Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Е Кире,комарите и мухите и при нас ги има,ама пръскаме с препарати лагера.Е тука тая баница с айран беше точно на место за закускаИзображение Аз бях за почивката и да избегам от жегата.А като сме най зле все така да смеИзображение Така си карат някой софиянци отпуската.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тука пише че вчера е имало температурни рекорди в 20 града за всички времена откакто се води статистиката :arrow: http://sinoptik.bg/news/20-temperaturni ... hasa-425.А в Анталия е било 52градуса.От утре пише че падат с 10 градуса.Интересното е че моя приятел хвана сомче на рибе в събота 2.5 кила по време на земетресението в 16 часа,той го хвана 5 минути слет това.Там нищо не усетихме,а в София е било 4.2 по рихтер.Е вие сте на ред.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:...Така си карат някой софиянци отпуската.
Дай Боже всекиму! :D :drinkers:
Много яко си изкарвате и угаждате! :smt023

При мен оня ден беше:
Изображение

Такава жега беше, че кучето почна да се окопава: :lol:
Изображение
Изображение

Сипнах в басейна Саво по препоръка на Пав и водата блесна:
Изображение
...10х, Пав! :drinkers:

Веднага почнах да отмарям:
Изображение

На свечеряване...
Изображение

...му поседнах на салатка, сръбска сливовица и айрянче:
Изображение
Изображение

Днес рипнах до един остров, но си останах само с рипането. :mrgreen:
Изображение
Изображение

...та те така, рапорт даден! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Епа така де.Като се релаксира трябва да е качествено с екстри.Рапорта ти го приемам.Та за Дунава трепат амура на некой места.На Иваиловград биха огромни шарани ама преди месец-по 18 19 кила разправят-тука не съм видел такива некой да показва.Та чак се очудих че само над 2000 човека на око преброих,без шипоченския залив :lol:

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Браво Люска:)

Утре сутринта ще снимам моите уникални мекици и препълнения с палатки двор:)
А, засега се подготвят едни рапанки, сафридчета и подобни:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...Риба не хванах, иде ми да запаля целия гараж с такъми и да си намеря друго хоби...я шиене на гоблени, я някой хор за стари градски песни... :roll:
То е щото все гониш едрото :D !

Пък аз днес в границите на околовръстното на София ги "утепах" :D !
Снимки няма да има, щото П.Иванов може да ми пусне критичен пост, пък аз напоследък доста критики отнесох :D !
То си е малко неудобство да имаш в темата за удоволствията, представител на законосъобразната страна, ама така е дошъл и така сме го приели за съавтор. Щом е тук - ще се съобразяваме :D !
Пък бях днес в почивка и тъй-като много обичам риболова в делнични дни, въпреки силния вятър, раво сутринта се понесох в 7.00 :lol: към един гьол, където бях сигурен, че ще има заветно място за мен :D !
Така и стана, до обяд лових хищни рибки, които обаче у дома ги ядем, а след обяда ....
След обяда попилях мирната риба !!!
Все едно мястото ми беше захранил Чируза, а той храни много :D , не е като мен "нехранирибко" :D ,
А в действителност, по-постно захранване не съм правил през последните две години :D !
Тънко, тънко, до немайкъде, ама разчитах, че тези от петък, събота и неделя са дали всичко от себе си и сега, в понеделник ще прибера плодовете на труда им.
Точно така и стана -
Платички по 300-400, каракудки, яки баби, абе пълен кеф!
Той, Чируза, ако чете - ще се сети къде е мястото :D !
И най-лошото / моля някой съавтори да не четат по-нататък/ :D -
Взех всичката риба,
За мен и за една блага жена, с която работя вече повече от 30 години,
Та с нея извършваме натурална обмяна, в унисон с мястото на България в света в 21 век,
Аз риба почти не ям или малко, но пия ракия, но не много :D ,
Тя не пие, но яде много риба, а произвежда домати и краставици, естествени, натурални, и задължително много вкусни,
Та правим много често бартер - риба за салата :lol: , понякога разменя ме и гъби и всичко което може да се използва в бита!
Но най-много салата :D !

Съдейки по дължината на поста, днес съм послужил на себе си доста, много съм доволен, и жегата намаля, та дано тръгне малко този пусти риболов, че то скоро ще свърши и това лято и хайде на леда, а :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Е при мен имаше още една последна екстра.Преди да си тръгна донесоха голяма кофа с раци-изчистиха ги,свариха ги и изядох към 50 броя речен рак за вечеря-да не се минем.Та ще чакаме репортажи и щастливи моменнти на колегите,защото трябва хубавите неща да ги има по често,за здраве и щастие.Обаче камъка да снима и малко от риболова.Аз имам спомени от миналата година.Паркирах горе тукИзображение И по пътеката надолуИзображение Духаше силен вятър тогава и имаше здрава вълна.При теб раци речни има много тукИзображение А докато пиша се появи и бате Гошо без снимки-така не е хубаво в нашата тема а :?:

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Айде да не кажете че не давам рапорти и отчети а само ви мъмра , то щъ да се отчета :D
Значи отпушихме петък вечер за едно селце нависоко в близост до голям курорт . Та ядене , пиене и тези три неща . После у събота ми се наложи да си дода за малко до Софето та и във форума бех за известно време :lol: После па горе . Басейни , ядене на месо , много мастика и после една страхотна домашна ракия и после узаки некво . Един бърз бой с цигани . Тия цигани се оказаха много културни , на другият ден като ме срещнаха докът си взимах 3 в 1 , в един глас ме поздравиха с "Добър ден" :D Та неделята беше плануван и риболов на близък максимално красив , труднодостъпен и страшно чист водоем . Единственото място в БГ от където консумирам клен и има страхотен вкус . Та в съвсем нормално време за риболов , около десет и нещо , бяхме на гьола . А там карсутЪ се сипе от всякъде :

Изображение

Изображение

Чисто , пусто , нема кой да те напсува начи . Та забърках на детенце и едно негово приятелче малце захранка и ги оставих с булите и другите образи да цъкат дребен кустур и слънчак на почина кеч и резийл а аз отпраших с УЛто за заветният вкусен куен . Към дванайсе без нещо кантарчето отчете 2980 гр. куен у пликот и риболова съвсем уставно беше приключен :

Изображение

Тва че снимките са от талафона сметам да ви е пределно ясно ама не бех тръгнал да правим брошури а на релакс + риболов . Та оттам право па у басейните разни в близост . После на пържен куен , много вкусен и у дома .
Та тъй ! Е и аз рапортувах начи :oops:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тука сега,кой още беше писал у темата да се отчита как прееба жегата,иначе се е минал ако не е бил на вода. :P

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Ще има и снимки, търпение,
Знаеш добре, че риби, гъби и басейни снимам с удоволствие, ама ето съавтора е спрял на 2980 гр. :D !
Кажи сега как да пусна снимка на една кофа с риба, не става :D !
Затова през тази година си снимам пускането на рибите - нещо като индулгенция, за други грехове!
И през зимата ще си пусна албумче - рилиййз 2012, а :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Е па добре тогава.Ма той колегата има повече от мен.Аз имам само 1 кленче и 2 платики за котката :lol: У фризера от години нямам никаква риба,защото нямам фризер :lol:

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Ето я колко е голяма Джули-казва се така защото я намерих на улицата слет риболова току що родена на джулай морнинг и я прибрах. Изображение Сега искат и куче.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:... У фризера от години нямам никаква риба,защото нямам фризер :lol:
Ама и аз нямам!

А за кучето питай GODzillata,
Той имаше някакви емоции с неговото!
Иначе му е марково кучето, като на Английската кралица !
Въпреки, че много обичам животните, този въпрос вече на моите години съм го решил,
Както с фризера :D !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Временно се оттеглям от тази тема-виждам,че се ориентира повече към снимков материал,това определено не ми допада,щото не снимам,нямам желание за това и не мога да качвам снимки.А и в тези жеги нещо ми се скапа графоманията...Довиждане и дочетене!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Кажи сега как да пусна снимка на една кофа с риба, не става :D !...
Съвсем правилно разсъждение :D
Пълненето на цяла кофа риба с цел да бъде пусната после на същото място отдавна не е извинение ама никво :mrgreen:
Стигаш до дадено ниво и ако искаш да продължиш пускаш всяка следваща която хванеш а не после да се черви човек кога му пишат акта и да разправя "Щех да я снимам и да я пусна..." , "От пет дни съм на тоя гьол...." и пр. и пр. :twisted:
Не вървят начи тез неща вече ма ич :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Е ако иде реч за платено от според условията там , може и да вървят :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”