Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

July morning на Марица-2
July morning на Марица-2
Привет на всички. Темата е продължение на нещо, което се очертава да ми стане традиция
Миналата година пуснах една подобна тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=49680
Тази година отново направих спининг излет на същите места, но далеч по-успешен, дори смея да кажа невероятен! Всичко започна с изгрева на тръгване:

Обиколих няколко перспективни места по реката, изпуснах една риба и два нереализирани удара, а се уча да ловя с монофил и реших да си прецизирам засечката. Любопитното беше, че всички риби ги хванах на едно място-мястото от миналата година... е това, ако не е съдба!? Ако някой ми го каже няма да повярвам-18 кефала и 1 костур от едно място! И аз самия нямам обяснение как...

Понеже беше налапал жестоко куките го пуснах между едни камъни, да се съживи, след което съм си отплава

и се почна.... 7 поредни нямах празно хвърляне
самия аз не можех да повярвам...първо мерен кефал също в "отрезвителя"

На третото хвърляне падна голяма борба с този 600 грамов красавец

Кефа с тая въдичка е неописуем

Продължих с риби около и над нормата, които също предизвикваха голям адреналин

Снимка на същия камък от миналата година

След 40 минути гол след гол най-накрая приключиха ударите. Просто ги бях набарал. Рибата беше събрана на един умерен бързей с каменисто дъно. 90% от ударите бяха в средата на реката, още при първите 1-2 метра. Всички хванати на шампионът за деня сребриста Mepps XD №2. Имах и общо 7-8 празни удара и 3 откачени риби, но на всичко това не се оплаквам. Трябва да си подобря засечката още
Скоро друго освен спининга май няма да хвана.
Накрая прибрах по едричките да има снощи за мача с биричката.

В заключение искам да пожелая подобна слука и кеф на всеки и да ви припомня написаното в подписа ми! Това е, благодаря за вниманието

Тази година отново направих спининг излет на същите места, но далеч по-успешен, дори смея да кажа невероятен! Всичко започна с изгрева на тръгване:

Обиколих няколко перспективни места по реката, изпуснах една риба и два нереализирани удара, а се уча да ловя с монофил и реших да си прецизирам засечката. Любопитното беше, че всички риби ги хванах на едно място-мястото от миналата година... е това, ако не е съдба!? Ако някой ми го каже няма да повярвам-18 кефала и 1 костур от едно място! И аз самия нямам обяснение как...

Понеже беше налапал жестоко куките го пуснах между едни камъни, да се съживи, след което съм си отплава

и се почна.... 7 поредни нямах празно хвърляне

На третото хвърляне падна голяма борба с този 600 грамов красавец

Кефа с тая въдичка е неописуем

Продължих с риби около и над нормата, които също предизвикваха голям адреналин

Снимка на същия камък от миналата година

След 40 минути гол след гол най-накрая приключиха ударите. Просто ги бях набарал. Рибата беше събрана на един умерен бързей с каменисто дъно. 90% от ударите бяха в средата на реката, още при първите 1-2 метра. Всички хванати на шампионът за деня сребриста Mepps XD №2. Имах и общо 7-8 празни удара и 3 откачени риби, но на всичко това не се оплаквам. Трябва да си подобря засечката още

Накрая прибрах по едричките да има снощи за мача с биричката.

В заключение искам да пожелая подобна слука и кеф на всеки и да ви припомня написаното в подписа ми! Това е, благодаря за вниманието

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Re: July morning на Марица-2
Браво колега разбил си ги кефалите.А за успеха ти е допринесало не само умението ти да ги ловиш а и хубавата блесна, важното е да има червенко накрая, аз понякога вързвам червен конец 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
БРАВО!!!

Якооо! Поздравления за слуката! Маверчето е доста стабилна въдичка. Малко тестът му се различава от посочения, но аз съм страшно доволен!
Догодина пак да пуснеш такъв репортаж с порасналите кефалюги!
Догодина пак да пуснеш такъв репортаж с порасналите кефалюги!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Страхотен риболов и страхотна тема. Най много ми хареса това с "изтрезвителя" 

Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

Излет мечта,браво
- mitko ribara
- ще става разбирач
Перфектен!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Браво браво