Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН
Модератор: sapuna
Извинявай за въпроса на какъв интернет ползваш там ? Някакъв мобилен ? просто ми е интересно 

Последно промяна от Centro на Чет Сеп 13, 2007 7:24 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
Добър вечер, днес захраних добре с царевица която Велчев ми донесе и утре сутринта ще видим резултат ако има такъв.Между другото днес на хранилка след17ч.една платика към кило и 2 каракуди по половинка,нивото за 1ден спадна с 5 см.по вертикал.Времето е чудесно.Искам да изкажа пред всички най сърдечни благодарности на Велчев62 който ми донесе антибиотик че ме беше свил един зъб дано всички колеги сме така отзивчиви като него.
-
- кандидат преподавател
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,Жребчево е необятен и непредсказуем водоем!От всичко има нужда и всичко трябва да се пробва/ако има мерак и свободно време/.
Заформяме се яка група.Преценете,всеки сам за себе си,как мислите да прекара дните на срещата.Аз разпъвам две сопи на царевица и...сядам.За хищниците...използвайте цялата си налична техника,цялото си въображение и опит,и вярвам че няма да съжалявате.Има колеги,на които им предстои рибарско кръщене на този язовир.Казвам им-както си знаете до сега....така си се подгответе!За дребоците-че били измрели 500гр пинки-пепел им на точиците.Купона да върви!Риба има всякаква,стига да я търси човек!!!
Заформяме се яка група.Преценете,всеки сам за себе си,как мислите да прекара дните на срещата.Аз разпъвам две сопи на царевица и...сядам.За хищниците...използвайте цялата си налична техника,цялото си въображение и опит,и вярвам че няма да съжалявате.Има колеги,на които им предстои рибарско кръщене на този язовир.Казвам им-както си знаете до сега....така си се подгответе!За дребоците-че били измрели 500гр пинки-пепел им на точиците.Купона да върви!Риба има всякаква,стига да я търси човек!!!

Последно промяна от sapuna на Пет Сеп 14, 2007 11:51 pm, променено общо 1 път.