Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И аз ползвам муви мейкъра, както и Сони Вегас Про.
Един френд поп бая на жипката и на въдиците ми миналата година, но засега няма ефект.
Ако случайно сте пропуснали новия ми клип:
...Хепи ви джулай моонин!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VRRzKnanFEg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VRRzKnanFEg?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Един френд поп бая на жипката и на въдиците ми миналата година, но засега няма ефект.

Ако случайно сте пропуснали новия ми клип:

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VRRzKnanFEg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VRRzKnanFEg?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Аааа,
GODzillata много ме изкефи с този клип
!
Челната тройка в клиповете е - Киро от Кичево, Киро от Видин и Телескоп
!
Много фешън беше къпането с тъмни очила
, може би автора да разглежда така дъното за евентуални едри риби, а ?
А танцуващия по пясъците, кой е ?
Уж пи кафе от термоса, пък много се въодушеви, да не е "кафе с придружител"
!
Иначе,
Днес бе ден за домакинството, угаждах на жени, малко послужих и на себе си, умирисах съседите на риба и гъби, ама човещина, яде ми се, а още повече ми се и пие, а кой ще гледа мач - не е ясно
!
GODzillata много ме изкефи с този клип

Челната тройка в клиповете е - Киро от Кичево, Киро от Видин и Телескоп

Много фешън беше къпането с тъмни очила

А танцуващия по пясъците, кой е ?
Уж пи кафе от термоса, пък много се въодушеви, да не е "кафе с придружител"

Иначе,
Днес бе ден за домакинството, угаждах на жени, малко послужих и на себе си, умирисах съседите на риба и гъби, ама човещина, яде ми се, а още повече ми се и пие, а кой ще гледа мач - не е ясно

- GODzillata
Танцуващият с кафето е баджо от Финландия, за последно се бяхме видяли с него преди години, когато им бяхме на гости, та много се изкефи на Дунава.
Тъмните очила са ми специални за риболов, поляризирани с филтри и най-важното - не потъват!
С клиповете задобрявам от клип на клип, ще се пробвам да направя и едно късометражно филмче, ако отидем утре вечер за риба.

Тъмните очила са ми специални за риболов, поляризирани с филтри и най-важното - не потъват!

С клиповете задобрявам от клип на клип, ще се пробвам да направя и едно късометражно филмче, ако отидем утре вечер за риба.

Ааааа...,пропускаш!Колегата antivik също прави много добри клипчета и е редно да попадне в класацията!G.Petkov написа:....Челната тройка в клиповете е - Киро от Кичево, Киро от Видин и Телескоп!........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Е
да ви сипвам по малко с количката.Събота сутринта
Беше хладна нощ,но бързо се стопли.Сефтето беше от риба платика
още малко за цвят
Време е за плаж,риболова свърши.Следва кафе при приятел и сутрешно къпане
Първо се минава през охраната на лагера,ако подуши свой влизаш.Седа се тука при кмета,и се радваш на гледката с кафето 
Следва продължение

Следва продължение

Риболовци.
- G.Petkov
lusienn-е,
Дай, дай още има
!
Това беше само на кус-куса дето го вари в петъка
!
Покажи на съавторите и другите снимки, че те не четат в софийските теми
!
Иначе пак ще ни избъзикат - това било маломерно, онова малко, трето - също с кусур
!
Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а
!
А, да и Vid, с едно шаранче на воблер
!
Дай наистина "месарски" снимки
!
Дай, дай още има

Това беше само на кус-куса дето го вари в петъка

Покажи на съавторите и другите снимки, че те не четат в софийските теми

Иначе пак ще ни избъзикат - това било маломерно, онова малко, трето - също с кусур

Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а

А, да и Vid, с едно шаранче на воблер

Дай наистина "месарски" снимки

-
- кандидат преподавател
Давам ви изключително висока оценка за "служенето на себе си " и съм горд,че пличкаме в една и съща тема... 

G.Petkov написа:........Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а!...........

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UkymL5y299g?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=958aec9763" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед 

Риболовци.
- G.Petkov
Абе дай и другите снимки, то комшийки и лед ще има цял живот,lusienn написа:Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед
Накрая остава сама леда, де

Снимките са хубави, дори да ги дублираш, пусни ги заради мен

А Телескопа се е накефил с шарани, даже му завидях малко

- GODzillata
Ей, аз не пускам, защото не ловяG.Petkov написа: Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а!
А, да и Vid, с едно шаранче на воблер!

Ето

- GODzillata
То Гилдията, ако ловеше на Дунава, а не по язовири-развъдници, също надали щяха да има с какво да се похвалят.Телескоп написа: Но кога специално ти ще вземеш да ловиш риба!? Ако трябва вземи някой и друг частен урок-срамота е,почваш да "излагаш Гилдията"!!!
Освен това, аз на реката търся само трофейни екземпляри и не ходя за дребна риба....зат'ва и не хващам де.

Клоаката на Европа, цитирайки Ицо, си е ок откъм риба оттатък Железни врати, докато в нашия участък е обезрибено до немай къде.

Дани, който хвана двете рибета наведнъж, беше метнал 2 пръчки специално за по-дребни риби, докато аз, както казах, мяткам за нещо, което да е от 20 кг. нагоре.

Е тогава добре.Значи риболова пак си е сутрин рано и вечер.Мойта история почна в петък след работните задачи.Значи такъмите и багажа ми седът на язовира и нося само храна,стръв и вода.Главния проблем са комарите,нивото спада и се развъждат много.Духа ли вятър изчезват но ако е тихо и задушно си като в тропическа джунгла-хапят те едновременно по 10 наведнъж.Ето какви мерки се взиматG.Petkov написа:Абе дай и другите снимки, то комшийки и лед ще има цял живот,lusienn написа:Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед
Накрая остава сама леда, де!
Снимките са хубави, дори да ги дублираш, пусни ги заради мен!
А Телескопа се е накефил с шарани, даже му завидях малко!

Риболовци.
Е тогава добре.Значи риболова пак си е сутрин рано и вечер.Мойта история почна в петък след работните задачи.Значи такъмите и багажа ми седът на язовира и нося само храна,стръв и вода.Главния проблем са комарите,нивото спада и се развъждат много.Духа ли вятър изчезват но ако е тихо и задушно си като в тропическа джунгла-хапят те едновременно по 10 наведнъж.Ето какви мерки се взиматG.Petkov написа:Абе дай и другите снимки, то комшийки и лед ще има цял живот,lusienn написа:Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед
Накрая остава сама леда, де!
Снимките са хубави, дори да ги дублираш, пусни ги заради мен!
А Телескопа се е накефил с шарани, даже му завидях малко!

Риболовци.
Еее... ,след това аргументирано уточнение си вземам думите назад!GODzillata написа:......... аз, както казах, мяткам за нещо, което да е от 20 кг. нагоре.

Сори,ама не ходим само на платени гьолове,имаме доказателства......!!!GODzillata написа:...........То Гилдията, ако ловеше на Дунава, а не по язовири-развъдници, също надали щяха да има с какво да се похвалят........

P.S В скоро време очаквам клип с уловен от теб трофеен сом,над 20 кг.,крайно време е каръкът да бъде "счупен"!!!