Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Абе щом кльонка с крак вече може и по вода да е тръгнал.lz5bf написа:Да ходи по водата лиПоборников написа:И като срещнеш един с расо и бутилка врачанска теменуга в ръка го поздрави от мене и да ти покаже местата .lz5bf написа:Благодарско за инфото на 09,09ти сме там,пък да видим какво ще направим за една седмица

- kum4oval4o
- новобранец
- man1966
- ще става разбирач
С твърда лодка,на носа и отзад с хромирани тръби,мотор 9,9 Меркури,kum4oval4o написа:колеги я кажете ако знаете Отчето с каква лодка е,та като го видя да спра да се запозная с него,че май ми трябват малко уроци тъй като съм нов в занаятаи не съм сигурен дали бучкам правилно.
но е без брада /отчето де/...

Я елате рибенца при батко...
Емо баце ставаше въпрос за място за пускане на лодката при тая ниска вода че мойта немога да я пусна дето пускаш твойта и нестава за носенеTeleto написа:Егати Отчето.Той трябва светец да е станал щом е почнал да чука и с краката.А за местата можеш да попиташ и себе си.Трябва ти молитвеник и усет.

Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
- kum4oval4o
- новобранец
- kum4oval4o
- новобранец
Аз знам със сигурност за кльонк на Ивайловград.А на Жребеца мой приател го е хванал и вкарал по-голямата част в лодката.Главата му опряла в пейката и той да го прихване за опашката сома се изхлузил обратно откачайки се от куките.Още се псува момчето.Казва се Стефан и е от Казанлък.Не е лъжец и казва,че според него бил между 80 и 100кг.Жалко е защото няма снимка.Не зная дали на мене ми вярвате или на него.Аз обаче съм го изпитал.Да го държиш за устата.Въжето да ти е в устата.Да си на 2м. от брега и да нямаш снимка.Още се питам колко голям беше и го сънувам.Взема та ми скъса тройката.А нали знаете изпуснатия е най-голям.Кво да правим-има го в играта.И във всеки друг риболов.Само дето тука рибите са ,,Тополчице моя".