Съвет за спининг...

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Съвет за спининг...

Мнение от bobo_33333 »

Павел Иванов написа:Съвсем малко след 21ч. се стъмва а тогава риболова е забранен :idea:
Tва съвсем малкото,стига да се обрули някой сомец на спининг.
Мисля,много малко,да не кажа и хич,са тези дето ще въртят по тъмно...
Аз там съм пораснал...
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Между мислене и реалност разликата е голяма :lol: :lol: :lol: Болшинството са тез които точно по тъмно въртят за сомец , вервай ми :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Павел Иванов написа:Между мислене и реалност разликата е голяма :lol: :lol: :lol: Болшинството са тез които точно по тъмно въртят за сомец , вервай ми :twisted:
Така е, ама да търсиш сомец на воблери през деня в тези жеги си е чиста глупост и шанса да хванеш някой си ама много-много минимален :lol: . Тук, принципно за този риболов трябва да има някаква промяна в закона, казвам принципно щото в Б-я всеки си прай квот си ще и дали ще има промяна или не, е без значение... Вчера по Марица гледам, всеки нахвърлял по 3-5 въдици на дъно, чак няма къде да заметне човек...

Иначе, не че съм най големия глупак, щото зная кое е времето за риболова на сома, но стане ли 21 ч. и комари кат врабчета почнат да пикират, "си бия дуспите" и майната и на рибата... По издръжливите да седят, вече съм се накефил с Лайта за кефаленца и расперченца и за мен е дошло времето за мастика със салата :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
KostadinSimeonov
новобранец
новобранец

Мнение от KostadinSimeonov »

С голямо уважение към Вас момчета и към Павката най-вече!Нека не се прибързва от едно мое двусмислено изказване(моя грешка-извинявам се).Но смея да твърдя,че съм един от добрите по душа рибари и спазвам(покривам като параметри) законите.Нека се уважаваме!Всички знаем кога са тъмните часове на денонощиетп през Юли.

Ще помоля наистина някой да ми даде съвет,а не да ме съди.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”