Какво кълве на пресевните на Шаново?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Angier
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Какво кълве на пресевните на Шаново?

Мнение от Angier »

Очертава ми се ходене другата седмица и ми се ще да съм подготвен с правилния такъм и захранка :) .
Също ме интересува толстолоб някой вадил ли е там :?:
Мерси предварително :)
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е добре да ги показваме!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на пресевните на Шаново?

Мнение от С.Върбанов »

Прочети 3 реда под твоето питане какво пише и тогава пускай нови теми !
Може и тук - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=105
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Angier
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Angier »

Благодаря, колега.. Темата не я бях видял, а сега я прочетох. Разбрах как е хавата долу-горе. Имаш ли някаква информация за толстолоб?
П.С. Комшията ходи преди 2 седмици на Шаново и се върна с близо 17кг. сомчета. Хвърлял е само дъно на земен червей. Ако някой се интересува мога да кача снимка къде точно е бил, 'щото сега не ми се занимава.
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е добре да ги показваме!
ildisto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ildisto »

Айде дай по-точна информация за мястото /може и на лични/ че след 20 дни си идвам в отпуск и ще ходя натам.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Кажи му на твоя комшия ,че , ако го хвана да си тръгва с 17кг сомчета ще му ги натъпча там където най-малко го огрява слънцето !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

А пък аз се наемам да му ги извадя през носа :evil: :evil: :evil:
Angier
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Angier »

Що така с лошото? Може би не се изразих правилно.. Когато казах сомчета, имах предвид няколко парчета по 2,5 - 3 кг. Така че няма нужда да се ядосвате, ако си мислите, че е прибрал няк'ви дребаци. :)

А за това къде е бил, ildisto --> Изображение
В ляво от този големия завой в Шаново има един път (първите 50 метра са асфалтирани, после става черен). Хващаш него и там където съм отбелязал завиваш на дясно - следва едно малко мостче (широко колкото за една кола и без парапети). Веднага от моста свиваш в дясно и е там (пътя така или иначе свърша и няма как да го объркаш).
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

За това ,че са 17кг !!! Виж си билета какво пише в него , а за сомчета и то бебета да не говорим ! Е това е точно пресевната в която живее митичния ! Там копае багера в момента , а преди малко се прибрахме с Дунавския от предната пред нея :wink:
Ето я -

Изображение

Изображение

Angier
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Angier »

Колко време стоя там и излезе ли нещо интересно?
SisCreFish
новобранец
новобранец

Мнение от SisCreFish »

Колеги искам да попитам и аз нещичко,понеже тия дни ще намина покрай пресевните ама на коя се чудя,т.к. в момента имам само под ръка директен 7м гол телескоп. Надявам се на платика и каракуда,но къде...моля за съвет къде би било най-удачно за такъв риболов? :) Благодаря ,Наслука на всички!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Надявай се повече на уклей и перки с директния !

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”