Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от butnik »

По-големия край пътя е платен,стопанисват го Зелени балкани.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

И по- малкия е платен. Той се води на Богданица, но не съм се интересувал какви са условията. Има шаран и каракуда, но е доста обрасъл с папур и водни триви.
Аватар
fishermaniac
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fishermaniac »

Към колегата,който е ходил на Правище,би ли казал нивото на водата ниско ли беше или нормално,в големия канал колко вода имаше,малко ,до средата или на макс.Благодаря
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

fishermaniac написа:Към колегата,който е ходил на Правище,би ли казал нивото на водата ниско ли беше или нормално,в големия канал колко вода имаше,малко ,до средата или на макс.Благодаря
Привет.
Това ми беше първо посещение на водоема и единствения канал който видях беше един от дясно (Любен-Правище) но не съм погледнал водата.Но смятам,че нивото на водата в язовира е норамално.Наслука!
Аватар
fishermaniac
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fishermaniac »

Странно,освен да са му затворили вратите за да държи ниво,защото на микрото нивото е много ниско и в канала,който идва от Правище тече много малко вода.Някой,който е ходил скоро на Правище,ако може да сподели,благодаря.
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

Изображение
Дано можеш да прецениш нивото (стената снимана от север).
Аватар
fishermaniac
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fishermaniac »

Благодаря ,колега,ще се ходи,има вода .
joro72_plovdiv
новобранец
новобранец

Мнение от joro72_plovdiv »

Здравейте,колеги. Направих страхотен риболов преди 2 дни на едно новооткрито водоемче,буквално от 10-а дни, на 50км от Пловдив. Язовирчето се казва "Делово" и е съвсем близо до село Красново,в полите на балкана. В центъра на селото има табела за язовира. Условията са следните: такса 10 лв. за две въдици .Може да си вземете 3 риби до 3кг тегло ,а каракудата е безплатна. Най-голямата дълбочина на водоемчето е 10 метра. Има дебели сянки и е много красиво. Има шаран от 1.5 до 10кг, бял амур до около 3кг,в изобилие каракуди по700-800гр .,а тия дни разбрах от собственника ,че ще пускат бяла риба и костур.
Пътят до водоема е без забележки.
Аз боднах 3 шарана по обяд ,буквално на метър от брега. Изка фин дюзен с перо 0.5-1гр.
Интересно ,че рибите бяха с хайвер.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

joro72_plovdiv написа:Здравейте,колеги. Направих страхотен риболов преди 2 дни на едно новооткрито водоемче,буквално от 10-а дни, на 50км от Пловдив. Язовирчето се казва "Делово" и е съвсем близо до село Красново,в полите на балкана. В центъра на селото има табела за язовира.
Здравей, колега.
Сигурен ли си за името на водоема? В кое село е табелата?
Благодаря.
Гено Генов
Изображение
joro72_plovdiv
новобранец
новобранец

genov_eng написа:
joro72_plovdiv написа:Здравейте,колеги. Направих страхотен риболов преди 2 дни на едно новооткрито водоемче,буквално от 10-а дни, на 50км от Пловдив. Язовирчето се казва "Делово" и е съвсем близо до село Красново,в полите на балкана. В центъра на селото има табела за язовира.
Здравей, колега.
Благодаря.
В центъра на село Красново има табела за язовира. Трябва да се мине по пътя от към Мътеница,т.к. пътя до я.Пясъчник са почнали да го ремонтират и е затворен.
Мой приятел е правил рекламните табели за язовира ,та той ме заведе там . Беше си голям кеф ,защото хората още не го знаят тоя гьол и бяхме само ние. Ако случайно не видиш табелата питай някой в центъра . Условията са следните: такса 10 лв. за две въдици .Може да си вземете 3 риби до 3кг тегло всяка ,а каракудата е бонус. Най-голямата дълбочина на водоемчето е 10 метра. Има шаран от 1.5 до 10кг, бял амур до около 3кг,в изобилие каракуди по700-800гр .,а тия дни разбрах от собственника ,че ще пускат бяла риба и костур.
Аз боднах 3 шарана между 1.5 и 2.2 кг. по обяд буквално на метър от брега и изгелих още доста,защото се разсейвах... Иска фин дюзен с перо 0.5-1гр.,защото пипа много леко.
В захранката бях добавил млян коноп и конопено масло. За стръв - червено оцветена царевица с аромат на ягода. Малка кука на drennan и невидим повод от флуорокарбон. В крайна сметка само аз имах удари и реализирани риби.
Интересно ,че рибите бяха пълни с хайвер.
Около водоема има дъбова горичка и тук там по някое дърво.

П.С. Ако ви се допие биричка ,сайбията ще отскочи до селото да ви вземе,а ако си носите мръвка може и скара да ви врътне - много е разговорлив и добронамерен.
Докато бяхме там - строяха беседки,тоалетна и.т.
Има големи амбиции да го направи готино .
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

joro72_plovdiv написа:
genov_eng написа:
Здравей, колега.
Благодаря.
В центъра на село Красново има табела за язовира. Трябва да се мине по пътя от към Мътеница,т.к. пътя до я.Пясъчник са почнали да го ремонтират и е затворен.
Мой приятел е правил рекламните табели за язовира ,та той ме заведе там . Беше си голям кеф ,защото хората още не го знаят тоя гьол и бяхме само ние. Ако случайно не видиш табелата питай някой в центъра . Условията са следните: такса 10 лв. за две въдици .Може да си вземете 3 риби до 3кг тегло всяка ,а каракудата е бонус. Най-голямата дълбочина на водоемчето е 10 метра. Има шаран от 1.5 до 10кг, бял амур до около 3кг,в изобилие каракуди по700-800гр .,а тия дни разбрах от собственника ,че ще пускат бяла риба и костур.
Аз боднах 3 шарана между 1.5 и 2.2 кг. по обяд буквално на метър от брега и изгелих още доста,защото се разсейвах... Иска фин дюзен с перо 0.5-1гр.,защото пипа много леко.
В захранката бях добавил млян коноп и конопено масло. За стръв - червено оцветена царевица с аромат на ягода. Малка кука на drennan и невидим повод от флуорокарбон. В крайна сметка само аз имах удари и реализирани риби.
Интересно ,че рибите бяха пълни с хайвер.
Около водоема има дъбова горичка и тук там по някое дърво.

П.С. Ако ви се допие биричка ,сайбията ще отскочи до селото да ви вземе,а ако си носите мръвка може и скара да ви врътне - много е разговорлив и добронамерен.
Докато бяхме там - строяха беседки,тоалетна и.т.
Има големи амбиции да го направи готино .
Колега,коя точно отсечка е затворена?
joro72_plovdiv
новобранец
новобранец

[/quote]Колега,коя точно отсечка е затворена?[/quote]
покрай Пясъчник в посока с.Беловица -> ако се сещате асфалта покрай язовира беше супер зле
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

ЕЕЕЕЕ Супер :) Ей това сега новина но. 1 ;) Тая отсечка си мислих,че никога няма да я направят. Това беше според мен най-лошата отсечка в цяла България!
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

До края на август отсечката трябвало да е готова. А дано!
бобобоб
новобранец
новобранец

Мнение от бобобоб »

Здравейте на всички!Много съм доволен от Момина баня(Хисар)!Пътя е достъпен за леки автомобили(стига да не са някой супер ниски спортни изгъзици)!10лв такса,до три пръчки,можеш да си вземеш до 5кг риба(не се брои каракуда,перка,костур)!Излиза шаран,бял амур,толостолоб,сом,щука и изброените плевелки! Равносметката:В четвъртък бях там,без особена подготовка!С три пръчки( две на леко,и една дънна)13кг каракуда(от шамар на горе)!На дъно една единствена каракуда(около 0,5кг),останалото на плувка!Нищо по сериозно не изкарах,но съм доволен!Утре пак съм там!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”