Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг край Ямбол
Колеги дайте идеи за някой грипер ,който да не е много тежък на грамаж и на цена.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Има на Jaxon по 35 лева с кантар до 20 кг и изглеждат надеждни.
-
- вече хвърля и на тежко
Купих си пластасови щипки рапала, но са много кекави.Добре е , че плуват и са леки но захвата нещо не ми харесва.Гледам има колмик ,но не знам колко тежат пише ,че е някаква сплав.Идеятя ми е да ги закача някъде по чантата и да не ми пречат.
-
- вече хвърля и на тежко
Пак бяха в действие -в сряда.Бяха други с друга лодка,които явно ходят през седмицата когато няма хора.Единият беше нагазил до гърдите във водата и буташе някаква лодка.Докато ги щракна изчезна зад завоя.На 112 мога да се обадя по мръсния канал-там обхват НЯМА. И да им се обадя силно се съмнявам да се разберем къде се намирам. Те пък като хукнат.....rivertundja написа:олио да ги попари бракониерите
-
- научил се да хвърля
Днес с колегата Тачев и негов приятел бяхме на реката преди дъжда има хванати риби и една със снимка

-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък ходих да търся онзи разбойник дето ми открадна блесната.Нямаше го -сигурно е набил в Турско.Дано да живее завалията ,че беше глътнал здраво.За цял ден не видях риба да скача или да гони.Водата за деня промени три пъти нивото си с по 30-40 см.Господ да ги убие тез ПЕДАЛИ с минивеца ,направо е.....ха мама му на долното поречие.Сутринта има вир -следобед е изчезнал.Рибата си хвърля хайвера-педалите спират водата и хайвера остава на пясъка........После чакаме да има естествена популация-малко са бракониерите

Спинингуването на сянка си е бомба ,само и риба да имаше....

Спинингуването на сянка си е бомба ,само и риба да имаше....
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Вадите по някоя риба браво на вас
- rivertundja
- новобранец
ьНа Тенево пак добьр риболов,вьпреки,4е водата падаще.На жельо сьщо изкарах кабакулак.Риба бол,само да ти се лови 

SPINING FOR LIVE...!!!
- rivertundja
- новобранец
по принцип кефала дава следобед....рядко сутрин.Днес в най/голямата жега трьгна.естествено на екогиьра..../уникален воблер....наслука и наъдраве
SPINING FOR LIVE...!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Няма майтап сега видях ,че имам няколко.Занапред ще им хвърлям по едно око.Поздрави.tachev написа:Monev67 , ти съобщенията си не четеш ли ?
На моя Екогиър лиrivertundja написа:по принцип кефала дава следобед....рядко сутрин.Днес в най/голямата жега трьгна.естествено на екогиьра..../уникален воблер....наслука и наъдраве

Туй риболова не е за мен 

-
- вече хвърля и на тежко
Ха сега де.Бях се замислил да го търся много рано сутрин.Много интересно мнение ,хайде сега да чуем колегите какво мислят по въпроса.rivertundja написа:по принцип кефала дава следобед....рядко сутрин.Днес в най/голямата жега трьгна.естествено на екогиьра..../уникален воблер....наслука и наъдраве
Малко рибки от днес , доволен съм
, кефалчетата бяха всички дребни затова и съм снимал само едно

Туй риболова не е за мен