Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Летен риболов на мач
Летен риболов на мач
Здравейте,колеги и колежки!
Днес станах сутринта и реших,че от доста време не съм ловил шарани (3-4 месеца),че съм зает със пъстърви
. С малко преговори навих чичо ми да ме закара на "Романтика".Лових на своя любим метод-риболова на мач.Основно 0,16мм ,повод 0,14 мм. ,лек ваглер 1+4 гр. ,кука номер 12 и за стръв 2 царевички не съм ползвал някаква специална захранка а няколко шепи царевица.След около половин час дойде и първото ми кълване на шаран който се оказа с тегло 1,6 кг.След него стана много топло и имах само едно кълване на въдицата с тапа и монтаж за толстолоб.Рибата не беше много голяма толстолоб към 1-2 кг.Толстолоба замина да си расте а шаранът си го задържах.Съжалявам ,че съм снимал рибата вкъщи ,но просто нямах фото на водоема ,затова и не съм правил разни пейзажи. 
Днес станах сутринта и реших,че от доста време не съм ловил шарани (3-4 месеца),че съм зает със пъстърви

- Прикачени файлове
-
- Изображение0449.jpg (180.86 KiB) Преглеждано 2288 пъти
-
- научил се да хвърля
Re: Летен риболов на мач
Браво колега,занапред по-големи да ги вадиш 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
шаран с кука 12 номер уоу ........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хубав шаран но щом си го хванал твой си е и на билета пише законите за какви риби и до колко можеш да задържиш така че не се притеснявай за снимката в кухнята 

Риболова е хоби.Наслука 

- Rapala_Team
- разбира нещата
че няма нищо странно в куката .. шарани се ловят и на 16 ти номер Кукаbegleca_sv написа:шаран с кука 12 номер уоу ........

CARP FISHING 

трябваше да направиш обратното,успех за напред
Важно е че си бил сред природата и си се отчел с хубави риби.
-
- новобранец
Аз хващах шаран 3.800 кг с кука номер 12begleca_sv написа:шаран с кука 12 номер уоу ........

хубаво шаранче колега пожелавам ти ,по- големи за напред . а м/у другото,моят личен рекорд е -шаран 4.550 кг с кука 14 и повод 14... 74 см дълъг дивак . искренно пожелавам на всеки да усети такава тръпка.ако си с малка кука не значи ,че ще ловиш малки риби. наслука
Напълно съм съгласен!krasi gg написа:хубаво шаранче колега пожелавам ти ,по- големи за напред . а м/у другото,моят личен рекорд е -шаран 4.550 кг с кука 14 и повод 14... 74 см дълъг дивак . искренно пожелавам на всеки да усети такава тръпка.ако си с малка кука не значи ,че ще ловиш малки риби. наслука
- joro-fidera
- новобранец
Че какво и е на куката моя личен рекорд за шаран е 6.900 от Богров и го искарах на мача с кука 14 и повод 14.