Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Здравейте колеги някакви отзиви за Мечка,някой да е ходил скоро? 

Мечка беше пресушен есента ,колега.Та 2-3години едва ли ще се оправиivchoto74 написа:Здравейте колеги някакви отзиви за Мечка,някой да е ходил скоро?

Неска доволноо на яз.Леново,малко удари на шароо но прилични!
А за каракуда дане говоримм..

Колега на стената дават ли да се лови или...?Lor3nc0 написа:Неска доволноо на яз.Леново,малко удари на шароо но прилични!
Има си рибари на стената но незнам как е
дали дават или не, ща излажаа..
МИналата година беше забранено но за тая незнам.. ама си хващат хората може и даса на арендатора приятели и т.н..
Ако ще ходиш за каракуда излиза на всякъде по язовира
Иначе утре има стизаниее на Стената.
дали дават или не, ща излажаа..
МИналата година беше забранено но за тая незнам.. ама си хващат хората може и даса на арендатора приятели и т.н..
Ако ще ходиш за каракуда излиза на всякъде по язовира
Иначе утре има стизаниее на Стената.

Мерси за информацията колега,ще ида на Леново да видим как ще е.
- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравей колега,technolog написа:Здравейте колеги, да ви питам какво е положението на Руенското езеро към момента?
езерото си е на мястото

Аз бях миналата неделя там. Застанах на "бялата пръст" (голям пек). Лових "на тежко" само. Дистанция около 35 м. Храних и стръв на сладка царевица. Имах 7-8 удара. Едно късане в закачка. Извадени 5 шарана (от 1,5 до около 4 кг).
Успех!
- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,
искам, ако може, малко информация за водоем до Конуш (Пловдивско). Един комшия ми каза, че в близост до селото имало платен водоем. Погледнах на картата, хо там има 2 водоема. От Богданица към Конуш има първо един по-малък (за който се завива надясно) и преди Конуш един по-голям (който е на самия път). Ако някой е ходил нека сподели нещо. Питах и в "Къде да отидем около Пловдив", дано някой ме отрази
Предварително благодаря!
искам, ако може, малко информация за водоем до Конуш (Пловдивско). Един комшия ми каза, че в близост до селото имало платен водоем. Погледнах на картата, хо там има 2 водоема. От Богданица към Конуш има първо един по-малък (за който се завива надясно) и преди Конуш един по-голям (който е на самия път). Ако някой е ходил нека сподели нещо. Питах и в "Къде да отидем около Пловдив", дано някой ме отрази

Предварително благодаря!
И двата са платени, с еднакви условия 5лв. такса, 5лв.килото шаран. На Конуш гъсти шаранчета до килограм, на Богданица рибите са сносни 2-3-4-5-6 килограма, ама не става за консумация- дъха доста.genov_eng написа:Здравейте колеги,
Предварително благодаря!
- genov_eng
- научил се да хвърля
Благодаря ти колега Кюрпеков, жив и здрав!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кюрпеков е прав за големия водоем, но за малкия, аз съм последния посетител от групата и то отпреди 60-65 дни .
Не знаем какво е положението. Тогава фургона на пазача бе с катинар. Никой не се вясна да каже две думи.
По принцип го стопанисва ловната дружинка и бе зарибен порядъчно с шаран, толстолоб и прекрасна местна каракуда.
Но мрежене, точене, и май риба не остана.
Все пак това е стара информация. Не остава време да я опресня
Не знаем какво е положението. Тогава фургона на пазача бе с катинар. Никой не се вясна да каже две думи.
По принцип го стопанисва ловната дружинка и бе зарибен порядъчно с шаран, толстолоб и прекрасна местна каракуда.
Но мрежене, точене, и май риба не остана.
Все пак това е стара информация. Не остава време да я опресня

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Колега какво направихте на Черногорово ?chestarfield написа:Утри заминавам за Черногорово за три дена 21-22 сектор.
Ако имаме слука убо ако ли не салатка и ракийка и каквото му дойде.

Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
mafuta написа:Колега какво направихте на Черногорово ?chestarfield написа:Утри заминавам за Черногорово за три дена 21-22 сектор.
Ако имаме слука убо ако ли не салатка и ракийка и каквото му дойде.
Върнах се бре много жега много нещо

Излезна някое друго мерно шаранчи едно 3,50кила и едно 1,50кило и пет шест прелични каракуди.
И над 30 мустакати дребосъка, като казвам дребосък влизат в нормата 35 санта но на кантара нямат 800-900г .И всичко живо ги пребира есента ша ми хващат дедовия

Какво ще и ядат на тази арматура не знам.

Зимаше само на стара царевица, топчета мопчета неще да ги отрази и това е.[/quote]

Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!
Някой знае ли...?Има едно рибарниче в Куклен,в началото от към Брестник....пише,че има различна риба,всичко се плаща без каракудата....такса 3 кинта!Та някой ходил ли е там и да каже в това гьолче има ли нещо?
Metha foreva...