Прикачни DAIWA
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Прикачни DAIWA
Колеги,някой знае ли в България да се предлагат тези прикачни за палтформа на DAIWA:?
http://www.daiwasports.co.uk/products/c ... ccessories
Аз поне не можах да ги намеря никъде из нашите он-лайн магазини.Ако някой знае някъде да ги има ще съм много благодарен да сподели!
http://www.daiwasports.co.uk/products/c ... ccessories
Аз поне не можах да ги намеря никъде из нашите он-лайн магазини.Ако някой знае някъде да ги има ще съм много благодарен да сподели!
Пиша и чета само и единствено на Кирилица!
Съответно отговарям само на съобщения написани на Кирилица!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Прикачни DAIWA
Оправи си линка,иначе ще чакаш няколко години за отговор 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Почти съм сигурен, че няма да ги има. Провери в някой онлайн магазин от Англия.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Линка си работи,колега не знам какво да оправя - просто трябва да се копира...
За Англия си го мисля,но не съм пазарувал от там до сега...някой може ли да каже как излиза най-евтино,че те прикачните ми са към 50-60 паунда,а доставката пише,че е 32 паунда до България?
За Англия си го мисля,но не съм пазарувал от там до сега...някой може ли да каже как излиза най-евтино,че те прикачните ми са към 50-60 паунда,а доставката пише,че е 32 паунда до България?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако не са Дайва какво ще се случи,ще те върнат от водоема ли.Същите прикачни ги има Мило,Мавър и да изброявам ли още.Излишно е да споменавам,че се правят на едно и също място.
За да се увериш цъкни:
http://milobg.com/index.php?route=produ ... th=142_144
За да се увериш цъкни:
Цъкал съм и ги знам всички които си изброил колега...
просто искам да се уверя,че не мога да намеря точно тези които съм споменал и после ще мина на алтернативни варианти,макар че си прав за това,че всичко(или повечето) се правят на едно място
просто искам да се уверя,че не мога да намеря точно тези които съм споменал и после ще мина на алтернативни варианти,макар че си прав за това,че всичко(или повечето) се правят на едно място

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Даива имат завод във Великобротания, най-големия за риболовни такъми на острова така че не всичко се прави на едно място.butnik написа:Ако не са Дайва какво ще се случи,ще те върнат от водоема ли.Същите прикачни ги има Мило,Мавър и да изброявам ли още.Излишно е да споменавам,че се правят на едно и също място.
За да се увериш цъкни:
Колега комбинирай се с още няколко човека и си разделете доставката. Имай в предвид, че тези неща от линка са продават по отделно
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Тия прикачни от Англия ти идват за не повече от 10 лева доставката, стига да знаеш кой спредитор да ползваш 

Колега,може ли да ме "светнеш" ако си поръчвал как става и за кой точно спедитор говориш?hypperion написа:Тия прикачни от Англия ти идват за не повече от 10 лева доставката, стига да знаеш кой спредитор да ползваш
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Провери темата за пазаруване от ибей там май се споменаваше някаква фирма, която правела доставки.LEKS написа:Колега,може ли да ме "светнеш" ако си поръчвал как става и за кой точно спедитор говориш?hypperion написа:Тия прикачни от Англия ти идват за не повече от 10 лева доставката, стига да знаеш кой спредитор да ползваш

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не ми се влиза в спорове,но Дайва правят само въдиците си в Англия и във Франция
и то не всички.Не знам кой англичанин би работил прикачни ,които са по 3-5 паунда.Не искам да слушам само,че платформите са Английски,че ще ме заболи корема от смях.Малко по-навътре съм в нещата с вноса така,че....И има разлика купено от Англия и произведено в Англия.Колега желая ти успех с китайските респективно индийските прикачни закупени от Острова.

Бутник ,аз също си имам любима марка и искам дори всеки аксесоар та носи неиното лого.butnik написа:Ако не са Дайва какво ще се случи,ще те върнат от водоема ли.Същите прикачни ги има Мило,Мавър и да изброявам ли още.Излишно е да споменавам,че се правят на едно и също място.
За да се увериш цъкни:
Уважавам избора на колегата и не бих дал такъв съвет.
Колега Лекс звънни в Маисторски риболов може да ти помогнат.
Спедитора на лични!LEKS написа:Колега,може ли да ме "светнеш" ако си поръчвал как става и за кой точно спедитор говориш?hypperion написа:Тия прикачни от Англия ти идват за не повече от 10 лева доставката, стига да знаеш кой спредитор да ползваш
Между другото спокойно можеш да провериш и в Майсторски риболов при Ивайло, те са официалния вносител на Daiwa и като ти направи отстъпката ще ти седне на същата цена горе долу и ще си спестиш главоболията. На сайта им няма всичко, което го имат в наличност - обади им се по телефона и ги питай.
Успех!