ШаралЯнтра

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: ШаралЯнтра

Мнение от G.Petkov »

sapuna написа:Вярваш ли,че някога нещо ще драсна вече!?!?!?! :lol:
И ще ми провалиш кампанията да продължим да пишем, напук на кибиците /хейтъри и пр./ -
не вярвам :D ,
Защото нито един кибик не е разказал нещо подобно на това :
sapuna написа:...И като ги почна - една малка ракия,една бялка,глътка Болярка,бум една жаба и айде в кепа.После малко спининг,ама забравил пушката при дънарката,а жабата в краката му.Бяга за оръжието обаче вижда шишето с ракията и сяда на сянка,забравя за жабите.Кълве му поредната бялка,той скача и хваща пушката!!!
И пак се разсмях, нищо че Риболовчо ме осъжда, ама е голям ташак този пич :lol: :lol: :lol: !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е,тука потвърждавам и за сетен път заявявам,че който може да пише /от граматическа и техническа гледна точка /и който може живописно да разкаже излета си и има импулса да го направи,не трябва да спира да пише.Иначе всеки троглодит може да се заяжда -това е лесно,бил съм такъв къде 13-тата си година и знам :lol: ,освен това ми е писнало от копелдаци,демонстрационен тип,които цитират непрекъснато тъпи законови разпоредби. :mrgreen: Последното го пиша от професионални позиции-ама,всъщност,нека си мислят,че Сапуна е общ работник в комунално-битово предприятие :? ,пък аз съм възкръснал готвач,който чрез пресоляване на манджата си мисли,че раздава социална справедливост :idea:.
niko_nx
новобранец
новобранец

Мнение от niko_nx »

Репортажа много ми хареса,защото е РЕАЛЕН!Такъв е риболова в БГ,такива са хората и аз също.
Би било жалко ако колегата се бъзне и се извади от уравнението като мн. други в последните години.За съжаление прекалената регулация в една система била тя сайт,бизнес или общественна сфера никога не е водила до просперитет.В исторически план примери много.
Такива теми ще ми липсват .Сайтове тип брошура; бюлетин- нямат бъдеще.

п.с.....колега С.....-да н'ти пука.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Удоволствие и кеф сред дебрите на дивата ШаралЯнтра :-)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
balsamatora
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balsamatora »

Митак,и все пак приказката трябва да има край.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

balsamatora написа:Митак,и все пак приказката трябва да има край.
:smt023 :smt023 :smt023
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Очаквам с интерес продължението, репортажа е супер.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Продължение има,но наистина няма да го споделя!
Не ми пука от критиките на триниковия паток!Ясен ми е!Мъж на 42 години съм и много добре знам какво,кога,къде и как да правя!За пореден път целенасочено няколко незабелязани мишлета се мъчат да пораснат до мишоци - така няма да го постигнете!Цитати от закони,правилници и споразумения съм публикувал и аз!Акции по зарибяване съм правил и аз.Участвал съм в десетки мероприятия ... но винаги съм стоял зад името си!Никога не съм се крил зад полата на "майка ИАРА"!

Наистина това е последната ми тема в този раздел!По точно,няма да е последна защото ще я изтрия!Това е положението приятели,посерковците драскачи добре си вършат работата!Ако някой ден идат и те "на вода" може и да ни разберат!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

sapuna написа:Продължение има,но наистина няма да го споделя!
Не ми пука от критиките на триниковия паток!Ясен ми е!Мъж на 42 години съм и много добре знам какво,кога,къде и как да правя!За пореден път целенасочено няколко незабелязани мишлета се мъчат да пораснат до мишоци - така няма да го постигнете!Цитати от закони,правилници и споразумения съм публикувал и аз!Акции по зарибяване съм правил и аз.Участвал съм в десетки мероприятия ... но винаги съм стоял зад името си!Никога не съм се крил зад полата на "майка ИАРА"!

Наистина това е последната ми тема в този раздел!По точно,няма да е последна защото ще я изтрия!Това е положението приятели,посерковците драскачи добре си вършат работата!Ако някой ден идат и те "на вода" може и да ни разберат!
Знаех си че "овчарската пръчка" и неговите съратници...ще победят.Трий Митко...и не му мисли.Аз също ще редуцирам своите репортажи....до положение на..."безинтересност"...няма да показвам нощен риболов....ще си броя пръчките преди снимка....и няма да показвам себе си с...риби със сезалчета ,без люспи и ...на трева.
Победиха хейтърите..най накрая....ще си четат извадките от закона само ..тук във форума.
Лека вечер на всички.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Евала, къде отидоха труда и опита :partyman:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Няма смисъл!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Батка смисъл винаги има. Крайно време е всички да разберем, че нещата не са само черно и бяло. Има много нюанси. И аз съм за принципа, че закона трябва да се почита и спазва. Но правя голяма разлика между човека на който горските се молят да си извади мрежите (и той им отговаря да си гледат работата) и човека който лови с 3 въдици, вместо една и после пуска рибата. Убеден съм, че ако беше с 1 въдица пак щеше да хванеш и пак да пуснеш рибата, за разлика от мен ( щото аз каквото е позволено го взимам). И пак щеше да се намери някой да ти намери косур. Дръж се като пич и спри да уйдисваш на хорта. Крайно време е да разбереш, че няма как да се харесаш на всички.
Така, че смисъл има стига да го търсиш а не да клякаш на мишките и хейтърите, особено на последните щото са много. Аз понеже не съм безгрешен и затова не мога да хвърля камък върху ти.
Ейй добре, че мога да пиша в заключени теми и дано да да
Ти повлияе написанато за да не батисаш темата. Другия път ще отидем двамата на същото място с по една въдица и пак ще хванем да знаеш. Ама още от сега казвам, че това кое мога да взема го взимам. И да ми приготвиш една разработена въдица.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

За да не си пишем само с Барута и Сапуна , ще взема да я отключа, че току виж и още някой фен на Митака се появи :lol:

Пък и заради това :arrow:
Телескоп написа:Тъй като не мога да пиша в оная другата тема/заключената/,в нея може да пише само barutchiata © :D ,то аз съм напълно съгласен с него,подкрепям го безрезервно! :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16#p948416
Митак,не бастисвай хубавата тема.Аз веднъж,заради подобна"мишка",/екоактивист/направих същото,сега съжалявам,не за друго,ами поради факта,че не трябва да позволяваме връх да вземат разни анонимници-мишоци,хейтъри,кибици и каква ли не още"напаст",на която единствената цел е да омаскаряват всичко стойностно,независимо от кого е написано! Гледайки ехидно от страни те се наслаждават над пировата си"победа".Това са хора,които не могат да се радват и оценяват успехите на другите,това са дребни и завистливи душички! Вместо да изпитват респект и уважение на постиженията на ближния си, при тях преобладава злобата и търсят всякакви форми,за да го омаскарят. Критикуват не градивно,а злобно. Тяхното състояние на душата е да изпитват омраза/неприязън /към заобикалящата ги действителност.
Ти си доказан професионалист и трябва да стоиш над тези неща.!!! :wink:
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Време е за продължението,довърши започнатото колега.Рак ще ме хване ако не видя края на приказката,както беше писал един колега.Това се очерта като темата на месеца.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Митев написа:За да не си пишем само с Барута и Сапуна , ще взема да я отключа, че току виж и още някой фен на Митака се появи :lol:

Пък и заради това :arrow:
Телескоп написа:Тъй като не мога да пиша в оная другата тема/заключената/,в нея може да пише само barutchiata © :D ,то аз съм напълно съгласен с него,подкрепям го безрезервно! :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16#p948416
Митак,не бастисвай хубавата тема.Аз веднъж,заради подобна"мишка",/екоактивист/направих същото,сега съжалявам,не за друго,ами поради факта,че не трябва да позволяваме връх да вземат разни анонимници-мишоци,хейтъри,кибици и каква ли не още"напаст",на която единствената цел е да омаскаряват всичко стойностно,независимо от кого е написано! Гледайки ехидно от страни те се наслаждават над пировата си"победа".Това са хора,които не могат да се радват и оценяват успехите на другите,това са дребни и завистливи душички! Вместо да изпитват респект и уважение на постиженията на ближния си, при тях преобладава злобата и търсят всякакви форми,за да го омаскарят. Критикуват не градивно,а злобно. Тяхното състояние на душата е да изпитват омраза/неприязън /към заобикалящата ги действителност.
Ти си доказан професионалист и трябва да стоиш над тези неща.!!! :wink:
Е сега вече Сапуна няма оправдание...РЪКОВОДСТВОТО на форума разреши....да се сподели завършека на риболовния уикенд.
Чакаме с нетърпение да видим как си ги разбил .."мустачковците"..... :D
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”