Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
На кои Вадин има риба освен водорасли а на Долни Вадин е почети непроходимо от аморфа
- begleca_sv
- кандидат преподавател
сигорно това не е темата в която ще питам за това шаранско влакно но тъй като търся влакно за Дунава дайте си мненията по точно за цвета на това влакно и рибите виждат ли го и дали биха се плаши ли от него http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... Fluo-300-m ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Според мен си вземи по-хубаво влакно. По-добре е някой лев отгоре за да си сигурен в линията.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Къде ще ловиш - чукани, камъни, чисто място?begleca_sv написа:сигорно това не е темата в която ще питам за това шаранско влакно но тъй като търся влакно за Дунава дайте си мненията по точно за цвета на това влакно и рибите виждат ли го и дали биха се плаши ли от него http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... Fluo-300-m ?

- begleca_sv
- кандидат преподавател
влакното съм го виждал и ми харесва здраво еластично е мястото кадето ще пробвам е предимно чисто според мен дъното май е нещо като глина камани по брега няма не съм шаранджия питането ми беше този ярък цвят на влакното плаши ли рибата или на 6 7 м под водата е набележимо за тях ?
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
И аз с такъв цвят влакно ловя , като съм имал удари и на 3-4 метра дълбочина само че този модел нещо не ми вдъхва доверие
- begleca_sv
- кандидат преподавател
точно от него имам една ролка 0.30 по здраво влакно не съм срещал за тези пари ....... казват че влакна с такъв цвят във водата рибите не ги виждали дали е така ???
-
- вече хвърля и на тежко
Хич да не ти пука за цвета, от собствен опит съм се убедил, че той влияе само на много чисти и прозрачни водоеми! Дунав не е от тях, а и дълбочината и съответно доста по-малката видимост допълнително обезмисля избора на влакно по цвят. На Дунав съм ловил с безцветно, черно, кафяво, зелено и дори жълто влакно не съм забелязвал разлика. Съсредоточи се върху другите характеристики при избора на корда.io6kata написа:И аз с такъв цвят влакно ловя , като съм имал удари и на 3-4 метра дълбочина само че този модел нещо не ми вдъхва доверие

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Дайте малко информация за Горни Вадин как е там относно рибата и водата 

Риболова е хоби.Наслука 

За горни в момента не мога да ти дам инфо ,но на долни се ловят прилични таранки с директен телескоп. Водата достатъчно е спаднала и местата са се открили на 100%David Kamenov написа:Дайте малко информация за Горни Вадин как е там относно рибата и водата
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Мене зе да ме притеснява тая вода как спада ,а аз след 3 дни тръгвам ... Май пак рибата ще се издърпа навътре и ще си остана с пръс в носа 

Йошка на къде реши да ходиш?
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Оряхово
Да не забравиш да качиш после снимки
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Няма няма само кофтито е , че тия пе..ли кадето щях да ходя с тях ,не могат да дойдат и накрая ще си проприказавм самичък