Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
браво колега! това на най първия мост ли е че не се ориентирам по снимките! аз отидох със братовчед ми и още 3ма вечерта от 6 до 8, но само 1 дребен костур и няколко попчета (последния мост този който е към село димчево) ... може би беше прекалено горещо, а може и пълната луда да й влияе нещо... знам ли я подлата 

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- вече хвърля и на тежко
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- научил се да хвърля
колеги, някакво инфо да дадете за суходол ( средец ) ..каква риба държи язовира, някой ходил ли е скоро..вадил ли е от шараните майки или от амурите над 10 кг.. 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Бях веднага след последният мост в дясно , посока Димчево.Повечето таранки удариха след 12;00 на торен червей и на сладка царевица 2-3 бели
Пробвай в дупките в тревите аз там лових с директен 7 метра а на последният мост пак покрай тревите на шарен червей дава бабушка и червенопера като предпочита комбинация от еди жълт и един червен червей на дъно 50-70-80см. а за каракудата не повече от 30см или поне аз на толкова я лових
Пробвай в дупките в тревите аз там лових с директен 7 метра а на последният мост пак покрай тревите на шарен червей дава бабушка и червенопера като предпочита комбинация от еди жълт и един червен червей на дъно 50-70-80см. а за каракудата не повече от 30см или поне аз на толкова я лових
Последно промяна от Pe6o_Tikvata на Сря Юли 04, 2012 7:36 pm, променено общо 1 път.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- научил се да хвърля
никой ли не е ходил на платения в СуходолProfiLER написа:колеги, някакво инфо да дадете за суходол ( средец ) ..каква риба държи язовира, някой ходил ли е скоро..вадил ли е от шараните майки или от амурите над 10 кг..

-
- Модератор
В Суходол от две години не ходим. Мошеници станаха там.Искат да печелят само от таксата по 2 лева на пръчка.Колега казва, че излизали само червеноперки на бял червей.За шараните не се чува нищо.
-
- новобранец
колеги някои имали инфо за ЯСНА ПОЛЯНА мерси предварително
Преди 2 седмици бях там,в петък спокойно,тихо и риба даваше,в събота сутринта лудница народ селяци колко щеш чалга,къпаници в язовира рибата отряза разбира се .а най-голямата наглост беше като видях че сутринта една (чалга компания-5-6 младежа) с 2 вишневи вектри вадеха мрежа от водата :Х
На място за 2 лагера имаше 6 такива и в средния се оказаха бракониери.
видях вечерта че се канеха да влизат но и видях че пускат кошове за раци а сутринта като разбрах за мрежата вече нямаше и смисъл да звъня на които и да е -че до като реагира някои ...... те си събраха мрежата и гооо
Ако някой има актуално инфо и на мен ще ми е от полза,смятам да направя един излет неделя-понеделник,като идеята е че до вечерта в неделя ще си намеря място :Д
На място за 2 лагера имаше 6 такива и в средния се оказаха бракониери.
видях вечерта че се канеха да влизат но и видях че пускат кошове за раци а сутринта като разбрах за мрежата вече нямаше и смисъл да звъня на които и да е -че до като реагира някои ...... те си събраха мрежата и гооо
Ако някой има актуално инфо и на мен ще ми е от полза,смятам да направя един излет неделя-понеделник,като идеята е че до вечерта в неделя ще си намеря място :Д
Както бях писал ,посетих водоема,доста хора на всякъде заето но логично неделя след обяд започнаха да се освобождават места.Настаних се на хубаво място с 2 подхранвани шамандури от събота и неделя :Д и за чакахме.имаше и други шаранджйи и никой не бе имал удар събота и неделя.Гледам леко привечер в далечината бай мурук загражда язовира от бряг до бряг с мрежа последва112 така така нещеш ли след 30 мин лодка с 2-ма (очевидно охрана) питат къде е мрежата кой се обади ала бала ,намериха я извадиха я ,получихме от тях информация че вече имало 10 толупа вътре,до тук всичко ОК .На сутринта нови 2-ма със същата лодка(очевидно новата смяна на охраната) обиколиха всички лагери АААА УУУУ тука е забранено вододайна зона тръгвайте да не се глобяваме .Язовира си е абсолютно свободен охраната просто си разчистваха за да могат да си бракониерстват на спокойствие (този сценарии съм го чел от форуми че е практикуван още преди да бъде забранен ,Та така де никои не им се върза освен нашия лагер който така или инъче вече бяхме започнали събирането на багажа поради ангажименти.резултата за нас 1 шаране -3-ка колегите до нас 2 малко по малки,а и 3 каракуди половинки на по 3 зърна царевица :Д
Изглежда ВиК се опитва да прекара някаква забрана за вододайните язовири,до колко е законосъобразна не знам.Надявам се скоро някой по на вътре в нещата да изясни ситуацията.
Ачката, понеже явно си бил до двама мои приятели - днес сутринта минали от Горска стража и казали, че няма такава забрана
малко по-късно цъфнал същия охранител от стената, който вчера е гонил рибарите, с лада нива и с една уфимка отишъл на другия бряг да си изкара мрежите?!
едвам си мъкнел чувала! 
Явно пречим на охраната, приятели!

Явно пречим на охраната, приятели!

Линч,линч и само линч им трябва на такива! Плащаме им заплати за да пазят а те най-нагло ни мамят и крадат. Те са кретени няма как да им се обясни така че да разберат ,просто ние рибарите ако смятаме че не сме кретени трябва да подпалим 112 при всяка видяна нередност.
Това е прекрасен водоем но още не съм имал излет там без да стана свидете на подобни безчинства.
бг поздрави на твоите хора ,арни пичове
Това е прекрасен водоем но още не съм имал излет там без да стана свидете на подобни безчинства.
бг поздрави на твоите хора ,арни пичове

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Именно, колкото пъти съм ходил там, всеки път съм бил и аз свидетел на бракониерски дерибейства, които явно никой не може да спреachkata81 написа:... Това е прекрасен водоем но още не съм имал излет там без да стана свидете на подобни безчинства.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
ако има желаещи за спининг по тунджа до Самоилово от Бургаски регион пишете на личен
някаква информация зз Вая и Дупките блаагодаря предварително