Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от jasonsmith »

Евалата Люска, добри парчета!
Абе колеги дайте някаква информация за Лобош, кога къде и дали излиза нещо, може и на лични. :drinkers: :drinkers:
DGK
новобранец
новобранец

Мнение от DGK »

Митак, абе ти да не си собсветника на Доганово :lol: бъзикам се
Интересно ми е на кое място ги ловиш тия шарани и каракуди. Какъв монтаж ползваш?
В неделя за цял ден (от 07ч. до 19ч.) с един приятел нямахме нито 1 пипане на мачовете. Бяхме седнали от южната страна на гьола, сравнително близо до втичащата се вода. Какво ли не опитвахме, стреляхме и царевица и пелети и бял... Единственият и доста странен улов беше един толуп 3кг, който беше налапал куката с бял на грозд :shock: Заради каръщината ни пазачът се смили над нас (мерси) и ни го даде вместо шаран-бонус, който така и не хванахме :lol:
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

SL1m написа:Вчера с приятели ходихме на душанци, на втория залив след стената. Хванахме по някоя и друга риба, обаче такава простотия и селения от одавна не бях виждал от колеги. То не беше къпане, викане,през целия ден и чалгата беше на мах. Може би няма да повторя да отида там, жалко защото язовира е много хубав.
Там кадето сте били почти винаги има плаживащ и купонясващи :D Опитай от другата страна или на устието ако се доредите за място!Както казваш язовира е много красив но си е и труден....
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
SL1m
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SL1m »

Tеди написа:Там кадето сте били почти винаги има плаживащ и купонясващи :D Опитай от другата страна или на устието ако се доредите за място!Както казваш язовира е много красив но си е и труден....
Ами аз съм ходил от другата страна до садките, обаче за жалост с лека кола трудно се стига. Иначе язовира наистина е много красив.
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Някой ще сподели ли малко инфо за Лобуш...?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

Колеги,някой има ли някакво инфо за баластерната зад кв.Миленков.Как е положението там.Миналата година излизаха хубави кленове.От края на миналото лято не съм стъпвал там,та реших ако някой е мърдал на там да сподели :)
maikal3333
новобранец
новобранец

Мнение от maikal3333 »

piso написа:Колеги,някой има ли някакво инфо за баластерната зад кв.Миленков.Как е положението там.Миналата година излизаха хубави кленове.От края на миналото лято не съм стъпвал там,та реших ако някой е мърдал на там да сподели :)
Скръб 2та са се сляли излизат некви каракуди дребни и тва е само ама е много слабо миналата година направо си се правеше риболов сега за цял ден 3 каракуди .... Тва е от миналия месец ако си хванеш по хубаво място са и водата се е затоплила може да се извади нещо по добро но аз ще изчакам още малко кам края на месеца може и да отида да видим как е но преди тва няма да е ...
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

Лоша работа.Миналата година доста риба имаше...Благодаря ти колега за информацията.
Аватар
sandogb
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sandogb »

Здравейте, колеги дайте инфо за Шипоченския, има ли риболов ?
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Здравейте приятели.Може ли някой да сподели,дали на Бебреш може да се хванат рибета за стръв покрай брега.Дали се обажда костура,че ми писна да лова плевели :D
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Ходих два пъти до яз.Бебреш през миналия месец.
Първият път бе в хубав, слънчев ден и беше пълно с индо-българи. Биваци с мръсни черги, чалга от уредбите на стари мерцедеси :lol: и къпещи се деца, които после се зъбърсваха с пешкирчета, което много ме разсмя :lol: .
За риболов не ставаше, ама хич.
Вторият излет бе след един пороен дъжд.
В устието хванах 3 мерни кленчета и три костурчета на рибка, и после пак дойдоха индо-българите на плаж, в студеното време :roll: и пак си тръгнах :D !
Ама много и.б. ходят там :D !
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

akoto13 написа:Здравейте приятели.Може ли някой да сподели,дали на Бебреш може да се хванат рибета за стръв покрай брега.Дали се обажда костура,че ми писна да лова плевели :D
Сашо ходи там , където бяхме миналата година . Рибета за стръв там има и знаеш колко костур и клен хванахме . Само не знам какво е положението с водата , че ми казаха бил е с доста високо ниво
Изображение
genata3
новобранец
новобранец

Мнение от genata3 »

как се стига до този платеният водоем седмиците

поздрави
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Благодаря ви младежи.Още се двоумя,но ако съм на Бебреш ще пиша какво и положението.Ако не до Сопот ще отскоча за 2 дена.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
vixun
новобранец
новобранец

Мнение от vixun »

genata3 написа:как се стига до този платеният водоем седмиците

поздрави

Тръгваш по Ботевградско шосе и след OMV-то има табела за Враждебна в дясно, слизаш и минаваш под Ботевградско, направо и втората в дясно, от там завиваш в ляво на Т-образното кръстовище и после само направо. Като ти свърши пътя, минаваш в дясно по черния път, през моста, качваш се по едно малко възвишение и в ляво има бариера и си ти.

:)
777.JPG
777.JPG (96.34 KiB) Преглеждано 1221 пъти
После да разказваш. Там съм виждал как се хващат 37 шарана , ама ден със ден еднакъв няма :)
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”