Възела при конектора?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Възела при конектора?
И аз ползвам същия възел и нямам проблеми за сегаpatrona86 написа:Аз си изполвам добрия стар клуп,правя го като ласо и си го закачам за конектора.Досега не ми се е късал такъм от конектора,но и аз не съм хващал по големи риби от 4 кила.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Здравейте, не видях нищо написано какво се прави ако върха не завършва с конектор и няма връв. Какви са вариантите за монтаж в този случай? Тряба да се прикрепи конектор или има и други начини?Темата е ясна Ако случайно не е възел (клуп) върху конектора, какво друго ползвате Ако няма конектор, а има една връв дето виси или няма нищо, какво и как правите
Също така ако върха е жило има ли значение какъв точно конектор трябва да се сложи?
Поздрави
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако няма конектор линията се прикрепя с три шлауха,нещо което не съм пробвал до сега.Тук е обяснено как става.Старичка е темата:d835549 написа:Здравейте, не видях нищо написано какво се прави ако върха не завършва с конектор и няма връв. Какви са вариантите за монтаж в този случай? Тряба да се прикрепи конектор или има и други начини?Темата е ясна Ако случайно не е възел (клуп) върху конектора, какво друго ползвате Ако няма конектор, а има една връв дето виси или няма нищо, какво и как правите
Също така ако върха е жило има ли значение какъв точно конектор трябва да се сложи?
Поздрави

Ако е с чорапче тук:

Но според мен най добре връх със жило(10-12лв) и конектор.Те са различни размери според дебелината на върха

Закрепят се с моментно лепило:

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Мерси за изчерпателния отговор!