Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ИЗлет на язовир Камчия!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
ИЗлет на язовир Камчия!!
Не знам дали знаете, но този водоем е уникален!! Най-красивият на който съм бил, макар че не съм бил на много..
Риболовът беше прекрасен.. нахвърляхме една кофа със захранка и вдигнахме на повърхността..
Като почнаха едни уклей и малки червеноперки (по този край на уклейте викат белевица), някакви гърбавици също хванахме и няколко таранки..
Имахме отворена царевица и си викам айде да не се хвърля да я използвам , пуснах на дъното на царевица и след по-малко от минута.. БАМ едно малко шаранче около половинка, което моментално се върна във водата
ПОследваха още няколко, които също бяха пуснати..
В последствие разбрах, че там са били пуснати 100 000 шаранчета, които като гледам се развъждат добре, условията там са перфектни..
Но за жалост до края на лятото мрежарите и рибарите и 1 шаранче няма да оставят да порасне..
Излетът беше страхотен, изпълнен само с хубави емоции и ще ми остане много приятен спомен от него, все пак това беше първото ми шаранче на див язовир!!
П.С. Шарковците бяха много борбени..
Язовирът е прекрасен, препоръчвам ви да го посетите
Риболовът беше прекрасен.. нахвърляхме една кофа със захранка и вдигнахме на повърхността..
Като почнаха едни уклей и малки червеноперки (по този край на уклейте викат белевица), някакви гърбавици също хванахме и няколко таранки..
Имахме отворена царевица и си викам айде да не се хвърля да я използвам , пуснах на дъното на царевица и след по-малко от минута.. БАМ едно малко шаранче около половинка, което моментално се върна във водата

В последствие разбрах, че там са били пуснати 100 000 шаранчета, които като гледам се развъждат добре, условията там са перфектни..
Но за жалост до края на лятото мрежарите и рибарите и 1 шаранче няма да оставят да порасне..
Излетът беше страхотен, изпълнен само с хубави емоции и ще ми остане много приятен спомен от него, все пак това беше първото ми шаранче на див язовир!!

П.С. Шарковците бяха много борбени..

Язовирът е прекрасен, препоръчвам ви да го посетите

"The more you know, the less you carry"
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Re: ИЗлет на язовир Камчия!!
От седмици търся инфо за язовира.В раьона на кое село бяхте?Има ли условия бивак?Много ще съм Ви благодарен ако ми помогнете
Дърпай и не му отпускай!
Уникален язовир ,ама не е ли забранен за риболов яз.Камчия.............поне миналата година беше(ако греша се извинявам)
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Не е забранен вече, условия за бивак има по целия язовир, ние минахме през село Подвис по улица Камчия минаваш и има 2 пътя и си избираш единия е под черешовата градина, а другият е над..
Над черешовата градина я скъсахме , а на другия много малко хванахме..
Надявам се да съм бил полезен!
Над черешовата градина я скъсахме , а на другия много малко хванахме..
Надявам се да съм бил полезен!

"The more you know, the less you carry"
-
- новобранец
- Обратна връзка:
От две седмици пак е забранен. Доколкото разбрах без устието.
- jean11
- вече хвърля и на тежко
blatimir написа:От две седмици пак е забранен. Доколкото разбрах без устието.
Ново пет...Къде го разбра това?Утре тръгвам за там...Пълно било с рибари....
Дърпай и не му отпускай!
- Батко Емо
- разбира нещата
Е вече нема да се развиват перфектно шаранчетата
Иараджиите требе да спят там 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Още не са правили проверки. От две или три седмици в полицията в Сунгурларе имат получен факс за забрана на риболова на язовира.jean11 написа:
Ново пет...Къде го разбра това?Утре тръгвам за там...Пълно било с рибари....
-
- новобранец
И на мен ми е любим язовир.Скоро няма да мога да го посетя ,но малко информация би ми дошла добре.