Малко шарково

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Малко шарково

Мнение от snegk »

Колеги имам инфо от 20 дена насам за този язовир и чакам някой да пита,но явно никой него итерсува този водоем.Ще кажа за сега,че преди две седмици а и после се хващаха по 20 амура и над 5 шарана за 2 дена.Амуруте са 2 кг и шараните толкова.Ако иска някой може да му кажа за място и стръв.
nqmawe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqmawe »

Ми кажи де
cyk cyk edna sled druga
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

Абе хора аз разпрах че маи почнали да пускат вода на Турция и този прекрасен язовир ще загине
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега snegk, доста регулярно се интересувам и пиша инфо за Шарково, но в другия форум :oops: Но досега никога не бях чувал даже, че амури обитават този водоем... Ще ми бъде МНОГО интересно да науча повече, разбира се! Иначе информацията, която имам аз както от личен опит, така и от много колеги, прекарващи там по няколко дена е за обичайните дребни шаранчета и много рядко по някой удар. Това, което казваш за амур там ми е изключително интересно...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Аз никога не съм чувал някой да е хващал амур там...доста интересно. Може последно да са зарибявали с амур
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

даи имфо бе колега ако е добро другата седмица няма да ходя на теца ще ида там
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Snegk май е за риба сега и не му е до форума :lol:
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Не на работа е
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Колега незнам вече колко въпроса пуснах специално за този водоем но никой не ми отговори!Всяка информация ще ми е много полезна.Как му е нивото,от 2 години го подържат много ниско и ръкавите му са празни!Там съм правил мн добри резултати в улова на шаран,имам снимки в галерията а рекорда ми е 7кг еденичен екземпляр на Воденския ръкав.
snegk

Мнение от snegk »

Значи за амура,наистина скоро е зарибен затова са около 2кила,а за шарана всеки знае,че има тупарлаци.Ще кажа къде и как се лови,но ще помоля колегите да не злупотребяват с прибирането на амурите и малките шарани.Рибата дава до лудницата там където има основи за бунгала.Лови се на 200м.Монтаж на косъм стръв предимно топчета банан,но и другите плодови топчета имат ефект.Захранва се царевица и натрошени топчета.На царевица излиза по някое амурче, шаранче и по кило и нещо каракуди.Беше ме истрах да пускам инфо заради браконерите,но ми казаха,че там ги гърмят.Дано съм бил полезени ако някой не хване да не ме обвинява,просто е нямал късмет или неможе да хваща.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

мерси колега ше отложа излета на теца и в понеделник сме там аз чух че давало каракуда на воденския ръкав ше решим според времето
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Благодаря за окуражителната информация, Snegk!!! Най-после да чуя хубава новина за Шарково, определено чета с кеф инфото за наличието на амур там. Не бях чул за зарибяване с амур, но не знам как ще се опазят от колегите - месари, които обират де що се закачи на куката...
Последните ми излети там бяха основно откъм Воденския ръкав, а там освен едра каракуда(от 400гр. до малко над кило) и шаранчета под кило друго нямаше.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Благодаря за окуражителната информация, Snegk!!! Най-после да чуя хубава новина за Шарково, определено чета с кеф инфото за наличието на амур там. Не бях чул за зарибяване с амур, но не знам как ще се опазят от колегите - месари, които обират де що се закачи на куката...
Последните ми излети там бяха основно откъм Воденския ръкав, а там освен едра каракуда(от 400гр. до малко над кило) и шаранчета под кило друго нямаше. Ловихме ги само на дъно - фидер и на консервирана царевица с аромат на ванилия.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

митаче ? помен от прекрасните огромни бабушки нямаше ли?
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
snegk

Мнение от snegk »

Миналата седмица същия колега е хванал 6 шарана до 2кг.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”