Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Опааа софиянеца..... много си отворен!Gad975 написа:А едно време в София нямаше толкова селяниSL1m написа: Миналата събота рано сутринта минах през магазина в младост 3,за да си взема стръв. Оказа се че торен нямало. А в петък вечерта и докарали 200 бр, и каза че всички на Искъра отиват.![]()
![]()
Ние селяните не си пазаруваме глисти...ние си ги копаме! Аре по полека!

Май не си схванал какво имам предвидexm написа: Опааа софиянеца..... много си отворен!
Ние селяните не си пазаруваме глисти...ние си ги копаме! Аре по полека!![]()
![]()

Рибата винаги е на другия бряг
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ай на М.Бучино -Аз утре цял ден ще се пробвам там 

Kажете някаде хубаво място по река Блато да става за риболов и пикник ? 

"ай сиктир ве майна..."
Днес от на Панчрево от 5 до 8 сутринта бях под банята захранване с червей и захранка и стръв торен червей,рибка и бял червей пълна 0 с дупка,кръгла нула тип Геврек
:D:D.От 8 до 10.30 часа се преместих на стената пак същата система и пак същият резултат с 0-те,нищичко
.Колегите в ляво от мен на жито вадеха чат пат някоя каракуда от 200-500 грама.горе долу за тези два часа на стената видях да се вадят към 7-8 каракуди.Това е от мен за днес...Дано съм бил полезен с инфото
.Айде със здраве

- BACARDI
- научил се да хвърля
А нивото на водата как беше ? Един колега съсед по склад вчера е бил и каза че било високо но пък е хванал няколко костура по 700 гр. и 1 приличен клен бил е около гумаджийницата .piso написа:Днес от на Панчрево от 5 до 8 сутринта бях под банята захранване с червей и захранка и стръв торен червей,рибка и бял червей пълна 0 с дупка,кръгла нула тип Геврек:D:D.От 8 до 10.30 часа се преместих на стената пак същата система и пак същият резултат с 0-те,нищичко
.Колегите в ляво от мен на жито вадеха чат пат някоя каракуда от 200-500 грама.горе долу за тези два часа на стената видях да се вадят към 7-8 каракуди.Това е от мен за днес...Дано съм бил полезен с инфото
.Айде със здраве
Утре и аз ще се пробвам то ден с ден не си прилича да видим какво ще стане .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Привет. Днес на Казичене на "Водните ски" пълна сръб, ни вопъл ни стон.
Висока е водата.От 2 седмици не е мръднала.Под гумаджийницата не съм ходил от около месец то тогава нямаше места къде да се застане заради високата вода,а сега си представям какво ще еBACARDI написа:А нивото на водата как беше ? Един колега съсед по склад вчера е бил и каза че било високо но пък е хванал няколко костура по 700 гр. и 1 приличен клен бил е около гумаджийницата .piso написа:Днес от на Панчрево от 5 до 8 сутринта бях под банята захранване с червей и захранка и стръв торен червей,рибка и бял червей пълна 0 с дупка,кръгла нула тип Геврек:D:D.От 8 до 10.30 часа се преместих на стената пак същата система и пак същият резултат с 0-те,нищичко
.Айде със здраве
Утре и аз ще се пробвам то ден с ден не си прилича да видим какво ще стане .
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чуха се слухове,че един известен съфорумец и прегазил рибите на Панчарево днеска,чакаме репортаж да видиме вярно ли е

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Днес на Алино, ме пра як дъжд. 10-на рибета хванах един уклей и останалите дребни бабушки. Утре мога да мръдна максимум на десетина километра от София и се чудя накъде да е.
Последно промяна от КАЯ на Нед Юли 08, 2012 9:19 am, променено общо 1 път.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
днес на М.Бучино 1 шаранче около 800-900 грама и 20 рака с две думи кръгла нула ,за сметка на тва си починах екстра с една скара и студена бира
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей BACARDI,BACARDI написа:...Един колега ... каза .. е хванал няколко костура по 700 гр. ...
Дали е достоверен този колега ?
Защото аз ходя на Панчарево вече десетилетия, но даже не съм и виждал такъв костур там, а пък и няколко ....
Защото тази ходина се ловят хубави костури, но по 200-300 гр.
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега ходим да пазаруваме от този магазин от доста години, не ми се вярва да ни излъже. Каза че бил тръгнал костура и 4-5 колеги минали та взели това количество.lusienn написа: Да ама и аз бях на Искъра и кълвеше на бял повече.И намали малко с тия 200 торни къде свършват толко бързо.Такава бройка се продава за 2-3 дни.Питай друг магазинер колко ще ти плати като бройка за уйкенда при добра от теб цена.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Колега G.Petkov при стената сам виждал костури кам кило пак и вчера на късмет хванах един полувинка пуснал сам тема за него така че Пънча си държи едри костури стига да знаеш къде да ги търсиш 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Eee, бате си Жоро ще светвате каква риба има на Пънчаgeibriel написа:Колега G.Petkov ........ Пънча си държи едри костури стига да знаеш къде да ги търсиш

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн