Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
misho7777
новобранец
новобранец

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от misho7777 »

На мен ми прави впечатление че рибата намалява.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

misho7777 написа:На мен ми прави впечатление че рибата намалява.
Ако никой не пуска улова си е нормално да намалява. Да не споменаваме и бракониерите които го тарашат. Хубаво е Хората който ходят там да хванат да съберат по някой лев и да купят зарибителен материал и да се пусне. Претполагам никой няма да му е проблем да отдели 10-20лв от годишният си бюджет. Това е начина да запазим рибното ни богадство.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Не е толкова да улова ,колкото до бракониерите.Когато рибата не кълве няма улов, ама на мрежата винаги кълве.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от interdoc »

Всъщност има ли на Г.Дъбник що-годе чисто място, където човек да си похвърля фидера, без да вади килограми водорасли? Освен че местата намаляват рибарите се увеличават растенията избуяват по дъното, а проверка от ИАРА съм виждал един път но не беше в последните няколко години. То нали има много места където можем да ходим около Плевен...
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

interdoc написа:Всъщност има ли на Г.Дъбник що-годе чисто място, където човек да си похвърля фидера, без да вади килограми водорасли? Освен че местата намаляват рибарите се увеличават растенията избуяват по дъното, а проверка от ИАРА съм виждал един път но не беше в последните няколко години. То нали има много места където можем да ходим около Плевен...
Ето точно това имах впредвид :!: :!:
Впрочем днес посетих за първи път яз.Крапец.. иии естествено си капотирах,ако не броим многото царици и костуряги.Всичко му е наред на този язовир:места бол за плувка,за фидер...,НО не видях никой нищо да хваща освен водорасли :finga: :finga:
Какво направихте колеги на "Дъбника" ако не е тайна... :?: :?:
Ако някой е посещавал яз.Милин кладенец да споделя,че и той влиза в плановете за близко бъдеще.
Блогадаря ВИ,предварително и НАСЛУКА :drinkers:
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
misho7777
новобранец
новобранец

Мнение от misho7777 »

На Милен кладенец е със записвания и се стига до бои за места -това е информация от приятел и точно затова ми отпадна от плановете .Ако някои има друга информация нека сподели.(амур и сом ловели).
Аватар
des_koooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от des_koooo »

Вече май нищо не се лови там.Квото беше,беше.Рибата изглежда се е понаплашила и не иска да взима ,ама изобщо.
Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

Джулай морнингския ми късмет :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3140_n.jpg
Изображение
https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Аватар
des_koooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от des_koooo »

m5kov написа:Джулай морнингския ми късмет :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3140_n.jpg

Браво,добро рибе.Това е на Табаковия,нали.
Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

На табака е
Сега се прибирам от телишкия ръкав на Дъбник там под гората бяхме.Към 7-8 кила рибка хванахме.Рибката почна да кълве активно снощи към 8 до към 1:30ч и тази сутрин от 6 до към 9ч. След това инцидентни риби.
1 Платичка,костурчета,няколко червеноперки и таранки нямаше такива с блестящи размери.
Предимно на плувка,дъното е водорасли.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Аватар
Kaloyan N
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan N »

Вчера се прибрах от Черквица. Отново ми дърпаха от онези сомета по една педя на торния (спокойно, пуснал съм си ги обратно). На пиявицата нямах удари. С телескопа на бял си къцах бабушка и някоя друга платика и таранка. На блесна успях да хвана едно щукле към 25 см и едно распрече също толкова голямо, които също съм пуснал във водата.
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Kaloyan N написа:Вчера се прибрах от Черквица. Отново ми дърпаха от онези сомета по една педя на торния (спокойно, пуснал съм си ги обратно). На пиявицата нямах удари. С телескопа на бял си къцах бабушка и някоя друга платика и таранка. На блесна успях да хвана едно щукле към 25 см и едно распрече също толкова голямо, които също съм пуснал във водата.
За Драгаш войвода чух доста добри думи. През деня едри платики и по някое друго шаранче ,а вечер сомета по 2-3 кила.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Днес след работа реших да проверя Ясенските блата.Оказаха се много обрасли,почти няма къде да се хвърли.Въпреки това не бях капо
Изображение
Изображение
Изображение
Остави само стъпки
Аватар
Kaloyan N
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan N »

martineti написа:
Kaloyan N написа:Вчера се прибрах от Черквица. Отново ми дърпаха от онези сомета по една педя на торния (спокойно, пуснал съм си ги обратно). На пиявицата нямах удари. С телескопа на бял си къцах бабушка и някоя друга платика и таранка. На блесна успях да хвана едно щукле към 25 см и едно распрече също толкова голямо, които също съм пуснал във водата.
За Драгаш войвода чух доста добри думи. През деня едри платики и по някое друго шаранче ,а вечер сомета по 2-3 кила.
Еми, може. Аз имах и въдици на хранилка със стръв царевица, само че нямах пипане.
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Има ли желаещи са съвместен риболов събота срещу неделя на Дунава?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”