Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
По добре иди на "каваците" под Веселчане...там вадели уж хулиганчета и таранки.Има тука едни мангали комшии....те постоянно косят там,челяд хранят.Та те ми казаха...Петър Недев написа:За този уикенд ,кой на къде мисли да я хваща? На залива на Широко поле излиза доволно каракуда на торен и кустур на рибе. Чух и за шарани ,та мисля да се засиля на там.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Излавят зарибителния материал, хулиганчетата са по 500-600 гр. В събота и неделя ще е цялата махала там сигурно.Vesko1 написа:По добре иди на "каваците" под Веселчане...там вадели уж хулиганчета и таранки.Има тука едни мангали комшии....те постоянно косят там,челяд хранят.Та те ми казаха...Петър Недев написа:За този уикенд ,кой на къде мисли да я хваща? На залива на Широко поле излиза доволно каракуда на торен и кустур на рибе. Чух и за шарани ,та мисля да се засиля на там.
-
- кандидат преподавател
Неголеми каракуди,нелоши костури,дебели уклеи и хубави бабушки -малко по-нагоре от мястото на бивака ни от април месец -там,до колибата на доктора,където е врязаното тясно заливче.Ама е много слънчево там,внимавайте с топлината...
- antivik
- кандидат преподавател
Бе да го накъсметиш, че колко да го накъсметиш кога нема риба...
? И недеите така плю "Ломския", преди 1-2 години на даскалово шрандака де го измъкнах си беше баш на "ломски" с плочка. Всякакви други косми и новоизмишльотини си бяха бош лаф работа
. А за съботата с един авер от школото планираме да се заврем някъде след Веселчане, но там ще решавам според мястото, та някой ако се врътне може и да се намерим
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Ломския си е класика...но там където ври от шаран.Все един ще се излъже да налапа стиропора.Проблема иде кога вземеш да го вадиш и някоя от многото куки се закачи в закачките.Многото куки на нашите обезрибени тревясали и каменливи водоеми носят само негатив...на ломски ще извадиш 1 ,а ще изтървеш 10....а на косъм от 10-те може да се отърве 1....2 и то ако си неопитен,иначе мърданье няма...antivik написа:Бе да го накъсметиш, че колко да го накъсметиш кога нема риба...? И недеите така плю "Ломския"

- antivik
- кандидат преподавател
А - а аз си слагам само по 2 куки кога е на свободните водоеми и не слагам стиропор. На куките закачам царевица, чръв, ляб или к`вот имам там. Много куки слагам само на платените/ако случайно ме закарат на такъв/.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Чупенето на пръсти по клавиатурата...т'ва го знае всяко хлапе.Vesko1 написа:Ами оди тогава да си "накъсметиш" риболова на ЛОМСКИ...с 4 куки стиропор и плочка кюспе вързано с ластик за коса.....голям късмет ще падне ша знаиш....kartal написа: Не е само късмет, да знаеш и можеш да си го накъсметиш,риболова,особено за шаран трябва да е в теб,останалото е бош лаф...
Кюспето или още слънчогледовият експелер /сакън, ако не си остане по-български/ е стръв за тези които знаят как да го използват ,а колко куки се слагат няма да ти кажа защото не си дорасъл за да го разбереш./не се заяждам/.
Хуваво е да се научиш да разчиташ между редовете,може много полезни неща да разбереш.
А,ловенето на трофейни риби го остави на нас,с ластиците,стириопорите,мишката,клавиатурата,флашката,може да си наредиш пъзел с шаран или амур и да не забравиш да го снимаш, копи и пейстниш и го пуснеш като пореден пост,за Голямата слука на Кърджали.
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Vesko1
- сериозен играч
Не да се заяждам...ама щом ги хващаш трофейните на кюспе...вземи сложи някоя снимка в галерията си...та и ние да "оплакнем окото"..kartal написа: Чупенето на пръсти по клавиатурата...т'ва го знае всяко хлапе.
Кюспето или още слънчогледовият експелер /сакън, ако не си остане по-български/ е стръв за тези които знаят как да го използват ,а колко куки се слагат няма да ти кажа защото не си дорасъл за да го разбереш./не се заяждам/.
Хуваво е да се научиш да разчиташ между редовете,може много полезни неща да разбереш.
А,ловенето на трофейни риби го остави на нас,с ластиците,стириопорите,мишката,клавиатурата,флашката,може да си наредиш пъзел с шаран или амур и да не забравиш да го снимаш, копи и пейстниш и го пуснеш като пореден пост,за Голямата слука на Кърджали.

Срещу една голяма Боза,правя показно на място,Vesko1 написа:Не да се заяждам...ама щом ги хващаш трофейните на кюспе...вземи сложи някоя снимка в галерията си...та и ние да "оплакнем окото"..kartal написа: Чупенето на пръсти по клавиатурата...т'ва го знае всяко хлапе.

- Vesko1
- сериозен играч
Шегувам се...споко,шаранджийски лаф да става.Нямаш грижи,бозата от мен...ако някъде се видим на некой водоем...kartal написа:Срещу една голяма Боза,правя показно на място,Vesko1 написа: Не да се заяждам...ама щом ги хващаш трофейните на кюспе...вземи сложи някоя снимка в галерията си...та и ние да "оплакнем окото"..,ама няма да снимам /после ще ти кажа защо/

ОК!Vesko1 написа:Шегувам се...споко,шаранджийски лаф да става.Нямаш грижи,бозата от мен...ако някъде се видим на некой водоем...kartal написа:Срещу една голяма Боза,правя показно на място,Vesko1 написа: Не да се заяждам...ама щом ги хващаш трофейните на кюспе...вземи сложи някоя снимка в галерията си...та и ние да "оплакнем окото"..,ама няма да снимам /после ще ти кажа защо/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вечерта ще оставате ли там? Аз пак съм на работа събота. Ако оставате , може да дойда. Иначе за широко поле около тополите се гласях.antivik написа:Бе да го накъсметиш, че колко да го накъсметиш кога нема риба...? И недеите така плю "Ломския", преди 1-2 години на даскалово шрандака де го измъкнах си беше баш на "ломски" с плочка. Всякакви други косми и новоизмишльотини си бяха бош лаф работа
. А за съботата с един авер от школото планираме да се заврем някъде след Веселчане, но там ще решавам според мястото, та някой ако се врътне може и да се намерим
.
- Vesko1
- сериозен играч
Утре отивам на нулата...... до четвъртък,пък каквото сабя покаже.В момента водата е на максимума..даже палатка няма къде да се опъне,...ще спим под звездите.Шибаните гадове от ВЕЦ-а...ще пуснат водата на 1-ви...да хванат новите 13% увеличение на тока...то е ясно.
Наслука колеги!...
Наслука колеги!...

- Антон Тонев
- сериозен играч
За групата-Georgi-30, от днес,до неделя е на нулата на яз Кърджали.В неделя ще пиша за капото му
и за инфо от мястото
А да похваля - имам нова кола за гьоловете Mazda 626 DiTD combi

А да похваля - имам нова кола за гьоловете Mazda 626 DiTD combi
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да ти е честита Тони. Да си я караш безаварийно и безпроблемно и да хващаш много риби .