Сред природата в търсене на хубави места за риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сред природата в търсене на хубави места за риболов

Мнение от Vesko1 »

Страхотно излетче колега...а завършека със шишчетата...това е мечтата на всеки риболовец,и биричка като има-кой като теб. :D
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Веско, то това излетче е от преди доста месеци, не знам как се сетиха за темата на колегата чак сега :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
vano31
новобранец
новобранец

Мнение от vano31 »

antivik написа:Веско, то това излетче е от преди доста месеци, не знам как се сетиха за темата на колегата чак сега :? .
- Понеже ми е ужасно любопитно, как върви и добри ли са резултатите от риболовстването по тези "хубави места за риболов"...:)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ако някой ги е посещавал да казва, аз не знам :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

По време на разходката с разузнавателна цел по пътя водещ до заветно место имаше доста големи коловози от камиони извозващи дърва от района.Сега навивам мой колега с джип да посетим местото с цел риболов както се казва по учебник с всички налични ЗАКОННИ сили и средства.Той принципно е съгласен за излета но се надява на малко захлаждане и тогава да идем.Ако всичко стане както го замисляме бъдете сигурни че ще има снимки за излета пък и дано има и рибни екземпляри да позират на снимки.Не искам предварително да правя прогнози но сигурно ще се намесят и колеги с изказвания дразнещи повечето от съфорумниците както се случи с колегите с излета на яз Ивайловград то хубаво ама защо това сте го направили така не можеше ли да бъде иначе и тн.Дано да имаме късмет да направим излета пък после ще видим!!!!Поздрави на всички!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
vano31
новобранец
новобранец

Мнение от vano31 »

gotra написа:По време на разходката с разузнавателна цел по пътя водещ до заветно место имаше доста големи коловози от камиони извозващи дърва от района.Сега навивам мой колега с джип да посетим местото с цел риболов както се казва по учебник с всички налични ЗАКОННИ сили и средства.Той принципно е съгласен за излета но се надява на малко захлаждане и тогава да идем.Ако всичко стане както го замисляме бъдете сигурни че ще има снимки за излета пък и дано има и рибни екземпляри да позират на снимки.Не искам предварително да правя прогнози но сигурно ще се намесят и колеги с изказвания дразнещи повечето от съфорумниците както се случи с колегите с излета на яз Ивайловград то хубаво ама защо това сте го направили така не можеше ли да бъде иначе и тн.Дано да имаме късмет да направим излета пък после ще видим!!!!Поздрави на всички!!!!
Дано позахладнее, че наистина жегите са жестоки. Наслука и късмет ви пожелавам, ще чакам с нетърпение снимков материал от излета ви. Поздравления за хубавите снимки и репоратажи! Дано числеността на рибите по нашенските, български водоеми, с течение на времето значително се увеличи, за сметка на броят на раздразнителните, недоволните и мрънкалата сред нас:)
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Всичко е супер,ама огън в гората не се прави върху листа!Че после може да горне нещо,примерно 50-100 декара.Сугурен съм че сте си го огасили добре натръгване,ама не е това начина.Разбутвайте листата отдолу 100% има влага и си направете с почвата едно хубаво огнище,като на морето с пясъчните замъци.После го зариваш и поливаш с каквото имаш.....
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Paublo_Eskobar написа:............Разбутвайте листата отдолу 100% има влага и си направете с почвата едно хубаво огнище,като на морето с пясъчните замъци.После го зариваш и поливаш с каквото имаш.....
Само да допълня-за още по-голяма безопасност задължително огнище в гората се огражда освен с пръст и с камъни! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Готрите са "огън бий" и аз имам абсолютно доверие в тях! Имайте го и вие! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Само за допълнение и успокоение към съмняващите се колеги!Точно на метър и половина от мен на снимката има чешма.Така, че за огъня бъдете спокойни и дишайте дълбоко!Имаше и маса и пейки на които всеки МОЖЕШЕ да седне за почивка .Имаше и специално место за скара и други атрибути за пикник.ИМАШЕ, но след нашествие на други ПЛЕМЕНА НЯМА нищо!Всичко е опустошено за жалост!!!Поздрави на всички!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”