Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Телескоп написа:На вашите услуги,сър GOD!GODzillata написа:........., защото пак нещо не успях да го импортна тук, някой ако му се занимава, моЕ да го направи. ......![]()
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Mn6tvBFGI8o?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Mn6tvBFGI8o?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Много се дразня, ужким правя всичко както трябва и въпреки това не ми се качва тук клипа...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:...Много се дразня, ужким правя всичко както трябва и въпреки това не ми се качва тук клипа...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
А никой ли не се досеща,че днес има имен ден един от активно пишещия в тази тема Павел Иванов,за да го поздравим,като му пожелаем крепко здраве и да служи на себе си по-възможно най-добрия начин!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Мечтай си,да не хванеш само жабиlusienn написа:Апсолютно заслужена победа за Италия-честито за тях,е сега италианския народ ще празнува както ние 1994г.Тоя къде кълне да ми приседне-да не ме мисли-хапнах си с кеф.Заредих си фенерите и утре вечер,ще има дим да ме няма-ще ловя риба 3 дни и за него

- GODzillata
Телескоп написа:А никой ли не се досеща,че днес има имен ден един от активно пишещия в тази тема Павел Иванов,за да го поздравим,като му пожелаем крепко здраве и да служи на себе си по-възможно най-добрия начин!![]()
...хех, не знаех, на този ден православните християни почитат светите апостоли Петър и Павел....мислех, че е само Петър, ама явно и Павката има имен ден, че-сти-тооооооооо Пав, жив и здрав!

- G.Petkov
Да е жив и здрав П.Иванов, и да почерпи при възможност
!
А днес,
Малиййй,
Отново ги " убих" на вечерния риболов.
Малко съкратих работния ден, намерих си и по-хубаво място, то един пенсионер ми го отстъпи, като го помолих да се обади, ако си тръгне, ме покани веднага.
Само хищно, на рибка - добри костури и пак една бяла.
Жената мина на любимата си рибна диета - яде бяла риба и костур и одобрително ме потупва по рамото
!
За утре съм предвидил да се кача в планината - имам едно усещане, че ще намеря така обичаните от мен манатарки, та ще се похваля при евентуален успех
!
Абе, лято е - риба, гъби , море - е такива малки удоволствия, без които прехода би изглеждал ужасно, а и винаги, когато мога, си служа на себе си.
Като гледах клипа на GODzillata, видях снимка на Камъка и ми домъчня за човека - започна и ни остави е тази готина тема, да си я бримчим, както ни харесва
и се оттегли в неговите си морета и странности, ама аз съм доволен от него.
Сега му е малко сезон за работа, ама есента пак ще се съберем да пием по няколко ракии
!

А днес,
Малиййй,
Отново ги " убих" на вечерния риболов.
Малко съкратих работния ден, намерих си и по-хубаво място, то един пенсионер ми го отстъпи, като го помолих да се обади, ако си тръгне, ме покани веднага.
Само хищно, на рибка - добри костури и пак една бяла.
Жената мина на любимата си рибна диета - яде бяла риба и костур и одобрително ме потупва по рамото

За утре съм предвидил да се кача в планината - имам едно усещане, че ще намеря така обичаните от мен манатарки, та ще се похваля при евентуален успех

Абе, лято е - риба, гъби , море - е такива малки удоволствия, без които прехода би изглеждал ужасно, а и винаги, когато мога, си служа на себе си.
Като гледах клипа на GODzillata, видях снимка на Камъка и ми домъчня за човека - започна и ни остави е тази готина тема, да си я бримчим, както ни харесва

Сега му е малко сезон за работа, ама есента пак ще се съберем да пием по няколко ракии

Последно промяна от G.Petkov на Пет Юни 29, 2012 10:15 pm, променено общо 1 път.
- ninastefanina
- сериозен играч
Чакаме,дори и на патерица да еG.Petkov написа:Да е жив и здрав П.Иванов, и да почерпи при възможност!

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Павел Иванов
Благодарство голямо и ви черпа едно виртуално

С малце засрамване ще ви призная че чак сега успях да се излюпя след празнуването до пет и нещо сабаале и пропущих състезанието за журналисти под егидата на Пиринско
Не друго ами и манджите на Ути къде прави кетъринга пропущих в случаят ама здраве да е . Другият път да се пада на не такава дата 

С малце засрамване ще ви призная че чак сега успях да се излюпя след празнуването до пет и нещо сабаале и пропущих състезанието за журналисти под егидата на Пиринско

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Оф-ф-ф,пуф-ф-ф,май съм жив
след минаването през трапезите на двама Петьовци вчера по вечерно-нощно,вампирско време...
На патерица,много здраве и жувот на П.И.,извъобще не ми мина през кухата кучетуна,че Петър си върви с Павел...празника е алкохолизиран само в обхвата на наличните Петровци,щото тук един читав Павел си нямам за почитане
Годзи,ма на много високо технологично ниво ти беше и движението,и проучването,и риболова - сомето потвърди и оптитимистичната хипотеза,че все още има някакви форми на живот във великата река-клоака на Европа...
Днес съм в положение "римски патриций"-лежа,пъшкам,приемам течности,като част от тях са строго по терапията "клин клина избива",т.е.,в момента пак си смучкам МП и Айр.
Едва събрах сили,колкото да изпълзя в коридора,за да си стегна калъфа с въдиците,раницата и дрешки за утре-по никое време ще се изиграе онва- "дим да ме няма",на риболов...Цялото време между 21.00ч тази вечер и 21.00ч утре вечер, ще го прекарам безалкохолно -с пиене на литри изворна вода и кафета,заради онзи нюанс в служенето на себе си,който поддържа в мен жив импулса за риболовен отдих в пустите райони на планината ...

На патерица,много здраве и жувот на П.И.,извъобще не ми мина през кухата кучетуна,че Петър си върви с Павел...празника е алкохолизиран само в обхвата на наличните Петровци,щото тук един читав Павел си нямам за почитане

Годзи,ма на много високо технологично ниво ти беше и движението,и проучването,и риболова - сомето потвърди и оптитимистичната хипотеза,че все още има някакви форми на живот във великата река-клоака на Европа...
Днес съм в положение "римски патриций"-лежа,пъшкам,приемам течности,като част от тях са строго по терапията "клин клина избива",т.е.,в момента пак си смучкам МП и Айр.

- G.Petkov
Гъби имаше, пренебрежимо малко
!
Ама пак вечерях панирани манатарки и пържена бяла риба, което ме изкефи особено много
!
След гъбното фиаско, пак вечерния, в случая следобедния риболов спасиха прехода и положението.
А и успях да запаза купените от мен сутринта рибки, чак до 16.00 часа, ама им сменях водата от планински чешми и планински реки
!
Положих големи грижи, ама после си взех своето.
Нещо усещам, че и жената се спъписа от количеството риба, която нося, че и чистя и пак ще раздавам чистена риба, което страшно много мразя
!

Ама пак вечерях панирани манатарки и пържена бяла риба, което ме изкефи особено много

След гъбното фиаско, пак вечерния, в случая следобедния риболов спасиха прехода и положението.
А и успях да запаза купените от мен сутринта рибки, чак до 16.00 часа, ама им сменях водата от планински чешми и планински реки

Положих големи грижи, ама после си взех своето.
Нещо усещам, че и жената се спъписа от количеството риба, която нося, че и чистя и пак ще раздавам чистена риба, което страшно много мразя

Сър GOD,кога най-после тази изтерзана физиономия ще изрече други слова,освен тези:
-Аз пак не хванах....!?

P.S. Иначе клипчето е добро !
-Аз пак не хванах....!?

P.S. Иначе клипчето е добро !

- G.Petkov
Ами и аз така,
Когато започнах да ходя за щуки, първите две години само си ходех, щука хванах на третата
!
Ама после
- раздавах на всеки, който ми е симпатичен
!
Сега пак съм в същата фаза - втора година нямам не само хваната, а и клъвнала щука, а ???
Затова се занимавам с белите риби, за утешение
!
Когато започнах да ходя за щуки, първите две години само си ходех, щука хванах на третата

Ама после

Сега пак съм в същата фаза - втора година нямам не само хваната, а и клъвнала щука, а ???
Затова се занимавам с белите риби, за утешение

- GODzillata
Aч, т'ва си ми е няк'ва тежка прокоба да не хвана сом и туй-то!
Въдиците са мои, аз слагам стръвта, аз кльонкам и все на друг му удря!
Що се касе до клипчето, уча се все още, ти си по-напред с мат'риала.
Ей, лягайте си, че утре се става рано и се ходи на джулай мо:нин'.
Айде, лека! 

Въдиците са мои, аз слагам стръвта, аз кльонкам и все на друг му удря!

Що се касе до клипчето, уча се все още, ти си по-напред с мат'риала.

Ей, лягайте си, че утре се става рано и се ходи на джулай мо:нин'.

Колата ти непрекъснато ти прави проблеми,сом не можеш да хванеш,абе има нещо"гнило в Дания"!!!GODzillata написа:Aч, т'ва си ми е няк'ва тежка прокоба да не хвана сом и туй-то!........

Ще трябва да отидеш при някоя циганка да ти лее куршум!Черна магия са ти направили,много лоши очи те гледат-я комшийка,я някой друг завистник!?

И при мен понякога е така-имам една комшийка/дърта кукумявка/,тръгна ли за риба и я срещна-ужас,всичко живо покрай мен лови,аз жаба не мога да хвана!!!

А за клипчетата какво да ти кажа- и аз в началото бях като патка в мъгла.

Лек ден !
P.S Следващият клип да бъде с трофеен сом,лично уловен от теб!

Да се изфукам !GODzillata написа:.....Ей, лягайте си, че утре се става рано и се ходи на джулай мо:нин'.

Една моя снимчица излъчена в прогнозата за времето по БТВ :