Админа: Проверете ги тия двамата, с по 1 мнение по IP и да видим с на кой потребител IP-то съвпада. Предполагам на всички ще ни е много интересно кои/кой е интриганта, да пуска разни глупави темички и да се джавкаме тука... :evil:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ей ора, то според профила дятето е само на 13 години бре, к`во го награчихте така...?
А твоя милост не мързелувай, а са разрови във форума и ще намериш сума си писано. Сопата ти е определено дънарка, така че ровичкай в дънния риболов. А за макара най-лесно влизаш в магазин, казваш на продавача какво ти трябва и с какви пари разполагаш и той ти дава.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Най сполучливата макара за дънен спининг в момента е на промоция!Вземай и се наслаждавай на риболова - http://ribolovna-makara.pazaruvaj.com/s ... p70118634/
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Много ми харесва концепцията 13+1 = 17 лагера :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

AMG написа:здравейте нов съм във форума и .....
Купуваш една сравнително голяма макра слагаш корда 0.30 слагаш една пружина с една кука на пружината слагаш качамак или някаква захранка, на куката стръв и мяташ. Каракуди ще хравенеш, но дали ще ги изкараш не ти грантирам, с шарараните работата е малко сложна, а за сомове ти предлагам да се насочиш след някоя друга година.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Има макари ,,титан за около30 лв. ДОЛНО олово 100 гр.повод 20см над оловото,кука шаранска4 номер и грозд земен червей ..мяташ в дълбокото и КЪСМЕТ.Това е :D
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

antivik написа:Ей ора, то според профила дятето е само на 13 години бре, к`во го награчихте така...?
А твоя милост не мързелувай, а са разрови във форума и ще намериш сума си писано. Сопата ти е определено дънарка, така че ровичкай в дънния риболов. А за макара най-лесно влизаш в магазин, казваш на продавача какво ти трябва и с какви пари разполагаш и той ти дава.
И аз съм на 13 ама...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”