Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Купувам къща до 50-60 км. от София (цена до 50000 евро.)
Купувам къща до 50-60 км. от София (цена до 50000 евро.)
Купувам къща до 50-60 км. от София (цена до 50000 евро.) Моля за подробен снимков материал както отвън, така и отвътре, от които да се прецени състоянието на къщата.
Желателно с целогодишен достъп по асфалтов път,както и изрядни документи.
Пълно инфо за РЗП и квадратура на дворното място.Моля за предложения на имейла,ще отговоря на всяко от тях в най-кратки срокове.
Мерси предварително за всички предложения.
гр.София
GSM 0878625984
armadillo@abv.bg
Пълно инфо за РЗП и квадратура на дворното място.Моля за предложения на имейла,ще отговоря на всяко от тях в най-кратки срокове.
гр.София
GSM 0878625984
armadillo@abv.bg
-
- разбира нещата
Re: Купувам къща до 50-60 км. от София (цена до 50000 евро.)
Здравей колега,не че продавам къща,но видях обявата ти и реших да помогна.Наскоро ходих в град Годеч той е на 50 км от софия,там видях една къща която се продаваше и понеже ми допадна много та за тва ти пиша.Мисля че къщата беше 120 кв,м на еди етаж а двора беше около декар имаше и голям басейн който е който е копан а не от тези еднодневките.Даже казаха че я продават с обзавеждането.Ако решиш ми пиши мога да попитам за тел на собствениците.Поздрави и дано съм ти бил полезен.armadillo написа:Купувам къща до 50-60 км. от София (цена до 50000 евро.) Моля за подробен снимков материал както отвън, така и отвътре, от които да се прецени състоянието на къщата.
гр.София
GSM 0878625984
armadillo@abv.bg
ППкъщата се намира в най хубавия квартал на годеч и от нея се открива панорама на километри.