Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте колеги може ли някой да сподели има ли добър път до Габра
Благодаря предварително
Благодаря предварително
благодаря за хубавото обяснение колега.Тези дни ще отскоча и ще пиша как е
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма, само гадния черен път си е.kag1980 написа:Здравейте колеги може ли някой да сподели има ли добър път до Габра
Благодаря предварително
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В петък ще ходили на нощна на Богров.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пропускам, ще се ходи, ама другаде 
И тази година ли е 30лв?

И тази година ли е 30лв?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- разбира нещата
Вчера на Габра с брата на жена ми бяхме,с преспиване и резултатът е 4 толстолоба с общо тегло 25 кг,2 шаранчета по около кило и 1 клен.Това е от мен но внимавайте с пътя че после ремонт на брони и гърнета ....
Пуснаха ли нощен вече?qno_zloo написа:В петък ще ходили на нощна на Богров.
Май в софийската тема остана да се пише само за платените. Никъде ли другаде около София няма поне малко кълване?
Има на Искъра,ама освен мен почти няма кой да е пише за сега.Чати се тайно и по телефона.Играчите от форума ги няма отдавна.КАЯ написа:Май в софийската тема остана да се пише само за платените. Никъде ли другаде около София няма поне малко кълване?

Риболовци.
- BACARDI
- научил се да хвърля
я я кажете какво става по искъра знам че излиза риба ама незнам къде и каква и по колкоlusienn написа:Има на Искъра,ама освен мен почти няма кой да е пише за сега.Чати се тайно и по телефона.Играчите от форума ги няма отдавна.КАЯ написа:Май в софийската тема остана да се пише само за платените. Никъде ли другаде около София няма поне малко кълване?
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Миналата събота рано сутринта минах през магазина в младост 3,за да си взема стръв. Оказа се че торен нямало. А в петък вечерта и докарали 200 бр, и каза че всички на Искъра отиват.BACARDI написа:я я кажете какво става по искъра знам че излиза риба ама незнам къде и каква и по колко
Хайде малко актуално инфо.На яз.Искър дават прилични платики. Най-големите са до към 2 кг. Местата са добре познатата Филмова къща и Шипока. На филмовата има повече удобни места, докато на Шипока се лови в едно доста ограничено пространство на устието. Основно се практикува риболов на щека или директни 8 или 9 метра. Финните такъми са задължителни. Захранката в големи количества е задължителна.За стръв се слага тънък торен и се затапва с един бял.
- BACARDI
- научил се да хвърля
Колеги извинете ме за глупавия въпрос , но как се стигаше до филмовата къща? Че на язовира не съм ходил от малък а и тогава си ходехме там срещу пътя за Ихтиман дето има един бункер ли е какво е не знам за последно някъде преди 10 години да съм ходил . А сега може да ми се наложи аз да водя групата че те пък въобще не са стъпвали там .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
А едно време в София нямаше толкова селяниSL1m написа: Миналата събота рано сутринта минах през магазина в младост 3,за да си взема стръв. Оказа се че торен нямало. А в петък вечерта и докарали 200 бр, и каза че всички на Искъра отиват.

Рибата винаги е на другия бряг
Да ама и аз бях на Искъра и кълвеше на бял повече.И намали малко с тия 200 торни къде свършват толко бързо.Такава бройка се продава за 2-3 дни.Питай друг магазинер колко ще ти плати като бройка за уйкенда при добра от теб цена.SL1m написа:Миналата събота рано сутринта минах през магазина в младост 3,за да си взема стръв. Оказа се че торен нямало. А в петък вечерта и докарали 200 бр, и каза че всички на Искъра отиват.BACARDI написа:я я кажете какво става по искъра знам че излиза риба ама незнам къде и каква и по колко

Риболовци.