Какво кълве на яз. "Въча"?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз. "Въча"?

Мнение от krasimir n. »

[quote="Атанас Катцарски"]Колеги къде беше осиковско дере,че не си спомням?Първото след стената ли или се бъркам. :roll:[/quote]

Не се бъркаш!Там е! :wink:
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Баш там е колега ! Под хотела който все още се строй от 10-15 години насам :)
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Ще ида да го пробвам,Антона си ми е на сърце!Много красив язовир и много вкусна риба!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изчакай поне тази седмица - страшна жега,кълване на 4 часа по една риба / основно костур/,мисля,че това,че извадих и една балканка 40 см,си беше чиста случайност.Нивото пада.На всичкото отгоре минават идиоти с джетове на пълна скорост -при такъв грохот и вибрации,предварително е ясно какво може да се улови.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

А надвечер как е хавата,не се ли активизира рибата!? :roll:
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Една трагедия от вторник :( баща ми тръгва да гребе с лодката посока Михалково - Америката и решава да върже на една от пръчки рапала. Остава въдицата зад гърба си,но не легнала добре на дъното на лодката,а оставена да стърчи. По едно време чул как пръчката пада,удря се в ръба на лодката и я вижда да потъва на 20 м дълбочина ( ако не е и повече ). След малко рапалата излезнала на повърхноста,бащата я хванал и почнал да обира кордата която била около 50-100 метра пусната за влачене обаче течението го избутало настрани и той решил да погребе докато стигне над самата въдица. И там му е била още по-голямата грешка. Кордата се е омотала някаде по дъното на лодката и като почнал пак да обира се скъсала и сбогом Мичел + Риоби :( :( :( :( Мичела беше от фибро стъкло от старите здрави пръчки сглобки,а макарата си беше от преди 10 години може би, но и тя работеше като нова ... все пак качествена стока. Е вече плува на дъното,дано някой успее поне да я закачи и да я ползва със здраве :( :( :(
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Жалко за хубавите такъми!
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Днес на Антона,беше жалка картинка.За цял ден двама човека едвам 10 рибки червеноперки и предимно.Слънчаци бол.Което говори че хищника изчезва в язовира.Водата падна с около 30-40 см за деня.
Бяхме на Осиковско дере.Стръв бял и царевица.Захранка кюспе.
Една змия ми ядеше от рибата в живарника,жалко че тела не снима.Беше голям смях.Захапала рибата и не пуска,а иска да избяга през решетката,ахахахха
Според мен няма смисъл да ходите засега.Работата е зле.
mafuta
новобранец
новобранец

Мнение от mafuta »

Катцарски , ти си ''уникален'' :finga: :finga: :finga: тип .
Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

Абе колега всички знаем,че Катцарски е уникат ама тия средни пръсти що са?Недей така!
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Що ли си правя труда да пиша,който иска нека бие път па да види сам какво става. :lol:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Атанас Катцарски написа:Що ли си правя труда да пиша,който иска нека бие път па да види сам какво става. :lol:
Колега,Катцарски,това че на Осиковското дере не дава риба,далеч не означава,че около Америката и Михалково положението ще е същото.В случая става дума за 2 различни язовира - от Америката нагоре и надолу.Антона е доста необикновен и коварен язовир и всичко е способно да се промени не с дни,а с часове.Инфото,което давате днес,най-вероятно няма да е актуално утре.Там всичко става на момента и обикновенно не трае дълго.Доста хора го посещават,но малко са тези,които го познават наистина добре ( аз не съм в това число ).Колегите,които знаят и кътните му зъби,никога няма да пишат в който и да е форум ( може би с изключение само на 1 личност - " skitalec " . )
Иначе това,че споделяш информация от излета си е супер,но няма гаранция,че нагоре от теб,хората не са разбили платиката примерно.
Аз те съветвам другия път да подминеш " Дерето " и да продължиш нагоре.
Много има да учим още за Антона,много.
До тогава ще се надяваме най-вече на късмета си. :wink:
TICA FAN
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Атанас Катцарски написа:Захранка кюспе.
Даже се учудвам,че и перки си хванал,на плочки ли го хвърли или беше мляно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Хахаха,айде да не си пишем тъпотий!Ходи си лови там каквото знаеш.Аз пък ще хващам каквото и както мога.Ти ако имаш по 5000 + .... лв за захранки и чорби и червей,аз нямам.Ама пък мога да те закарам на един язовир(не платен) дето ти риба няма да хванеш,ако щеш и да се съдереш от скъпи храни и излишни дивотий,а ще седиш да ме гледаш как хващам!
Все пак ,можеше и да не кажа какво съм правил и какво не съм-нали.Можеше и да не пиша въобще в темата!Аман от такива като тебе,само реклама си праите на магазините и храните там дет ги внасяте от китай за жълти стинки.ЗАБЪРКАНА ЯРМА НА ЦЕНАТА НА КИЛОГРАМ РИБА,АХАХААХ
Дядо ми едно време така ги ловеше и той,по 10 кила храна ,1 кило бял,1 кг торен червей ,1 кило царевица и 1 кило жито......ахахааха.Е той досега щеше да е фалирал бре.
РИБОЛОВА Е ХОБИ,А НЕ МАШИНА ЗА ПАРИ.
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ.
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

Атанас Катцарски написа:Хахаха,айде да не си пишем тъпотий!Ходи си лови там каквото знаеш.Аз пък ще хващам каквото и както мога.Ти ако имаш по 5000 + .... лв за захранки и чорби и червей,аз нямам.Ама пък мога да те закарам на един язовир(не платен) дето ти риба няма да хванеш,ако щеш и да се съдереш от скъпи храни и излишни дивотий,а ще седиш да ме гледаш как хващам!
Все пак ,можеше и да не кажа какво съм правил и какво не съм-нали.Можеше и да не пиша въобще в темата!Аман от такива като тебе,само реклама си праите на магазините и храните там дет ги внасяте от китай за жълти стинки.ЗАБЪРКАНА ЯРМА НА ЦЕНАТА НА КИЛОГРАМ РИБА,АХАХААХ
Дядо ми едно време така ги ловеше и той,по 10 кила храна ,1 кило бял,1 кг торен червей ,1 кило царевица и 1 кило жито......ахахааха.Е той досега щеше да е фалирал бре.
РИБОЛОВА Е ХОБИ,А НЕ МАШИНА ЗА ПАРИ.
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ.
този път удари десетката евала те брат ми наистина си уникат как смо му го каза на бутника умрех от :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”