Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ШаралЯнтра
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ШаралЯнтра
А пък тези скокльовци колко кленове могат да извадят. Трепач стръв. Иначе евала за готиния репортаж.
- Vesko1
- сериозен играч
ПИрфьектно...както се изразяват в Централна БГ.С интерес ще следим репортажа ти.Адмирации! 
п.с.;;;;такива образи като твоя и аз съм наблюдавал...пръчката му кълве ,а той не може се отдели от бутилката с "пърцуца"...домашнярка.И ми вика-"Изяде ми плувката"...и ми се хили без 2 предни зъба....нямах фото да го снимам...образ неземен.

п.с.;;;;такива образи като твоя и аз съм наблюдавал...пръчката му кълве ,а той не може се отдели от бутилката с "пърцуца"...домашнярка.И ми вика-"Изяде ми плувката"...и ми се хили без 2 предни зъба....нямах фото да го снимам...образ неземен.
Последно промяна от Vesko1 на Чет Юли 05, 2012 8:29 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Супер репортаж, супер природа и бонус ... театър "сълза и смях"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Сега,sapuna написа:..нищо интересно не се случи,с изключение на зрелищния спектакъл,представен ми от е този лауреат:..
Пристигна на велосипед Балкан,с две раници на двата багажника,въдици за спининг,за леко и за дъно,сабя препасана на кола и въздушна пушка преметната на гърба.И като ги почна - една малка ракия,една бялка,глътка Болярка,бум една жаба и айде в кепа.После малко спининг,ама забравил пушката при дънарката,а жабата в краката му.Бяга за оръжието обаче вижда шишето с ракията и сяда на сянка,забравя за жабите.Кълве му поредната бялка,той скача и хваща пушката!Казвам ви,смял съм се като идиот!!
Като пуснах вечерта пак компа и реших да го прочета този епизод оше веднъж и ...
седя, пия бяло вино и се смея на глас, и не мога да спра .....

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Представяш си значи на мен какво ми е било! 

-
- кандидат преподавател
С това навиране в пущинаците и навъртането на километри в търсене на уединеното "мое"място,от моя страна може да получиш само поздравления и
Разликите не са съществени : не си нося консерви,предпочитам сандвичи;не предпочитам шаранския пред другите видове риболов,като най-харесвам лекия риболов на "дребните"видове риби.С оня ненагледен образ изобщо не си приличаме,щото като ходя сам на риболов,не нося и не пия алкохол.Ама,кво има за коментар - качествен излет и това е.Наличието на толкова скакалци обаче ме притесни лекинко - я вземи от твойта служба прати едно сигналче там на съответния РИОСВ ,че тези твари ще вземат да изплюскат недоубитата от жегите зеленина...

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
В другата тема се намеси най-накрая и ментора на овчарската пръчка с уникален коментар !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesko1
- сериозен играч
Аз затова спрях да споменавам в темите си вече...нощния риболов,...и риби няма да пускам вече...че дразним природозащитниците.Люспа да липсва на рибата...ТИ СИ ВИНОВЕН...джалатин си бил ,дюшек си нямал...врели некипели.А мангалите дето косят с тройки и парашути...са им по мили от нас май.Обаче...мангасаряните не пишат по форуми...те си правят кайма от риба и овча лой и пекат кюфтаци...ни ченге ги стряска ни иара..С.Върбанов написа:В другата тема се намеси най-накрая и ментора на овчарската пръчка с уникален коментар !

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ментора на овчарската пръчка е всичко друго , но не и природозащитник 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- antivik
- кандидат преподавател
Браво за хубавия разказ Сапуне, то само от писането му е смешно на човек, като си представи този индивид, а какво щеше да бъде ако го беше праснал на едно клипче...
Щяхме да изпукаме от смях
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

Вземам фотото и изчезвам! /този път обаче съм си нагласил от всичко/
Айде ... до неделя!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако говорят зле за теб и ако е вярно — поправи се; ако не е вярно — смей се. - ЕпиктетVesko1 написа:Аз затова спрях да споменавам в темите си вече...нощния риболов,...и риби няма да пускам вече...че дразним природозащитниците.Люспа да липсва на рибата...ТИ СИ ВИНОВЕН...джалатин си бил ,дюшек си нямал...врели некипели.А мангалите дето косят с тройки и парашути...са им по мили от нас май.Обаче...мангасаряните не пишат по форуми...те си правят кайма от риба и овча лой и пекат кюфтаци...ни ченге ги стряска ни иара..С.Върбанов написа:В другата тема се намеси най-накрая и ментора на овчарската пръчка с уникален коментар !
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation