Трофеен ЛИН

Модератори: bobopeli, sapuna

slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Re: Трофеен ЛИН

Мнение от slavi253 »

има ги и тука ама дебнене си требва :wink:
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Хубава риба браво !
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

Браво :smt041 :smt041 другия път още по голям.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Браво хубав Лин! Линът расте на година 1см.на колко ли години е този хубавец :?: :smt017
Всичко заебавам и за риба заминавам!
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

над 30 годишна е :lol: :lol: :lol:
Жаден съм а вода не ми се пие
Аватар
gergi83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gergi83 »

:smt038 :smt038 :smt038
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Колега, следващият път, като хванеш, помисли и за българският исторически музей. Да вземеш да направиш и една снимка само на ЛИНА, че да я сложим в рамка в музея. То това си е само за музеен експонат. А братята иберийци да се погрижат, това да е най-големият, но ти да си му майсторът. Гледам го няколко пъти това животинче и му се възхищавам. Лично аз имам само един единствен екземпляр (но далеч под този размер :( ) през целият си около 50 годишен риболовен стаж. Дай боже и в BG да се появят скоро такива екземпляри. Още веднъж - БРАВО за красивия екземпляр и за това, че го сподели с нас :smt023 .
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

:rolleyes:
mitaka_25
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitaka_25 »

евала за рибока :D
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Браво,ако това е шибаното Шпаньолско,има шанс да стане като коридски бик :) Цъ,цъ - в Асеновградско и в Смолянско големината на такива рибки е като на гущерчета.Явно,условията са неблагоприятни,не е от дейността на братята-риболовци,защото почти няма хора,които да си харчат времето с целенасочен риболов на лин.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

INCUBUS написа:Браво,ако това е шибаното Шпаньолско,има шанс да стане като коридски бик :) Цъ,цъ - в Асеновградско и в Смолянско големината на такива рибки е като на гущерчета.Явно,условията са неблагоприятни,не е от дейността на братята-риболовци,защото почти няма хора,които да си харчат времето с целенасочен риболов на лин.
най големият риболовец във форума-шапка ти свалям и много се радвам когато има толкова ерудирани хора като теб на тема риболов-коментарите ти винаги са страхотни-неповторими,умни подплатени с много мисъл и тактика-поклон,поклон пред теб INCUBUS :wink:
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Аз преди време съм хващал лин и то в големи количества по микро язовири не е трудна риба даже напротив, стига да има голяма популация във водоема, което в последно време е рядкост не само за лина ами за почти всеки вид риба в Б-я, като изключим уклея и червеноперката, които се ловят добре почти на всякъде. При нас е известен като каленик или блатна пъстърва. А за успеха на колега Браво!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

По "Тошово" време на мина Болшевик лин се ловеше като уклей,в болшинството бяха и с такива размери....Инкубуса е прав ,че за такъв вид риба ,риболова трябва да си е целеви ,не става да имаш успех така по между другото :wink: По природа шарана може само да му завиди за инстикта му за самосъхранение :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Хубав Лин много рядко стига тези размери.Като си помислиш че на година расте по 1см. може да му сметнеш годините.Браво колега!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
L1v3ruS
новобранец
новобранец

Мнение от L1v3ruS »

lif3house написа:Аз преди време съм хващал лин и то в големи количества по микро язовири не е трудна риба даже напротив, стига да има голяма популация във водоема, което в последно време е рядкост не само за лина ами за почти всеки вид риба в Б-я, като изключим уклея и червеноперката, които се ловят добре почти на всякъде. При нас е известен като каленик или блатна пъстърва. А за успеха на колега Браво!
Преди 20-ина години си спомням как Малък Беглик направо "вреше" от каленци....набараш ли пасаж излизаха десетки за отрицателно време,чат-пат имаше и по-едри екзепляри :) 800 гр. ми се беше закачило помня,бях около 10 годишен и с бамбукова "шпага" Добре че баща ми беше с мен да ми асистира,аз бях решил че съм закачил някъде :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”