Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Александрово - Ловешко
Модератор: sapuna
яз. Александрово - Ловешко
Ще пиша тук, защото не си заслужава да пускам тема в "Излети".
Вчера ходих да пробвам таранките там. Пристигане в 7:10 сутринта и мислех, че няма да има място, но се оказа, че имаше - от дясно:

От ляво:

Или иначе казано бях точно на крушата - местните я знаят. Бяхме само 2-та с малкия - тъй като реших внезапно в събота вечерта към 22:30 и не успях да намеря други мераклии. Стандартно там се лови на дъно, предимно на пружини, а на куките стиропор, защото има много раци, попчета и дребен костур, които ядът каквато и да било мръвка, слагана по куките!:

Те и една риба:

Язовира спада доста интензивно и рибата се е изтеглила към дълбокото. За ловене на плувка не става, тъй като е прекалено плитко, а и който е ходил там знае за прословутия Александровски вятър! До мен вдясно имаше колеги от Петък вечерта, които си бяха захранили петно с царевица, но хвърляха от брега, без внасяне - резултата е добри каракуди от порядъка на 500-800 гр, но рядко. Имам информация, че на различни места се е обаждал и шаран преди 2 седмици, но аз така и не видях вчера някой да извади от този вид!
Ние хванахме 10-на таранки, предимно дребни и то до обяд - около 12 отсече и до 5 нямах бутване - презареждах още 4 пъти. Поне малкия си прави кефа, а следобяд - яко къпане и шльопане

Освен малкото риба си хванах за пореден път и неприятен загар, та сега не мога място да си намеря място от болка! А иначе бях уж на сянка...!

Това е артилерията на съседния лагер:

Ами това е - нека всеки, който реши да ходи там, да си направи предварително сметката дали си заслужава!
Вчера ходих да пробвам таранките там. Пристигане в 7:10 сутринта и мислех, че няма да има място, но се оказа, че имаше - от дясно:

От ляво:

Или иначе казано бях точно на крушата - местните я знаят. Бяхме само 2-та с малкия - тъй като реших внезапно в събота вечерта към 22:30 и не успях да намеря други мераклии. Стандартно там се лови на дъно, предимно на пружини, а на куките стиропор, защото има много раци, попчета и дребен костур, които ядът каквато и да било мръвка, слагана по куките!:

Те и една риба:

Язовира спада доста интензивно и рибата се е изтеглила към дълбокото. За ловене на плувка не става, тъй като е прекалено плитко, а и който е ходил там знае за прословутия Александровски вятър! До мен вдясно имаше колеги от Петък вечерта, които си бяха захранили петно с царевица, но хвърляха от брега, без внасяне - резултата е добри каракуди от порядъка на 500-800 гр, но рядко. Имам информация, че на различни места се е обаждал и шаран преди 2 седмици, но аз така и не видях вчера някой да извади от този вид!
Ние хванахме 10-на таранки, предимно дребни и то до обяд - около 12 отсече и до 5 нямах бутване - презареждах още 4 пъти. Поне малкия си прави кефа, а следобяд - яко къпане и шльопане

Освен малкото риба си хванах за пореден път и неприятен загар, та сега не мога място да си намеря място от болка! А иначе бях уж на сянка...!

Това е артилерията на съседния лагер:

Ами това е - нека всеки, който реши да ходи там, да си направи предварително сметката дали си заслужава!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: яз. Александрово - Ловешко
То каде си заслужава вече,май на всякаде едно и също 

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ако не е малкия,ша гуедаш риби само на снимки...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Как да неси заслужава,глеи какво убаво си седнал на масатаgogolisec написа:нека всеки, който реши да ходи там, да си направи предварително сметката дали си заслужава!

Някой да знае как стоят нещата с язовира,платен ли е,гонят ли?
Колеги тази събота бях на я. Александрово и да ви кажа имаше си риба. Е кълвяха повече дребните таранки имаше и хора които се похвалиха че са хванали щуки, но на мене не ми се занимаваше.
Поздрави.
Поздрави.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гога ти на Жребеца не можа да изгориш , ама тука си хванал тен май
А за рибите малкия си знае работата
ти гледай масата да не я духне вятъра !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
колега а какви са условията при арендаторите,такса,брой въдици и тн.
Ами много просто 5 лв на човек без ограничение на въдиците без да се заплаща улова каквото и колкото си хванеш си е твое. Аз съм много доволен ние бяхме 7 човека платихме само за 3ма , защото само трима ловиме и така.
Благодаря колега за инфото.Ще ги пробваме другата седмица за няколко дни
А на стената пускат ли да се лови, че по едно време се правеха нещо?ganst написа:Ами много просто 5 лв на човек без ограничение на въдиците без да се заплаща улова каквото и колкото си хванеш си е твое. Аз съм много доволен ние бяхме 7 човека платихме само за 3ма , защото само трима ловиме и така.
Ами незнам да ви кажа, ще ви излъжа. Най добре е като идите там да попитате покрай големите тополи е караваната на пазача. Предполагам щом си плащаш няма да има проблем но незнам. И ползвайте само качествени захранки ако искате много риба иначе нестава или поне при мене нестава.
- interdoc
- научил се да хвърля
Моя опит на този язовир показва че качествените захранки събират качествени раци но може откакто е под аренда да са се променили нещатаganst написа: И ползвайте само качествени захранки ако искате много риба иначе нестава или поне при мене нестава.
Ами незнам аз исках да си хвана и раци ама нещо неможах. И на дъната не ми дърпаха тези раци.interdoc написа:Моя опит на този язовир показва че качествените захранки събират качествени раци но може откакто е под аренда да са се променили нещатаganst написа: И ползвайте само качествени захранки ако искате много риба иначе нестава или поне при мене нестава.
Може да са били на дискотека докато съм ловил