Нощувка на Дреновец

Модератори: bobopeli, sapuna

Sparto
новобранец
новобранец

Нощувка на Дреновец

Мнение от Sparto »

Какво стана :arrow: :
В събота по обед се започна с оправянето на такъми, купуването на провизии и след усърдно подреждане в колата...Тръгнахме (в 17:30ч.). Пристигнахме на яз.Дреновец. Там както винаги е панаир, но благодарение на 2 момчета, които ни бяха запазили място, се настанихме. Разпънахме и ние въдици, чадъри, дюшеци и кога да видим вече беше станало 19:10 :o . Основно бяхме отишли за риболов на шаранчета и толстолоБИК. Захранихме хубаво и на подвижна плувка/царевичка започнаха да излизат таранки, малки огледални шарани и 2 амурчате по около педя (които ест. си плуват обратно 8) ) Аз хвърлих на тапа с монтажа на Godzila с малки подобрения които ми казаха на язовира едни колеги. Сместа беше ягода и коноп Експрес или за Пружина. Чаках с надежда докато гледах как едни колеги на 20м от нас вадеха Бикчета по 3кг през 10-15мин. Но просто бяха улучили ятото, което го задържаха там с огромно количество мамка. В събота бяха извадили над 20 а в неделя около 10-15. Ама все пак всичко си е до късмет. Зарязахме въдиците и отидохме на клюпачката :drinkers:.Час 21:30. През това време се появи лек бриз и целият риболов замря до към 00:30, когато станахме от масата. Започнаха яко таранки на плувка.Уж нямаше да спя ама не трая много без сън. Легнах в 02:20 и едвам спах до към 4:30. През това време баща ми (които седеше цяла нощ буден) извади един толстолоб(2кг.) на тапата Ми....Пуст късмет баш тогава трябваше ли да съм заспал, ама очаквай неочакваното.. :rolleyes: като станах такъв студ беше ама аз сам по къси гащета и потник :mrgreen: :mrgreen: Опа към 7 удари едно сомле на бял с стириопор (към кило и половина) и това си беше :cry: през останалото време по някоя таранка . Ааа да а аз пък изпуснах едно шаранче към 2кг на брега ( по погреша/тъпият адреналин :D / дигнах пръчката на горе и то направо си ми каза лек ден с опашка и айдеее....Ама ще имаме 2 рунд с него някой път :finga: За сега е това :roll: .

П.П. Съжалявам че няма снимчици ама просто го бях отдал на пълен релакс(червен като рак) и съм забравил :wink:
Аватар
achocom
новобранец
новобранец

Re: Нощувка на Дреновец

Мнение от achocom »

Какви са условията колега. Благодаря
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! :fishing3:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Sparto написа:...на тапа с монтажа на Godzila с малки подобрения...
1. Монтажът не е мой, благодарностите трябва да съм към Бачо Илия.
2. К'ви подобрения? :roll:
3. Без снимки - все едно не си бил там. :P :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Sparto
новобранец
новобранец

Мнение от Sparto »

1. Благодаря на бачо Илия :)
2. казаха ми да сложа 2 куки след пружината с повод 5-6см на които да сложа стирипор а до тях на същият край на пружината нанизвам вирбел на който слагам 2 тройки (всичките удари на онези пичове бяха на тях)
3.Имам само 2-3 снимки ще се опитам ги постна :) но не е така както при другите цяло филмче направо

achocom условията са перфектни за един норм. излет , таксата е 10лв все още за 1 денонощие и рибата си я взимаш (колкото и каквато искаш) само че разбрах че ако взимаш огледалните шарани и ги видят ти се карат малко не знам защо (не че на нас са ама ни предупредиха) :oops:
Последно промяна от Sparto на Пон Юли 09, 2012 3:50 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ееее, за тройката нали и аз ти казах. :mrgreen:

Колегата "под какви са условията" не е имал предвид дали има романтика, а колко е таксата, можеш ли да взимаш рибата и т.н. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”