Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Нова тема
Модератор: bobopeli
за боклука
За какво говорите бе хора?Това е най-малкото нещо на което да обърнем внимание.Ами защо не се вдигнете и да отидете в с.Първенец Пловдивско и да попитате къде е сметището.Като го намерите,ще видите срамната гледка-2-3 естествени езера,пълни с риба и от стръмните високи брегове гъсеничен трактор избутва боклука от цялата околност в езерата.Ужасна гледка-не ви препоръчвам да ходите там.Ще се ужасите
Като обобщение - Всичко зависи от самосъзнанието ! Колкото и структори и гавзи да се натворят - мърляча си е мърляч и ще си личи какъв е от километри ! Предаванията по медийте би трябвало да включват по-често и тия въпроси, както и такива като с. Първенец ! Ако държиш да ти е чистичко - ще намериш подходящия вариант !!
-
- научил се да хвърля
Колеги, приятели
наближава откриването, хубавото време и требе да се стягаме за палаткуване.Та в тази връзки, казвам че трябва сериозно да се замислим по горната тема.То ако ходим само нашего брата добре, обаче напоследък се навъдиха едни образи дето на гьола ходят само да се напият, наслушат на чалги и с голямо извинение "осерат" обстановката.С тях какво да правим?
наближава откриването, хубавото време и требе да се стягаме за палаткуване.Та в тази връзки, казвам че трябва сериозно да се замислим по горната тема.То ако ходим само нашего брата добре, обаче напоследък се навъдиха едни образи дето на гьола ходят само да се напият, наслушат на чалги и с голямо извинение "осерат" обстановката.С тях какво да правим?
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Миналата година с Алеко организирахме една еко акция на Лобош
Там докат си чистихме съвсем любезно помолихме ловящите колеги къдет бяха усвинили около тях да си посаберат буклучките
На следващата такава на Пънча много хора се събраха да ни гледат как сбираме чуждата мърсотия ама си се посмихваха и си мислеха " Бе тия луди ли са " . Та общо взето всичко е до самосъзнание , било то да не оставяме след нас сметище , било да пускаме маломерките , било да не бракониерстваме и т.н. т.н. .........

нова тема
Еех Павле.Върви,че му обяснявай на някой циганин,да не прави боклук около себе си.Искам обаче да обърна внимание,че задълго остават боклуци,които са найлонови-торбички,бутилки и тн.Поне тях не трябва да оставяме на брега.е,намирал съм живарник,пълен с риба-това вече е друга работа.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- научил се да хвърля
Се в тоя дух, огромно и много добро впечатление ми направи идеята на един колега.
Той беше дошъл с двете си деца на около 10-12 години.Под формата на състезание им беше дал по един найлонов чувал и по една пръчка и за половин час децата обраха всичко по брега.
На мен понеже ми беше много кеф им купих по един шоколад и те останаха адски доволни. Съседа до мен им даде по една плувка.
Едно една много добра идея.
Той беше дошъл с двете си деца на около 10-12 години.Под формата на състезание им беше дал по един найлонов чувал и по една пръчка и за половин час децата обраха всичко по брега.
На мен понеже ми беше много кеф им купих по един шоколад и те останаха адски доволни. Съседа до мен им даде по една плувка.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
virbela написа:Се в тоя дух, огромно и много добро впечатление ми направи идеята на един колега.

- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Аз съм За такива идеи! Много пъти съм "вървял по задника" на мърльовци и не ме е било срам да събера някой и друг "чужд" боклук. Възпитавам и сина си в този дух - не е срамно да направим природата по-чиста и няма да се "скършим", ако се наведем малко. Даже съм си мислел да си направя "бастун" от чадър, като на тези от "чистота" и да си го нося с мен по язовирите - така се събират повече хартийки и найХлончета за по кратко време и с по-малки усилия... Пък и няма оправдания "...малко кръстчето сега, такова" Ми като не върви риболова и е рано за ракийката?!?... Що да не поочистим малко?!?
Пък имам и теория, че ако стоиш известно време до някой чужд боклук, постепенно той става ТВОЙ боклук...
Пък имам и теория, че ако стоиш известно време до някой чужд боклук, постепенно той става ТВОЙ боклук...
Последно промяна от joro1973 на Сря Юни 08, 2005 8:16 am, променено общо 1 път.
колкото повече вали, толкова повече вали
-
- научил се да хвърля
като се замислих и реших, че е много вярна теорията ти.Се щеш нещеш и ти нещо за бързо добавиш.joro1973 написа:Аз съм За такива идеи! Много пъти сам "вървял по задника" на мърльовци и не ме е било срам да събера някой и друг "чужд" боклук. Възпитавам и сина си в този дух - не е срамно да направим природата по-чиста и няма да се "скършим", ако се наведем малко. Даже съм си мислел да си направя "бастун" от чадър, като на тези от "чистота" и да си го нося с мен по язовирите - така се събират повече хартийки и найХлончета за по кратко време и с по-малки усилия... Пък и няма оправдания "...малко кръстчето сега, такова" Ми като не върви риболова и е рано за ракийката?!?... Що да не поочистим малко?!?
Но пак казвам идеята на таткото - колега много ми хареса и ще я практикувам
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela