Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Колеги, моля дайте мнение за тази макара и спинингов прът
Модератор: sapuna
Колеги, моля дайте мнение за тази макара и спинингов прът
Здравейте на всички. Тъй като това е първия ми пост в тозаи неветроятен форум, няма как да си спестя суперлативите и да не кажа, че сте уникални
А сега направо на въпроса.
Спинингът e на SPRO - LINK модел S2434 270
Макарата е на DAM - LINK модел D1250 850
Моля ви дайте компетентното си мнение, защото съм си ги харесал и мисля да ги купя, но като не съм ги виждал на живо (ще ги поръчвам от сайта, защото в Русе ги няма) и най-важното не съм ги хващал в ръцете си исикам съвет от вас. А пък аз специално за рибарските работи съм на принципа "Око да види, ръка да пипне"
Та за това се допитвам до вас.
Благодаря предварително на всички, които ще се отзовът
А сега направо на въпроса.
Спинингът e на SPRO - LINK модел S2434 270
Макарата е на DAM - LINK модел D1250 850
Моля ви дайте компетентното си мнение, защото съм си ги харесал и мисля да ги купя, но като не съм ги виждал на живо (ще ги поръчвам от сайта, защото в Русе ги няма) и най-важното не съм ги хващал в ръцете си исикам съвет от вас. А пък аз специално за рибарските работи съм на принципа "Око да види, ръка да пипне"

Благодаря предварително на всички, които ще се отзовът

-
- ще става разбирач
- shelby
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Etogo spininga http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=370
Но за жалост няма някои видове в склад . ТАкъф прът и аз мисля да си купя !
Но за жалост няма някои видове в склад . ТАкъф прът и аз мисля да си купя !
- shelby
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
imitev72 написа:Да ти кажа чесно , нито пръта , нито макарата стават
ДОбре бе ПИЧ били препоръчал нещо на колегата !
аз бих помогнал малко мисля ,че тези макара е добричка
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
re
Колега трябва да ти кажа, че и макарата, а особено и пръта, са много добри.Имам същият прът и съм изключително доволен. Същата макара имам от месец и не съм имал много възможност да я пробвам, но все пак мисля че си струва.
Наслука!
Наслука!
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Защо си мисля, че за да получиш компетентно мнение трябва да направиш опит да питаш компетентно....
Тоягата, която си посочил се предлага в 6 (шест) различни дължини с 4 (четири) различни акции, което предполага различни техники и тактики в спининговия риболов, а ние не знаем какви намерения имаш......
Що се отнася до макарата-за тези пари (или не много повече) има по-добри решения!
Успех!
Тоягата, която си посочил се предлага в 6 (шест) различни дължини с 4 (четири) различни акции, което предполага различни техники и тактики в спининговия риболов, а ние не знаем какви намерения имаш......
Що се отнася до макарата-за тези пари (или не много повече) има по-добри решения!
Успех!
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега,
това е спинингов прът и това означава, че това НЕ е прът за риболов на дъно. Макарата също не е за риболов на дъно.
А доколкото разбирам ще ловиш "на косъм" - значи ти трябват най-вероятно шаранджийски пръти. Разгледай форумите за шаранджийски пръти - за язовири и реки - зависи къде ще ловиш.
това е спинингов прът и това означава, че това НЕ е прът за риболов на дъно. Макарата също не е за риболов на дъно.
А доколкото разбирам ще ловиш "на косъм" - значи ти трябват най-вероятно шаранджийски пръти. Разгледай форумите за шаранджийски пръти - за язовири и реки - зависи къде ще ловиш.