Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
emilionr
новобранец
новобранец

Re: Кърджалийска област

Мнение от emilionr »

Риба има,стига да можеш да я хванеш,а за да ловиш на този язовир искат някакво разрешително но не знам от къде се вади.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Никакво разрешително не ти помага.Това е питейната вода на Кърджали.Знам разбира се за изключения, но са мноооооого малко, и единични случаи.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Намекнаха ми ,че може да съм от изключенията,пък да видим...То обещаното не е като даденото :)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nemalabavo написа:Намекнаха ми ,че може да съм от изключенията,пък да видим...То обещаното не е като даденото :)
Не ти знам възможностите, така че не мога да кажа нищо.Ако все пак успееш-пиши за резултата.Един коз от мен-заложи на риболова на костур :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Другия чалъм е да се завреш след нулата в самата ряка. На времето беше извън оградата на язовира и никой не ти дига патардия, че си наджапал вътре, но терена и изключително труден. Много стръмни брегове, без пътеки/налагаше се да ползвам дърветата за да се спирам докът слеза/, едвам се слиза пеш за превозно средство и дума не може да става, а и се иска много ходене около 3-4 часа преход от с. Безводно и нагоре в балкана. Иначе в реката имаше хубави рибета.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

Язовира е за водоснабдяване,а не за завиране еди къде си.Престанете да пишете глупости и да подвеждате хората.
Разсъндъчихте го "тоя" Кърджалийски регион с неговите реки и водоеми,не оставихте едно място неснимано или не коментирано.Ако искате да се проявявате като форумни звезди,не го правете за сметка на водоемите и малкотo останала риба.Много малко са читавите рибари,които наистина уважават и искат да ловят риба тука.Останалото е за сеир.
Последно промяна от kartal на Вто Юли 10, 2012 2:22 pm, променено общо 2 пъти.
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Аватар
vano31
новобранец
новобранец

Мнение от vano31 »

Колеги, как върви риболовът на яз." Кърджали"? Нещо ново да се похвали някой?;)
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

kartal написа:Язовира е за водоснабдяване,а не за завиране еди къде си.Престанете да пишете глупости и да подвеждате хората.
Разсъндъчихте го "тоя" Кърджалийски регион с неговите реки и водоеми,не оставихте едно място неснимано или не коментирано.Ако искате да се проявявате като форумни звезди,не го правете за сметка на водоемите и малко останалата риба.Много малко са читавите рибари,които наистина уважават и искат да ловят риба тука.Останалото е за сеир.
Колега абсолютно си прав за спекулацийте из форумите но това е един от малкото начини да получиш що годе вярно инфо!Между другото повечето колеги са консуматори и само четат без да дават никаква информация а това ме дразни много.Затова повечето пъти вече си пишим на лични.А тези красоти който ги имаме в Кърджали вече почти не останаха на други места, затова нека колкото може ги пазим!
Георги Тенев
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

georgi30 написа:
kartal написа:Язовира е за водоснабдяване,а не за завиране еди къде си.Престанете да пишете глупости и да подвеждате хората.
Разсъндъчихте го "тоя" Кърджалийски регион с неговите реки и водоеми,не оставихте едно място неснимано или не коментирано.Ако искате да се проявявате като форумни звезди,не го правете за сметка на водоемите и малко останалата риба.Много малко са читавите рибари,които наистина уважават и искат да ловят риба тука.Останалото е за сеир.
Колега абсолютно си прав за спекулацийте из форумите но това е един от малкото начини да получиш що годе вярно инфо!Между другото повечето колеги са консуматори и само четат без да дават никаква информация а това ме дразни много.Затова повечето пъти вече си пишим на лични.А тези красоти който ги имаме в Кърджали вече почти не останаха на други места, затова нека колкото може ги пазим!
Аз,не познавам никого в този форум,но не бих си позволил да провокирам по никакъв повод тези,които знаят да пазят и могат да ловят риба,камоли да ги разкарвам до тук напразно.
Който търси вярна информация не никак трудно да се сети как да я намери.
Поздрави.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Преди години,ходех на питейния,имах възможности и познатите за да отивам.От доста години обаче не съм ходил,даже и тогава ловях на нулата на язовира,пак се съобразявах и гледахме да не направим проблем на момчетата.Сега,не знам как е,но с връзки,сигурно пак се ходи,но определени хора,не всеки.Така че,не го умувайте,в България винаги е имало хора които могат да правят нещо и други,на които не им е позволено.Даже сега не съм сигурен дали ще мога да си уредя ходене,не съм пробвал,защото нямам интерес към шарана които ловяхме на времето там,имаше и много кефал,та чак ти писваше да го ловиш !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Разсъндъчихте го "тоя" Кърджалийски регион с неговите реки и водоеми,не оставихте едно място неснимано или не коментирано.Ако искате да се проявявате като форумни звезди,не го правете за сметка на водоемите и малкотo останала риба.Много малко са читавите рибари,които наистина уважават и искат да ловят риба тука.Останалото е за сеир.
Колега, ти да не си омбудсмана на форума???.Не ти харесват коментарите ли, или снимките.Какъв ти е проблема?.Че примерно аз качвам снимки, или пиша нещо.Човека пита-ние отговаряме.Дали има забрана или не, аз не знам.Или ако има някакви проблеми след това-ами голям е човек, ще си ги понесе.
Първия път се заяде с Веско, сега с нас.Спри се вече.
Последно промяна от Антон Тонев на Вто Юли 10, 2012 9:45 pm, променено общо 1 път.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Антон Тонев написа:
nemalabavo написа:Намекнаха ми ,че може да съм от изключенията,пък да видим...То обещаното не е като даденото :)
Не ти знам възможностите, така че не мога да кажа нищо.Ако все пак успееш-пиши за резултата.Един коз от мен-заложи на риболова на костур :D :D

Мен ми казаха,че популацията на шаран била много намаляла,поради наличието на хищна риба в язовира.Но колко е вярно не мога да кажа.Нали знаеш,всеки си говори ,пък колко от това е истина можем само да гадаем.Ти имаш инфо за големи костури там ли :)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nemalabavo написа:
Антон Тонев написа:

Мен ми казаха,че популацията на шаран била много намаляла,поради наличието на хищна риба в язовира.Но колко е вярно не мога да кажа.Нали знаеш,всеки си говори ,пък колко от това е истина можем само да гадаем.Ти имаш инфо за големи костури там ли :)
Да, за костур.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

Антон Тонев написа:
Колега, ти да не си омбудсмана на форума???.Не ти харесват коментарите ли, или снимките.Какъв ти е проблема?.Че примерно аз качвам снимки, или пиша нещо.Човека пита-ние отговаряме.Дали има забрана или не, аз не знам.Или ако има някакви проблеми след това-ами голям е човек, ще си ги понесе.
Първия път се заяде с Веско, сега с нас.Спри се вече.
Антончо,пий една студена вода,че та е изперкало слънцето.
Ходенето на риба и за риба са две различни неща,които явно не си разбрал,и няма да си губя времето да ти ги обяснявам.Нямам никакви намерения да споря или се заяждам с хора ,за които "риболова" е форма за пъчене.
Останете си с акъла,здравето си го имате...
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

krokibg написа:Преди години,ходех на питейния,имах възможности и познатите за да отивам.От доста години обаче не съм ходил,даже и тогава ловях на нулата на язовира,пак се съобразявах и гледахме да не направим проблем на момчетата.Сега,не знам как е,но с връзки,сигурно пак се ходи,но определени хора,не всеки.Така че,не го умувайте,в България винаги е имало хора които могат да правят нещо и други,на които не им е позволено.Даже сега не съм сигурен дали ще мога да си уредя ходене,не съм пробвал,защото нямам интерес към шарана които ловяхме на времето там,имаше и много кефал,та чак ти писваше да го ловиш !!!
Идвал ли си тази година на Кърджали?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”