Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Нощувка на Дреновец
Нощувка на Дреновец
Какво стана
:
В събота по обед се започна с оправянето на такъми, купуването на провизии и след усърдно подреждане в колата...Тръгнахме (в 17:30ч.). Пристигнахме на яз.Дреновец. Там както винаги е панаир, но благодарение на 2 момчета, които ни бяха запазили място, се настанихме. Разпънахме и ние въдици, чадъри, дюшеци и кога да видим вече беше станало 19:10
. Основно бяхме отишли за риболов на шаранчета и толстолоБИК. Захранихме хубаво и на подвижна плувка/царевичка започнаха да излизат таранки, малки огледални шарани и 2 амурчате по около педя (които ест. си плуват обратно
) Аз хвърлих на тапа с монтажа на Godzila с малки подобрения които ми казаха на язовира едни колеги. Сместа беше ягода и коноп Експрес или за Пружина. Чаках с надежда докато гледах как едни колеги на 20м от нас вадеха Бикчета по 3кг през 10-15мин. Но просто бяха улучили ятото, което го задържаха там с огромно количество мамка. В събота бяха извадили над 20 а в неделя около 10-15. Ама все пак всичко си е до късмет. Зарязахме въдиците и отидохме на клюпачката
.Час 21:30. През това време се появи лек бриз и целият риболов замря до към 00:30, когато станахме от масата. Започнаха яко таранки на плувка.Уж нямаше да спя ама не трая много без сън. Легнах в 02:20 и едвам спах до към 4:30. През това време баща ми (които седеше цяла нощ буден) извади един толстолоб(2кг.) на тапата Ми....Пуст късмет баш тогава трябваше ли да съм заспал, ама очаквай неочакваното..
като станах такъв студ беше ама аз сам по къси гащета и потник
Опа към 7 удари едно сомле на бял с стириопор (към кило и половина) и това си беше
през останалото време по някоя таранка . Ааа да а аз пък изпуснах едно шаранче към 2кг на брега ( по погреша/тъпият адреналин
/ дигнах пръчката на горе и то направо си ми каза лек ден с опашка и айдеее....Ама ще имаме 2 рунд с него някой път
За сега е това
.
П.П. Съжалявам че няма снимчици ама просто го бях отдал на пълен релакс(червен като рак) и съм забравил

В събота по обед се започна с оправянето на такъми, купуването на провизии и след усърдно подреждане в колата...Тръгнахме (в 17:30ч.). Пристигнахме на яз.Дреновец. Там както винаги е панаир, но благодарение на 2 момчета, които ни бяха запазили място, се настанихме. Разпънахме и ние въдици, чадъри, дюшеци и кога да видим вече беше станало 19:10

П.П. Съжалявам че няма снимчици ама просто го бях отдал на пълен релакс(червен като рак) и съм забравил

Re: Нощувка на Дреновец
Какви са условията колега. Благодаря
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
1. Монтажът не е мой, благодарностите трябва да съм към Бачо Илия.Sparto написа:...на тапа с монтажа на Godzila с малки подобрения...
2. К'ви подобрения?

3. Без снимки - все едно не си бил там.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

1. Благодаря на бачо Илия 
2. казаха ми да сложа 2 куки след пружината с повод 5-6см на които да сложа стирипор а до тях на същият край на пружината нанизвам вирбел на който слагам 2 тройки (всичките удари на онези пичове бяха на тях)
3.Имам само 2-3 снимки ще се опитам ги постна
но не е така както при другите цяло филмче направо
achocom условията са перфектни за един норм. излет , таксата е 10лв все още за 1 денонощие и рибата си я взимаш (колкото и каквато искаш) само че разбрах че ако взимаш огледалните шарани и ги видят ти се карат малко не знам защо (не че на нас са ама ни предупредиха)

2. казаха ми да сложа 2 куки след пружината с повод 5-6см на които да сложа стирипор а до тях на същият край на пружината нанизвам вирбел на който слагам 2 тройки (всичките удари на онези пичове бяха на тях)
3.Имам само 2-3 снимки ще се опитам ги постна

achocom условията са перфектни за един норм. излет , таксата е 10лв все още за 1 денонощие и рибата си я взимаш (колкото и каквато искаш) само че разбрах че ако взимаш огледалните шарани и ги видят ти се карат малко не знам защо (не че на нас са ама ни предупредиха)

Последно промяна от Sparto на Пон Юли 09, 2012 3:50 pm, променено общо 2 пъти.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ееее, за тройката нали и аз ти казах.
Колегата "под какви са условията" не е имал предвид дали има романтика, а колко е таксата, можеш ли да взимаш рибата и т.н.

Колегата "под какви са условията" не е имал предвид дали има романтика, а колко е таксата, можеш ли да взимаш рибата и т.н.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!