Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ШаралЯнтра
- Vesko1
- сериозен играч
Re: ШаралЯнтра
НАСЛУКА!sapuna написа:![]()
Вземам фотото и изчезвам! /този път обаче съм си нагласил от всичко/
Айде ... до неделя!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Respect the law
- новобранец
Ей и това доживяхме: Модератор на форума да показва как лови в нарушение на закона. Ако такива примери се дават, май всичко е загубено.
Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Да видим дали сега ще бъде изтрита темата с това явно нарушение или форума ще стане място за поощряване на нарушаването на закона.
2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Да видим дали сега ще бъде изтрита темата с това явно нарушение или форума ще стане място за поощряване на нарушаването на закона.
Последно промяна от Respect the law на Пет Юли 06, 2012 2:51 pm, променено общо 1 път.
Ignorantia juris non excusat - Непознаването на закона не освобождава от отговорност
- sashito
- ще става разбирач
Супер излет митак,в неделя може и да се засечем че и аз имам да си връщам на един люспак от миналата седмица който ми се измъкна
.

- трапера
- сериозен играч
За пореден път,Сапуна сам си избраRespect the law написа:Ей и това доживяхме: Модератор на форума да показва как лови в нарушение на закона. Ако такива примери се дават, май всичко е загубено...................

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DUlwXAjbd2k?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DUlwXAjbd2k?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Браво Митак,чудено си си прекарал–риПки,смях,уединение. Дано и втората част на излета е успешна!
Ти си пускай рибите,пък те нека си пишат

Другия месец като се върна в отпуск,се надявам да ме споходи част от твойта слука.

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Vesko1
- сериозен играч
Бре...иарата се регистрирала във форума!Respect the law написа:Ей и това доживяхме: Модератор на форума да показва как лови в нарушение на закона. Ако такива примери се дават, май всичко е загубено.
Да видим дали сега ще бъде изтрита темата с това явно нарушение или форума ще стане място за поощтряване на нарушаването на закона.

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0 ... 0%B0%D0%BC

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Що си мисля ,че това е пак оня с прякора на овчарско пособие 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesko1
- сериозен играч
Точно заради такива дразнители и интриганти във форума ,в който съм съсобсвеник и глобален модератор съм въвел одобрение от мод на 1-вите 5 мнения.И такива пришълци хейтъри нямат никакъв шанс.С.Върбанов написа:Що си мисля ,че това е пак оня с прякора на овчарско пособие

- Respect the law
- новобранец
Мдаа. Форумните цървули скочиха в защита
Какво излиза, че може да се лови в нарушение на закона и това е за пример?
Чл. 65. Който извършва любителски риболов в нарушение на изискванията по чл. 24, ал. 1, се наказва с глоба от 50 до 200 лв.

Чл. 65. Който извършва любителски риболов в нарушение на изискванията по чл. 24, ал. 1, се наказва с глоба от 50 до 200 лв.
Ignorantia juris non excusat - Непознаването на закона не освобождава от отговорност
- antivik
- кандидат преподавател
Е те това доживях. Я де карам по всичките закони. Де ми намират кусур, че га стане ракиено време вадя сопите, че край мене с 4 куки трепят тарана па я с 2 дремя. И младите момчета ми отварят очите...Respect the law написа:Ей и това доживяхме: Модератор на форума да показва как лови в нарушение на закона. Ако такива примери се дават, май всичко е загубено.
Да видим дали сега ще бъде изтрита темата с това явно нарушение или форума ще стане място за поощтряване на нарушаването на закона.

кръст, кол, сара, серкме - или кво се сети човек. Бе я гледам висчко да е по закон, ма случва се да сгафи човек, та нека му е просено, хеле хайванчетата си плуват, а основния му риболов предстои. Някой във форума се опита и на мен да ми връзва кусур, че ако не друго съм мятал по тъмно. На времето, га не ма знаеха бих премълчал, но вече има хора де видяха, че стане ли вечерно време вадя сопите. Та мисълта ми е, че всякой по някога може да сгази лука

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Цървула си само и единствено ти НЕЗНАЕН по скоро знаен драскачо ! Толкова си елементарен ,че си личиш от километри ! Седи си на е....я гъз в дъждовна Англия слугувай на хората и не пиши във форуми , които не са за теб изобщо , защото нямаш нищо общо с риболова ! И щом имаш мерак накажи го с глоба от 50 до 200лв , а не плети поредната си интрига по форумите ! Как не ви писна не знам ?!?!?Respect the law написа:Мдаа. Форумните цървули скочиха в защитаКакво излиза, че може да се лови в нарушение на закона и това е за пример?
п.п. Запиши се в анонимни алкохолици - може да има ефект и дано ти помогне за в бъдеще !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- учете се от него
Верно много прост тоз Гегата, се си вре гегата на ляво и на дясно, НО пък е прав що се отнася до закона
Обаче така и не става ясно от снимките дали Митака е хвърлили трите въдици в реката или двете само са подпрени ей тъй да са си в комплект. Или нарочно ги е наредил така за да може ГЕГАТА отново да си покаже долната завистлива душичка
Митак, браво за излета и за това, че ни правиш съпричасни и искрено се надявам дори съм 99,99% сигурен в по-горните си расъждения

Обаче така и не става ясно от снимките дали Митака е хвърлили трите въдици в реката или двете само са подпрени ей тъй да са си в комплект. Или нарочно ги е наредил така за да може ГЕГАТА отново да си покаже долната завистлива душичка

Митак, браво за излета и за това, че ни правиш съпричасни и искрено се надявам дори съм 99,99% сигурен в по-горните си расъждения

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Пеца че ти от толкова смях ша вземеш да ослепееш бре човек...без сълзи остана......То не е мноо за смях ама...карай...Ако тая тема беше моя до сега да и е сложен катанеца.....Но нали за това са модовете,,,Трябва да им се прощава.....G.Petkov написа:И аз така се смях, чак сълзи ми излязоха на очитеsapuna написа:...Казвам ви,смял съм се като идиот!...![]()
![]()
!
Много се зарадвах на темата на Сапуна !

- Vesko1
- сериозен играч
Едно си знае "риболовчо" едно си бае.За твое сведение,досега никъде освен на Ивайловград и Тракиец не са ми правили проблем за шаранджийски нощен риболов.Айде примирявай се вече...че е на път тая глупава забрана...да отиде в небитието.И стига си цитирал остарелия закон ,като развален грамофон.ribolovcho написа: Пеца че ти от толкова смях ша вземеш да ослепееш бре човек...без сълзи остана......То не е мноо за смях ама...карай...Ако тая тема беше моя до сега да и е сложен катанеца.....Но нали за това са модовете,,,Трябва да им се прощава.....

-
- кандидат преподавател
"Прекаленият светец и богу не е драг"-много е нахално да се наречеш "Уважение към закона".След такава яка претенция,просто е въпрос на време събирането на достатъчно доказателства...
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
[quote="ribolovcho"]... от толкова смях ша вземеш да ослепееш бре човек...quote]
ribolovcho,
От смях не се ослепява, а ме разсмиват всички смешни и добре разказани истории от всички колеги, не само от Сапуна.
Ако напишеш за нещо подобно, обещавам, че отново ще се смея на глас
.
Само темата на Сапуна "Бисерите" е достатъчна, за моето крайно положително отношение към него, нищо ,че е модератор
!
В тази тема съм се смял много, непринудено и до сълзи в очите
!
Вярно, че в други от темите му има мааааалко отклонения от духа и буквата на закона, ама и аз не съм идеален и не мога да съдя другите, преди да съм осъдил себе си, нали ?
Затова,
По-добре да се засмеем, отколкото пак да се скараме за нещо, като се смея после спя добре и обратното
!
Пий една ракия и запази чувството си за хумор
!
Наздраве !
ribolovcho,
От смях не се ослепява, а ме разсмиват всички смешни и добре разказани истории от всички колеги, не само от Сапуна.
Ако напишеш за нещо подобно, обещавам, че отново ще се смея на глас

Само темата на Сапуна "Бисерите" е достатъчна, за моето крайно положително отношение към него, нищо ,че е модератор

В тази тема съм се смял много, непринудено и до сълзи в очите

Вярно, че в други от темите му има мааааалко отклонения от духа и буквата на закона, ама и аз не съм идеален и не мога да съдя другите, преди да съм осъдил себе си, нали ?
Затова,
По-добре да се засмеем, отколкото пак да се скараме за нещо, като се смея после спя добре и обратното

Пий една ракия и запази чувството си за хумор

Наздраве !