Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Рибарска среща "Дунав 2012" Байкал!!!
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Рибарска среща "Дунав 2012" Байкал!!!
Аз следя темата, но мълча, защото от 10 август съм на море.....на 9-ти, на път за натам, мога да мина да ви видя, ако сте все още там. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ооо,Кире,ти се изгуби бе братче,притесних се за тебе
ами ние сме там още от 3-ти 4-ти,та можеш да дойдеш тогава и да си тръгнеш ден,два преди морето 

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- GODzillata
Седмицата преди морето е свързана с преглед на колата, пазаруване, стягане на багаж и т.н., но ще видим де...

Много добра инициатива, следя с интерес темата, въпреки че по това време ще бъда няколко стотин километра под вас, в района на Силистра. Така че пускайте послания в бутилки ще ги хващам с кепа надолу 
Пътищата в района на Байкал, Гиген и Загражден още ли са като след бомбандировка? Питам, защото най-вероятно след 2 седмици ще бъда там за ден-два.

Пътищата в района на Байкал, Гиген и Загражден още ли са като след бомбандировка? Питам, защото най-вероятно след 2 седмици ще бъда там за ден-два.
Пазете природата!
На загражден не съм ходил от миналата година и не мога да ти кажа мнение ,но след Крушовена са позакърпили дупките 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ице,всички пътища в раьона са чисто нови.Мислех,че и ти ще дойдеш с Петьо,поне така ми беше споменал той преди няколко дена като говорихме.Какво е положението на Цибър,ходил ли си скоро?ristich написа:Много добра инициатива, следя с интерес темата, въпреки че по това време ще бъда няколко стотин километра под вас, в района на Силистра. Така че пускайте послания в бутилки ще ги хващам с кепа надолу
Хей, Ивчо, здравей,
не знаех, че Петър ти е казвал за мен, но аз за теб съм слушал много от него
Смятаме на 20-21-22-ти да сме в района, очакваме и той да дойде. Най-вероятно ще сме по Борун/м ? сабя, но още не сме решили. С тия амури и шарана по Вадините бая се чудя. Иначе за през август задължително ще съм в Силистра първата седмица, няма как. Надявам се да се видим скоро! И благодаря за добрата новина с пътищата!!!
не знаех, че Петър ти е казвал за мен, но аз за теб съм слушал много от него

Смятаме на 20-21-22-ти да сме в района, очакваме и той да дойде. Най-вероятно ще сме по Борун/м ? сабя, но още не сме решили. С тия амури и шарана по Вадините бая се чудя. Иначе за през август задължително ще съм в Силистра първата седмица, няма как. Надявам се да се видим скоро! И благодаря за добрата новина с пътищата!!!

Пазете природата!
Опа, за Цибър щях да забравя. В неделя колега ми каза за 2 амура, гонещи 30-те кила, видял ги е с очите си. Хванати са някъде в района. Иначе тая година не съм ходил още сериозно, само минавахме от там в средата на юни и отзивите бяха слаби.
Поздрави на всички, следящи темата!!!
Поздрави на всички, следящи темата!!!
Пазете природата!
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Слаба активност,колеги!!!Аз вече едвам издържам,нямам търпение да стъпя на брега на голямата река,на 4-ти пристигам в Байкал с още няколко приятели.Който има интерес да заповяда,всеки е добре дошъл,ще се радвам да се запознаем с ловешката група!!!
Ивчо звънни един телефон за да знам кога да идвам и аз. Бях планувал от петък вечер ,ама май ще е в събота с вас. Ако има желаещи плевенчани да пишат да се организираме да ходим заедно.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще ти звънна бе,нямаш грижи.Аз в събота по обяд ще съм там,разхвърлям багажа и веднага на реката.Те пичовете от Сф и те горе долу по обяд ще пристигнат така,че когато решиш ние сме там,аз ще ти звънна преди това де!!!!
Очаквам и повечето писали в темата да се присъединят да не стане само празни приказки и 4-5 човека висящи на брега.
- ninastefanina
- сериозен играч
За съжаление без мен.martineti написа:Очаквам и повечето писали в темата да се присъединят да не стане само празни приказки и 4-5 човека висящи на брега.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- GODzillata
4-5 човека са идеалната бройка!martineti написа:Очаквам и повечето писали в темата да се присъединят да не стане само празни приказки и 4-5 човека висящи на брега.
Каре белот и 1 писар.

Днес се чух с момчетата от Ловеч и за съжаление ще пропуснат срещата.