POMOщ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Re: POMOщ

Мнение от ORadev »

Благодаря на всички модератори ,Вие ме накарахте да бъда част от това общество,радвам се ,че ви има ..Дано всеки риболовец прочете ,вашите споделени разкази тактики ипредложения за успешен риболов...КЪСМЕТ.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

ORadev написа:Ходя с колело ,всеки килограм е от значение .

Вместо за въдици, по-добре помисли за някое комби, пък после вече можеш да товариш к'вито си искаш сопи... :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

"Затворен водоем" около Русе,с колело?! Най-близкия,за който се сещам е Чифлика,ама до там са едни баири...... а и риболова там май не е "дащен". С велосипед,най-добрата дестинация е Дунава.
Купуваш си един калъф за въдици (20лв +–),вътре: един директен телескоп 7–8м;фидер или някакво телескопче с макарка (леко дъно);един чадър и си готов. Има и раници с "вградено" столче,побират инвентар и храна,нужни за еднодневен излет,щото с колело,повече от един ден......
Аз съм ходил с колело на буните,от Руското консулство до там ти се набива гъза.Бях само с един телескоп за калъч,но то тогава имаше и път покрай брега,а сега е като Амазонска джунгла.
Както каза ГОДзи,кола?! Или комбина с някой,който има?!
Или някоя моторетка-скутер,Симсон........ Позволяват монтирането на дисаги=повече багаж+по-далечна дестинация!
Успех в решаването на дилемата!
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

О Rаdеv,извинявай,ма кефиш с такъв папуаски изказ :lol: ,как да не отнесеш майтапа ?За акъл си от дунавските специалисти в любителския риболов и трябваше малко по-инак,в смисъл на кратко,грамотно и ясно,да си направиш питането-само това е някаква гаранция,че ще получиш веднага съвет без бъзици.
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Ето това хрумване чаках .ще си взема ЧАДЪР. Благодаря на всички,моля ключ.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

ORadev написа:Ето това хрумване чаках .ще си взема ЧАДЪР. Благодаря на всички,моля ключ.
Сигурно визираш моят пост.
Написах го,защото и аз съм ходил с колело за риба. Ако си го приел като ирония ....ами съжалявам!
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Трапер нее ирония,имам всякакво оборудване но чадър ...НЯМАМ :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Мнение от @Poly »

Мисля, че колегата скучае...и си търси шаранчета в форума :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Решението е елементарно :idea: Продаваш всички въдици които имаш . Купуваш си една спинингова гега + макара , едно рибарско елече , две кутии примамки за по джобовете , два сандвича в другите джобове , шапка с козирка , шише вода в задният джоб на елека и газ с коуото къде ти душа иска :D Това комбита и други чудесии ... Аз примерно все още не мога да разбера каква работа би ми свършило някое комби , освен проблеми с паркирането и съответно не си взимам такива за лично ползване :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

То за туй,моята концепция е :Никакъв чадър /имам доста голям сгънат в къщи и прашасва!/,или намирам естествена сянка поне за половината ден,или се пържа в собствената си пот,защитен от едно сомбреро цвят "Камуфлаж" на тутулината и тънка риза с дълги ръкави-пак "камуфлаж".Никакво комби - залагам на хеч-бека,с възможност за включване на 4х4,с клиренс 19 см,по-маневрен от комбито,по-проходим и по-икономичен.
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

INCUBUS написа:То за туй,моята концепция е :Никакъв чадър /имам доста голям сгънат в къщи и прашасва!/,или намирам естествена сянка поне за половината ден,или се пържа в собствената си пот,защитен от едно сомбреро цвят "Камуфлаж" на тутулината и тънка риза с дълги ръкави-пак "камуфлаж".Никакво комби - залагам на хеч-бека,с възможност за включване на 4х4,с клиренс 19 см,по-маневрен от комбито,по-проходим и по-икономичен.
:smt023 :smt023 :smt023
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Павле чел съм всичко във форума писано от теб и Сестрата, затова си имам и спининг но го ползвам за река русенски Лом. Нар.Дунав имам само 2 бели рибки до 1 кг.Но на Лома има много кефал ,. но отпуската е кратка.Благодаря ти за всичко споделено. :prayer: :prayer: :prayer:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”