Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скромен излет на Шуменското езеро
- choch0
- научил се да хвърля
Re: Скромен излет на Шуменското езеро
Костурите ги барнах от страната на главния път. Събота предполагам пак ще съм там, ако искаш може да се видимКолега, ти по кои места обикаляш със спининга и къде набара костурите?

Ако няма ще се намерятchoch0 написа:Костурите ги барнах от страната на главния път. Събота предполагам пак ще съм там, ако искаш може да се видимКолега, ти по кои места обикаляш със спининга и къде набара костурите?. Ботуши имаш ли ?

Тея са който вземах имаше още 2-3 по малки някой друга червеноперка и така.
Иначе незнам нищо повече за тея разправии ако науча нещо ще го споделя

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Като казваш главния път имаш предвид бялата пръст под ДАП-а ли (страната, която е под СБА и Лифтком)?choch0 написа:Костурите ги барнах от страната на главния път. Събота предполагам пак ще съм там, ако искаш може да се видимКолега, ти по кои места обикаляш със спининга и къде набара костурите?. Ботуши имаш ли ?
Иначе ботуши нямам (предполагам имаш предвид за газене), ловя от брега.

От стената са изчезнали някакви съоръжения по непотвърдена информация и ще е затворена за неопределено време,така е казал човека който събира таксите
Доста скромно
Добри тави.Скоро не съм виждал такива на живо.Браво

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Че какво може да е изчезнало, много ми е чудно. Там освен бетонни плочи друго няма. Кулата пък е запечатана от години, но и преди това в нея нямаше нищо и всичко в нея беше унищожено още от времето, когато ходех с руските такъми на баща ми за риба.Ivoto92 написа:От стената са изчезнали някакви съоръжения по непотвърдена информация и ще е затворена за неопределено време,така е казал човека който събира таксите

- Sleepwalker_
- разбира нещата
В язовира има доста стабилна популация на качествени платики, наред с другата риба. Миналото лято докато обикалях със спининга, до кулата един пич с фидер беше напълнил цял живарник с подобни тупалки.RAAZIEL написа:Доста скромно![]()
![]()
![]()

Качествени платики-БРАВО!!!

Колеги някаква прясна информация за езерото.Чудим се дали да не го посетим в неделя.
Интересува ме дали е още затворена стената и може ли да се получи някакъв плувкарски риболов по другите части на езерото?
Не съм го посещавал до сега и ще бъда благодарен на някакви коментари
Интересува ме дали е още затворена стената и може ли да се получи някакъв плувкарски риболов по другите части на езерото?
Не съм го посещавал до сега и ще бъда благодарен на някакви коментари

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Най-вероятно разправиите ОТНОВО са за незаконно събираните 5лв. от напоителни системи. Тия мизерници вече трета година си събират яко парички и не им пука за никого и за нищо. Крайно време е да се сложи край на това. Да се надяваме, че поредната разправия този път ще се реши в наша полза. Време е и г-н кмета Костов да се намеси. Иначе езерото е чудесен обект за риболов... 

- choch0
- научил се да хвърля
Здр колега, до колкото разбрах вече таксата се събира ЗАКОННО !!! Така че нямаме много много избор дали да я платим или не. Интересното обаче е че виждам че хора с лодки да влизат привечер .... ако пак ги видя този път ще сигнализирам .... инче добре си ги направил тези платики.