Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ШаралЯнтра
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: ШаралЯнтра
И ще ми провалиш кампанията да продължим да пишем, напук на кибиците /хейтъри и пр./ -sapuna написа:Вярваш ли,че някога нещо ще драсна вече!?!?!?!
не вярвам

Защото нито един кибик не е разказал нещо подобно на това :
И пак се разсмях, нищо че Риболовчо ме осъжда, ама е голям ташак този пичsapuna написа:...И като ги почна - една малка ракия,една бялка,глътка Болярка,бум една жаба и айде в кепа.После малко спининг,ама забравил пушката при дънарката,а жабата в краката му.Бяга за оръжието обаче вижда шишето с ракията и сяда на сянка,забравя за жабите.Кълве му поредната бялка,той скача и хваща пушката!!!

-
- кандидат преподавател
Е,тука потвърждавам и за сетен път заявявам,че който може да пише /от граматическа и техническа гледна точка /и който може живописно да разкаже излета си и има импулса да го направи,не трябва да спира да пише.Иначе всеки троглодит може да се заяжда -това е лесно,бил съм такъв къде 13-тата си година и знам
,освен това ми е писнало от копелдаци,демонстрационен тип,които цитират непрекъснато тъпи законови разпоредби.
Последното го пиша от професионални позиции-ама,всъщност,нека си мислят,че Сапуна е общ работник в комунално-битово предприятие
,пък аз съм възкръснал готвач,който чрез пресоляване на манджата си мисли,че раздава социална справедливост
.

Репортажа много ми хареса,защото е РЕАЛЕН!Такъв е риболова в БГ,такива са хората и аз също.
Би било жалко ако колегата се бъзне и се извади от уравнението като мн. други в последните години.За съжаление прекалената регулация в една система била тя сайт,бизнес или общественна сфера никога не е водила до просперитет.В исторически план примери много.
Такива теми ще ми липсват .Сайтове тип брошура; бюлетин- нямат бъдеще.
п.с.....колега С.....-да н'ти пука.
Би било жалко ако колегата се бъзне и се извади от уравнението като мн. други в последните години.За съжаление прекалената регулация в една система била тя сайт,бизнес или общественна сфера никога не е водила до просперитет.В исторически план примери много.
Такива теми ще ми липсват .Сайтове тип брошура; бюлетин- нямат бъдеще.
п.с.....колега С.....-да н'ти пука.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Удоволствие и кеф сред дебрите на дивата ШаралЯнтра 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- balsamatora
- ще става разбирач
Митак,и все пак приказката трябва да има край.
- stefan4etoo
- сериозен играч
balsamatora написа:Митак,и все пак приказката трябва да има край.

Очаквам с интерес продължението, репортажа е супер.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Продължение има,но наистина няма да го споделя!
Не ми пука от критиките на триниковия паток!Ясен ми е!Мъж на 42 години съм и много добре знам какво,кога,къде и как да правя!За пореден път целенасочено няколко незабелязани мишлета се мъчат да пораснат до мишоци - така няма да го постигнете!Цитати от закони,правилници и споразумения съм публикувал и аз!Акции по зарибяване съм правил и аз.Участвал съм в десетки мероприятия ... но винаги съм стоял зад името си!Никога не съм се крил зад полата на "майка ИАРА"!
Наистина това е последната ми тема в този раздел!По точно,няма да е последна защото ще я изтрия!Това е положението приятели,посерковците драскачи добре си вършат работата!Ако някой ден идат и те "на вода" може и да ни разберат!
Не ми пука от критиките на триниковия паток!Ясен ми е!Мъж на 42 години съм и много добре знам какво,кога,къде и как да правя!За пореден път целенасочено няколко незабелязани мишлета се мъчат да пораснат до мишоци - така няма да го постигнете!Цитати от закони,правилници и споразумения съм публикувал и аз!Акции по зарибяване съм правил и аз.Участвал съм в десетки мероприятия ... но винаги съм стоял зад името си!Никога не съм се крил зад полата на "майка ИАРА"!
Наистина това е последната ми тема в този раздел!По точно,няма да е последна защото ще я изтрия!Това е положението приятели,посерковците драскачи добре си вършат работата!Ако някой ден идат и те "на вода" може и да ни разберат!
- Vesko1
- сериозен играч
Знаех си че "овчарската пръчка" и неговите съратници...ще победят.Трий Митко...и не му мисли.Аз също ще редуцирам своите репортажи....до положение на..."безинтересност"...няма да показвам нощен риболов....ще си броя пръчките преди снимка....и няма да показвам себе си с...риби със сезалчета ,без люспи и ...на трева.sapuna написа:Продължение има,но наистина няма да го споделя!
Победиха хейтърите..най накрая....ще си четат извадките от закона само ..тук във форума.
Лека вечер на всички.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- разбира нещата
Евала, къде отидоха труда и опита 

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- barutchiata ©
- Администратор
Батка смисъл винаги има. Крайно време е всички да разберем, че нещата не са само черно и бяло. Има много нюанси. И аз съм за принципа, че закона трябва да се почита и спазва. Но правя голяма разлика между човека на който горските се молят да си извади мрежите (и той им отговаря да си гледат работата) и човека който лови с 3 въдици, вместо една и после пуска рибата. Убеден съм, че ако беше с 1 въдица пак щеше да хванеш и пак да пуснеш рибата, за разлика от мен ( щото аз каквото е позволено го взимам). И пак щеше да се намери някой да ти намери косур. Дръж се като пич и спри да уйдисваш на хорта. Крайно време е да разбереш, че няма как да се харесаш на всички.
Така, че смисъл има стига да го търсиш а не да клякаш на мишките и хейтърите, особено на последните щото са много. Аз понеже не съм безгрешен и затова не мога да хвърля камък върху ти.
Ейй добре, че мога да пиша в заключени теми и дано да да
Ти повлияе написанато за да не батисаш темата. Другия път ще отидем двамата на същото място с по една въдица и пак ще хванем да знаеш. Ама още от сега казвам, че това кое мога да взема го взимам. И да ми приготвиш една разработена въдица.
Така, че смисъл има стига да го търсиш а не да клякаш на мишките и хейтърите, особено на последните щото са много. Аз понеже не съм безгрешен и затова не мога да хвърля камък върху ти.
Ейй добре, че мога да пиша в заключени теми и дано да да
Ти повлияе написанато за да не батисаш темата. Другия път ще отидем двамата на същото място с по една въдица и пак ще хванем да знаеш. Ама още от сега казвам, че това кое мога да взема го взимам. И да ми приготвиш една разработена въдица.
За да не си пишем само с Барута и Сапуна , ще взема да я отключа, че току виж и още някой фен на Митака се появи
Пък и заради това

Пък и заради това

Телескоп написа:Тъй като не мога да пиша в оная другата тема/заключената/,в нея може да пише само barutchiata ©,то аз съм напълно съгласен с него,подкрепям го безрезервно!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16#p948416
Митак,не бастисвай хубавата тема.Аз веднъж,заради подобна"мишка",/екоактивист/направих същото,сега съжалявам,не за друго,ами поради факта,че не трябва да позволяваме връх да вземат разни анонимници-мишоци,хейтъри,кибици и каква ли не още"напаст",на която единствената цел е да омаскаряват всичко стойностно,независимо от кого е написано! Гледайки ехидно от страни те се наслаждават над пировата си"победа".Това са хора,които не могат да се радват и оценяват успехите на другите,това са дребни и завистливи душички! Вместо да изпитват респект и уважение на постиженията на ближния си, при тях преобладава злобата и търсят всякакви форми,за да го омаскарят. Критикуват не градивно,а злобно. Тяхното състояние на душата е да изпитват омраза/неприязън /към заобикалящата ги действителност.
Ти си доказан професионалист и трябва да стоиш над тези неща.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Време е за продължението,довърши започнатото колега.Рак ще ме хване ако не видя края на приказката,както беше писал един колега.Това се очерта като темата на месеца.
- Vesko1
- сериозен играч
Е сега вече Сапуна няма оправдание...РЪКОВОДСТВОТО на форума разреши....да се сподели завършека на риболовния уикенд.Митев написа:За да не си пишем само с Барута и Сапуна , ще взема да я отключа, че току виж и още някой фен на Митака се появи![]()
Пък и заради това
Телескоп написа:Тъй като не мога да пиша в оная другата тема/заключената/,в нея може да пише само barutchiata ©,то аз съм напълно съгласен с него,подкрепям го безрезервно!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16#p948416
Митак,не бастисвай хубавата тема.Аз веднъж,заради подобна"мишка",/екоактивист/направих същото,сега съжалявам,не за друго,ами поради факта,че не трябва да позволяваме връх да вземат разни анонимници-мишоци,хейтъри,кибици и каква ли не още"напаст",на която единствената цел е да омаскаряват всичко стойностно,независимо от кого е написано! Гледайки ехидно от страни те се наслаждават над пировата си"победа".Това са хора,които не могат да се радват и оценяват успехите на другите,това са дребни и завистливи душички! Вместо да изпитват респект и уважение на постиженията на ближния си, при тях преобладава злобата и търсят всякакви форми,за да го омаскарят. Критикуват не градивно,а злобно. Тяхното състояние на душата е да изпитват омраза/неприязън /към заобикалящата ги действителност.
Ти си доказан професионалист и трябва да стоиш над тези неща.!!!
Чакаме с нетърпение да видим как си ги разбил .."мустачковците".....

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.