Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПРИЕМАМ ЗАЛОЗИ!
Модератор: dantho.mihov
- emo vasilev
- сериозен играч

Колега Ivak,
да не бе да се чувстваш "изчерпан" след разбиването от миналия път? Не вярвам! По-скоро, опит за заблуда на противника, Кърцата спомена нещо за някакви лимонки. Пък и не те съветвам да влизаш в моята категория (най-много хваната дребна риба), по-добре си гледай "кютуците"!
Последно промяна от Dedy на Пон Сеп 17, 2007 9:50 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
АААА аз за да ги ловя (уж) китюците колко дребосък съм изловил
Не ме бива много в риболова мене , пък и карък ме гони
Ако не се налея в дисциплината НА МАСА , може и да се опитам да хвана някоя риба на тънко
Кърцата може и да не може да ме подпира като вадя рибите че последния път като се видяхме , трябваше да се подпрем на 45 градуса че да стойм прави
Саксиииии не бягай по тъча , всички знаем че пиеш ракия

Не ме бива много в риболова мене , пък и карък ме гони

Ако не се налея в дисциплината НА МАСА , може и да се опитам да хвана някоя риба на тънко

Кърцата може и да не може да ме подпира като вадя рибите че последния път като се видяхме , трябваше да се подпрем на 45 градуса че да стойм прави

Саксиииии не бягай по тъча , всички знаем че пиеш ракия

-
- фен клуб-скобар
Ivak написа::
Саксиииии не бягай по тъча , всички знаем че пиеш ракия![]()
Аз сега само я лизгам.Не е като едно време ....ееех.
96,97,98 година -републикански шампион-категория дамаджана.
А на Балканиадата в Атина 99-а ,престижното второ място(един сърбин ме би на финала в дисциплина 10 бързи, за 10 минути.)

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нам дали прави впечатление,че това на снимката е СЛЕД ПОДГОТОВКАТАDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Колега saksi,
внимавай много, някои от състезателите се подготвят така
[/url]

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".

Колега snegk,
съжалявам но групови залози не се приемат, а съм сигурен, че излета ще бъде 100% успешен за всички - дисциплини много!
Злагай народе, банката няма да фалира!
Опппаа!
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 6:14 pm Заглавие: Жребчево-безобразия
--------------------------------------------------------------------------------
Коеги ся се върнах от Жребчево.Бех на палатчица за 1 ден с нощувка.Положението отчайващо!
1.Нивото на водата е с 10 метра по ниско от обичайното.Язовира е заприличал на локва.
2.Рибата не зима нито на дънна нито на плувка,Всичко пробвахме-от царевица до жива рибка и жаба.СИЧКО СПИ!Само костура и той в определени часове.
Мой съва....не отивайте там,ако нямате поне 10 дъннъ с по 10 куки и няква вълшебна царевица
Вдигам мизата тройно!
-
- разбира нещата
Здравейте колеги!!
Бях на първата среща и направо шапка им свалям на момчетата от тежката артелерия,гордея се че се запознах с тях мисля че този път ще се представят много по добре но какво да правим ние от запаса с този риболов но леко като на мен най дебелият ми повод е 0,12 ?Майтапясе! Идвам на срещата не заради риболова а да се запозная със всички които не се познавам и вечер около огъня да си кажем по някоя рибарска лакърдия
До скоро

Бях на първата среща и направо шапка им свалям на момчетата от тежката артелерия,гордея се че се запознах с тях мисля че този път ще се представят много по добре но какво да правим ние от запаса с този риболов но леко като на мен най дебелият ми повод е 0,12 ?Майтапясе! Идвам на срещата не заради риболова а да се запозная със всички които не се познавам и вечер около огъня да си кажем по някоя рибарска лакърдия

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???