Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Мариан Колев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от Мариан Колев »

ivanov70 написа:В събота на Крушарския мост беше голяма и мътна.
Към Мечкарево трябва да е по-добре.
Същата е за съжаление.В събота пробвахме за мрени под бента.С големи мъки колегата успя да изкара една към 25 см.Моста е под вода,правете си сметката.Ще се чакат по-добри времена май...
Поздрави.
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Привет колеги,
аз завърших успешно сесията и започвам плътно работа и риболов :D Нямах време да се пусна из района ,а като гледам последата активност е от началото на миналия месец и няма много прясно инфо. Някой скоро ходил ли е по реките,вече поуспокойха ли се ,нови впечетления :) ?
П.С. мисля с един приятел да ходя на река или язовир ,но да не е някъде из низината,а на по-височко и по хладно ,някакви предложения ,мисля че ако си заслужава разстоянието няма да е от голямо значение. Благодаря предварително, Налука !!! :))
SuSaMeCa
новобранец
новобранец

Мнение от SuSaMeCa »

Някой да е ходил скоро на крушарската дупка?
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

SuSaMeCa написа:Някой да е ходил скоро на крушарската дупка?
Ходят много колега,ама никой не пише :( Аз ходих преди 3-4 дни,хора доста.Колеги бяха изкарали доста приличен сом,на първата дупка,може-би около 9-10кг(по моя преценка,съдейки по размера).Имаше шаранджий,но без резулт.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

boceto84 написа: Ходят много колега,ама никой не пише ......

Виж сега колега престанете с тези подмятания ,защото,дойде време за сбърка на Сливенските риболовци -5-6 човека,дойде време за почистване на някой водоем -същите ,дойде време за някое друго мероприятие пак тея!
Другия момент ,аз от къде да знам че тоя който пита при положение че си стой на тъмно ,само с един ник без дори да е сложил снимка ,е съвестен риболовец и се побира в мойте виждания за такъв?
И видиш ли човекът с 6 мнения за 4 години се опитва да критикува,е не не си прав!
Групата която създадохме я създадохме точно по тези по горе изброени причини,не защото сме големи майстори ,не за да крием тактики и методи ,а за да запазим малкото което е останало,не че успяваме ама ......Не че само хората в групата ходят за риба,не ,но те са единствените който преди споделяха и пишеха ,да ама им писна да си пишат с призраци !
Поздрави без лоши чувства ,и потърсете причината първо в вас :drinkers:

П.ПЛично мене много ме боли че има толкова хора от Сливен регистрирани тук ,а иначе са толкова малко........ :(
Изображение
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

Оооо неразумни люде незнам що се сърдите ама Сливналия е прав как да пиша къде какво съм хванал тактика стръв и тем подомни като по-голямата час от тук регистрираните само това чекат да опоскат някой гьол на който ние бедните рибари си правим кефа.Писах преди (1-2 години) за такова място на което е разкошно да те споходи слуката на мирна голяма риба и след известно време ми се наложи да публикувам снимка на пресъхнало дере не мерси на яз.Жребчево кълве доволно каквото искаш това излиза ха със здраве и на слука от мен :drinkers:
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

Съжалявам ако съм засегнал някого,Но от къде аз да знам,че тея които пишат тук и казват че са много съвесни,не са от ОНИЯ дето като отидат на реката я окупирват с по 10 въдици.АЗ със сигурност не съм от тях,работя много и нямам време много за риболов.Извиних се ако съм засегнал някой,и се оттеглям,щото нямам намерение да влизам в спорове.
П.П.Като гледам в целия форум не пишат активно повече от 15-20 човека.Седи се дебне се някои нещо да каже и го почват веднага,Ей затова съм с 4 поста.Ние дето нямаме червени точки под никовете нищо не разбираме.
П.П.Аз също мразя мизерията около водоемите.Ходя 10 пъти в годината за да си почина,и не искам да седя в л...та на простаците.ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

:smt023 :drinkers:
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

и аз да споделя днешния излет. бяхме малко на платена любов, до село Калояново. такса 5 лв, и кило шаран 5.50, ако искаш взимаш ако не искаш не взимаш. днес вървеше предимно на царевица консерва с ванилия. предлагат и биричка студена,абе не е лошо.

п.п. подкрепям един предишен пост,за село Николаево, при бай Митьо, просто 6 лв. на въдица не си заслужава!
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Къде по-точно до Калояново се намира това платено, почти всеки ден съм в региона, а не съм забелязал наоколо да има платени язовири? :roll:
Аватар
Мариан Колев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Мариан Колев »

smoky написа:Къде по-точно до Калояново се намира това платено, почти всеки ден съм в региона, а не съм забелязал наоколо да има платени язовири? :roll:
Точно в самото начало на селото в дясно има газстанция(като идваш от Сливен).Непосредствено преди нея има черен път.Та като хванеш него и отиваш точно на гьола.
dakolin4o.sl
новобранец
новобранец

Мнение от dakolin4o.sl »

Брей нещто, ново в нашия регион. Мариянчо кога щтеги ловиме рибоците там? :drinkers:
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

точно както обясни колегата, свиваш в дясно към газ- станцията и непосредствено до нея има черен път и малко асвалт, караш най много километър към горичката и там се виждат постройки. човека каза,че точно под този ще правят още един гьол,а отстрани на двата ще има някакви бунгала. рибата я хранят със зърно. има и садка,ако някой не може да хване или иска да си купи пресен шаран казва на човека избираш си кой да е и си го взимаш. миналата седмица имало колеги със щеки и така нататък, момчетата хванали 19 шарана и ги пуснали всичките, така сподели човека който беше там. ако мога да бъда полезен с нещо насреща съм.
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

А таксата от 5 лева за една пръчка ли е или неограничен брой?
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

неограничен
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”